sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

[/COLOR]COLOR]
neden bir takım sosyal kalıplara girmeye çalışalım ki bu kısma katılıyorum canım bizim ülkemizde bu görüş var malesef erkek dediğnden kadından uzun olacak, kısa erkek mi olurmuş hiç vs..

herşey nasiple oluıyor ya..bencede dua et mesela 3-4 cm olmasını isteyenlerden biri ben olabilirim(bazı durumlarda)

boyum 160 nişanlım 170 ama geniş omuzlu ve iri yapılı olduğu için kısacık kalıyor. herkesten kısa kardeşim 187 dir yanında minicik kalıyor babamdan bile kısa.

Uzaktan kısa gibi görünür bahsettiğiniz fiziktekiler ama yanyana gelince uzun oldukları ortaya çıkar.

12 cm kadar var eşimle benim aramda, topuklu giyersem baya yaklaşmış gibi oluyorum. 1.68 im ben ama daha uzun gösteriyorum özellikle kilo verdiğim dönemlerde, ama ölçünce tam 1.68 çıkıyor insanlar şaşırıyorlar daha uzun bekledikleri için :)

Kime göre var bak sana göre var demekki neymıs en bunu desteklıyosunuz olmaz dıyosun ozaman asık olmadan gıt bı boy olcunu alıver sen ben o var dedıkce olur zaten kendı kafanı degıstr sonra baskalarınınkını sorgula kız sana ornek vermesıne ragmen tabu gıbı davranıyosun aşık olmadan once en ıyısımı cetvelle dolaşın siz 3 cm yook yok olmaz en az 5 Kızmayın aman

sanırım ya düzgün okumudınız yada okuduğunuzu anlamadınız. ben bu görüşe katılmıyorum diye belirttim ,bizim ülkemizdeki insanlara göre erkek kadında uzun olacak kısa erkek mi olurmuş hiç vs.. dedim burda kendim böyle düşünüyorum demedim çevrenin söylediği lafları yazdım ve yanlış olduğunu belirttim...bana bu kadar laf saymak yerine keşke düzgün oksaydınız..!

bazı konularda insanın yaşamadan, empatiyle doğru fikre, sonuca varacağını zannetmiyorum. lionescim sana bişey söylemek istiyorum ama mesaj sayımın 100 olması gerekiyomuş özel mesaj için. belki ilk sen bana yazarsan , gönderebilirim. bi dener misin?

Gayet duzgun okudum sinirlencek birsey yokbunda sen dillendirmezsen o tabuda olmayacaktr bu kadar basit demk istedgim ne cabuk unlem kullanilabilen cumleler kuruosunuz tuhaf nse .

kızlar boy ve tıp meselesını kafanıza takmayın lutfen
bu demek degıl kı yanınıza yakısmayan hıc sıze uygun olmayan bırıyle beraber olun 3-5 cm ın lafı mı olur gonuller bır olsun
benımde sevgılımle boyumuz fılan uyuyor yanyana da yakısıyoruz ama o kars agzıyla konusur bıraz
hosuma gıtmıyo aslında ama o kadar ıyı anlasıyoruz kı umurumda bıle degıl :)))

tabi canım kimse dört dörtlük olmaz zaten mutlaka bazı eksik yöleri olur her insanın :)

sevgilim 1,80 boyunda ben 1,70 ufak kaldım ama topuklu ayakkabıyla oluyor olmasa da umrumda değil =)

boyum 1.60, görücü uslulu ile biriyle görüştüm. boyu 164 müş.. daha yüzyüze görüşmedik
1.64 bir erkeğe göre çok mu kısa
sizce nasıl durur
takıntı yapılır mı bu boy

boyum 1.60, görücü uslulu ile biriyle görüştüm. boyu 164 müş.. daha yüzyüze görüşmedik
sizce nasıl durur

Evet bir erkeğe oldukça kısa ama size göre kısa değil. Önemli olan da bu. 4cm uzun işte.

sizce nasıl durur

ben kendi durmumu takıntı yapıyorum ama daha önce de söyledim şimdi de söylüyorum sonra da söylerim aynı şeyi. boy önemli değil. kendi durmumu "aynı boyda olma"yı takıntı yaptığım için her çifti dikkatle inceliyorum. senn gibi 160-165 olanları çok gördüm hiç göze batmıyolar. önemli olan mutlu olmak. ama bu konuyu düşünme bence tanışırken eğer sonrasında boyla ilgili acabaların olursa da görüşmezsin olur biter. :)

adam ta İzmir den gelecek. sırf benle görüşmek için. o yüzden çok kötü durursa boşuna getirtmiş olacağım. o da zaten fotoğraflarını gönderdi maille.. boyunu belirtti 1.64 diye. yüzü güzel ama boydan tam anlayamadım.
bende bugün çarşıda kısa boylu erkeklerin yanındaki kızlara baktım hep.. bilmiyorum yaaa

neticede sadece tanışma sonrasında boy dışındaki bi konuda da olumsuz fikre sahip olabilirsin. boşuna geldi filan deme kısmet.
kendimizi onların yerine koysak aslında. kim boyunu posunu güzelliğini kendi seçiyo ki ama "ambalaj" çağında yaşadığımızdan maalesef takıyoruz bunları.

evlenmeyi düşündüğüm adamdan 1 cm uzunum ama hiç problem değil öyle güzel bi uyum yakaladık ki...
eskiden takıntılıydım benden kısa olmaz benden kısa olmaz diye ama uzun boylu olunca çok da yapabilecek şey kalmıyor=)
kesinlikle doğru insan o ve gerisi hiç önemli değil..

benim esim de benden 1 cm kisa ama aynen senin gibi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…