- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
geniş omuzlu ve iri yapılı olduğğu için kısacık kalıyo demişsi canım asıl öyle daha uzun durmaz mı?boyum 160 nişanlım 170 ama geniş omuzlu ve iri yapılı olduğu için kısacık kalıyor. herkesten kısa kardeşim 187 dir yanında minicik kalıyor babamdan bile kısa.
benim de erkek arkadaşım benden beş cm kadar kısa ve ben topuklu ayakkabı giymekten de hoşlanan bir insanım. çevremizdeki insanlar garip baksa da arkamızdan abla kardeş gibi geziyorlar dese de bizim hiç umurumuzda değil. neden bir takım sosyal kalıplara girmeye çalışalım ki. bizim ruhumuz birbirine yakışıyor, gerisi de hiç önemli değil :)
ben boy konusuna cok onem verirdim yani boyum cok uzun sayilmaz 1.70 ama iri kemikli oldugum ucun iri yari gorunuyorum
ve esiminde uzun boylu olmasini isterdim ama gordumki istemekle olmuyo :)
nisanlimla aramizda 3-4cm var ama kendiside iri kemikli ve gayet uyumlu oldugumuzu dusnuyorum
yani aramizda 3-4 cm olduguna dua eder oldum buda olmayabilirdi :)
boyum 160 nişanlım 170 ama geniş omuzlu ve iri yapılı olduğu için kısacık kalıyor. herkesten kısa kardeşim 187 dir yanında minicik kalıyor babamdan bile kısa.
[/COLOR]COLOR]
neden bir takım sosyal kalıplara girmeye çalışalım ki bu kısma katılıyorum canım bizim ülkemizde bu görüş var malesef erkek dediğnden kadından uzun olacak, kısa erkek mi olurmuş hiç vs..
Kime göre var bak sana göre var demekki neymıs en bunu desteklıyosunuz olmaz dıyosun ozaman asık olmadan gıt bı boy olcunu alıver sen ben o var dedıkce olur zaten kendı kafanı degıstr sonra baskalarınınkını sorgula kız sana ornek vermesıne ragmen tabu gıbı davranıyosun aşık olmadan once en ıyısımı cetvelle dolaşın siz 3 cm yook yok olmaz en az 5Kızmayın aman
Gayet duzgun okudum sinirlencek birsey yokbunda sen dillendirmezsen o tabuda olmayacaktr bu kadar basit demk istedgim ne cabuk unlem kullanilabilen cumleler kuruosunuz tuhaf nse .
kızlar boy ve tıp meselesını kafanıza takmayın lutfen
bu demek degıl kı yanınıza yakısmayan hıc sıze uygun olmayan bırıyle beraber olun 3-5 cm ın lafı mı olur gonuller bır olsun
benımde sevgılımle boyumuz fılan uyuyor yanyana da yakısıyoruz ama o kars agzıyla konusur bıraz
hosuma gıtmıyo aslında ama o kadar ıyı anlasıyoruz kı umurumda bıle degıl :)))
boyum 1.60, görücü uslulu ile biriyle görüştüm. boyu 164 müş.. daha yüzyüze görüşmedik
1.64 bir erkeğe göre çok mu kısa
sizce nasıl durur
takıntı yapılır mı bu boy
boyum 1.60, görücü uslulu ile biriyle görüştüm. boyu 164 müş.. daha yüzyüze görüşmedik
1.64 bir erkeğe göre çok mu kısa
sizce nasıl durur
takıntı yapılır mı bu boy
ben kendi durmumu takıntı yapıyorum ama daha önce de söyledim şimdi de söylüyorum sonra da söylerim aynı şeyi. boy önemli değil. kendi durmumu "aynı boyda olma"yı takıntı yaptığım için her çifti dikkatle inceliyorum. senn gibi 160-165 olanları çok gördüm hiç göze batmıyolar. önemli olan mutlu olmak. ama bu konuyu düşünme bence tanışırken eğer sonrasında boyla ilgili acabaların olursa da görüşmezsin olur biter. :)
adam ta İzmir den gelecek. sırf benle görüşmek için. o yüzden çok kötü durursa boşuna getirtmiş olacağım. o da zaten fotoğraflarını gönderdi maille.. boyunu belirtti 1.64 diye. yüzü güzel ama boydan tam anlayamadım.
bende bugün çarşıda kısa boylu erkeklerin yanındaki kızlara baktım hep.. bilmiyorum yaaa
evlenmeyi düşündüğüm adamdan 1 cm uzunum ama hiç problem değil öyle güzel bi uyum yakaladık ki...
eskiden takıntılıydım benden kısa olmaz benden kısa olmaz diye ama uzun boylu olunca çok da yapabilecek şey kalmıyor=)
kesinlikle doğru insan o ve gerisi hiç önemli değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?