sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

boydan daha önemli daha önce gelen şeyler var dimi bende boyu çok takarım ama bende aynı durumdayım ve böyle düşünüyorum

164 erkeğe göre kısa ama sonuçta sizden uzunmuş benimde çevremde böyle çiftler ve gayet uyumlu duruyorlar,zaten sizin yanınıza çok uzun biri daha kötü durur bu benim fiğkrim...peki konunun sonucu ne oldu geldi mi?görüştünüz mü? :)

benim eski erkek arkadasimda kisaydi 1.65 , bende 1.63 birde üstelik o cok minyon tipliydi cok zayifti ben ise balik etli bu daha kötü bir durum.
cok sorun ediyordumm ama sevdikten sonra düsünmüyor insan bile

benim eski erkek arkadasimda kisaydi 1.65 , bende 1.63 birde üstelik o cok minyon tipliydi cok zayifti ben ise balik etli bu daha kötü bir durum.
cok sorun ediyordumm ama sevdikten sonra düsünmüyor insan bile

yok az sorun ediyor sanki :) ama bu bir sorun olmamalı ilişkide her şey dört dörtlük olamaz :)

benim erkek arkadaşım da 1.65 miş ama hiç sanmıyorum
çünkü ben 1.60 boyundayım ve en kısasından bir topuklu giysem ondan uzun oluyorum fark edilecek derecede hemde..
o da benim topuklu giymemi istemiyor ben de "senin boyunun cezasını ben çekecek değilim" diyorum deli oluyor

bende hep uzun boylu kalıplı erkek severdim ama işte ısmarlamayla olmuyor. 1,67 boyum. erkek arkadaşımda benden 7 cm falan uzun. çok yakınız omuz hizası olarak özellikle. genelde babet giyiyorum. ama özel günler de sıkıntı oluyor. o zaman da babet giymek istemiyorum ama işte napalım. gerçi onun takıntısı yok giyebilirsin diyor ama o zamanda ben kendimi tuhaf hissediyorum. velisi gibi oluyorum. zaten 1 ay da yaş olarak büyüğüm ondan kendi içimde depresyona giriyorum farkında olmadan

boyunu 2-3 cm fazla söylüyordur işte genelde hemen yuvarlıyorlar :)

7 cm iyiymiş 5-6 cm topukluyu rahatlıkla giyebilrsin biz aynıyız ben napayım

heryer platform ayakkabı olunca kısa topuklu ayakkabı bulamyorum babete talim artık. neyse ki moda
düğünde de beyaz babet giycem artık
aynı boyda bile olsam 5 cm ile yine de kendimi rahatsız hissediyorum. neyse artık yapcak bişi yok. bu yaştan sonra uzamaz

boyum 180 erkek arkadaşımınki 176 falandır :) topukluyla 190 ı bulurum :):) gerisini o düşünsün valla

aynen ya her yer platform ayakkabı dolu Allahtan babet varda bizim gibilere çare oluyor :)

boyum 180 erkek arkadaşımınki 176 falandır :) topukluyla 190 ı bulurum :):) gerisini o düşünsün valla

topuklu giyemenize bir şey demez mi :) benim erkek arkadaşım boyu bahane etmiyor güya, beni geçmen önemli değil ama ben topuklu ayakkabıyı itici buluyorum o yüzden giymeni istemiyorum diyor sanki ben neden istemediğini anlamıyorum

Bizde aynı boydayız canım. Sevgilim de bende 1.67'yiz.
Normalde topuklu ayakkabı giyen biri değilim ama giydiğimde hemen farkedecek tabi. Yanında otomatikman daha uzun görüneceğim.
Onu bilmem fakat benim için sorun olmaz bu durum.
Hep ben onun göğsüne başımı yaslıyorum sarıldığımda, ben topuklu giydiğimde de o başını benim göğsüme yaslar fena mı?

ayy güldürdün beni canım :) aynı boyda olunca(bizde öyleyiz)ayakta iken başına göğsüne koymakta zor :) bizde de sevgilim hiç takmıyor ben topuklu ayakkabıyı sevmesemde birazcık sorun ediyorum ama bu bizi asla etkileyecek şekilde değil tabi :)

Ben de sevgilimle aynı boyadauyım. 1.70 yani. Ki ben bi de normalde topuklu ayayknıyı da severim. Çok değil. Öyşe yürümekte zorlanacak cinsten değil ama yine de severim. Ama biz bu durumu psrun yapmıyoruz. Hatta dışarda gezerken bazılarını bile kıskandırıyoruz. Önemli olan kabullenmek ve sorun yapmamak ama düğünde ben de babet düşünüyorum. Ki zaten normalde de düğünde babate giyilmesi daha mantıklı o kadar ayakta durulacak oynanacak falan. Topuklu ayakkabı daha yorucu olur. Babet en iyisi:)

benim boyum 1.72. canım aşkıtomun boyu 1.86. en azından topuklu gıydıgımdede benden uzun oluyor

Allahtan ben topukluyu sevmiyorum çünkü nedense ben geçmek istemiyorum dışarıdan başka çiftleri görünce kız uzun olunca çok normal geliyor, yalnız kendim geçince sanki çok tuhaf bi görüntü ortaya çıkıyormuş gibi geliyor ,bana belkide insanlar bakıyor diyedir bilemiyorum:)ama babet normaldede bence düğün için çok iyi tabi bazı bebetlerde çok acıtıyor artık acıtmayan cinsinden bulup rahat etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…