- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
evlenmeyi düşündüğüm adamdan 1 cm uzunum ama hiç problem değil öyle güzel bi uyum yakaladık ki...
eskiden takıntılıydım benden kısa olmaz benden kısa olmaz diye ama uzun boylu olunca çok da yapabilecek şey kalmıyor=)
kesinlikle doğru insan o ve gerisi hiç önemli değil..
adam ta İzmir den gelecek. sırf benle görüşmek için. o yüzden çok kötü durursa boşuna getirtmiş olacağım. o da zaten fotoğraflarını gönderdi maille.. boyunu belirtti 1.64 diye. yüzü güzel ama boydan tam anlayamadım.
bende bugün çarşıda kısa boylu erkeklerin yanındaki kızlara baktım hep.. bilmiyorum yaaa
benim esim de benden 1 cm kisa ama aynen senin gibi dusunuyorum
benim eski erkek arkadasimda kisaydi 1.65 , bende 1.63 birde üstelik o cok minyon tipliydi cok zayifti ben ise balik etli bu daha kötü bir durum.
cok sorun ediyordumm ama sevdikten sonra düsünmüyor insan bile
sevgilim 1,80 boyunda ben 1,70 ufak kaldım ama topuklu ayakkabıyla oluyor olmasa da umrumda değil =)
benim erkek arkadaşım da 1.65 miş ama hiç sanmıyorum
çünkü ben 1.60 boyundayım ve en kısasından bir topuklu giysem ondan uzun oluyorum fark edilecek derecede hemde..
o da benim topuklu giymemi istemiyor ben de "senin boyunun cezasını ben çekecek değilim" diyorum deli oluyor
bende hep uzun boylu kalıplı erkek severdim ama işte ısmarlamayla olmuyor. 1,67 boyum. erkek arkadaşımda benden 7 cm falan uzun. çok yakınız omuz hizası olarak özellikle. genelde babet giyiyorum. ama özel günler de sıkıntı oluyor. o zaman da babet giymek istemiyorum ama işte napalım. gerçi onun takıntısı yok giyebilirsin diyor ama o zamanda ben kendimi tuhaf hissediyorum. velisi gibi oluyorum. zaten 1 ay da yaş olarak büyüğüm ondankendi içimde depresyona giriyorum farkında olmadan
heryer platform ayakkabı olunca kısa topuklu ayakkabı bulamyorum babete talim artık. neyse ki moda
düğünde de beyaz babet giycem artık
aynı boyda bile olsam 5 cm ile yine de kendimi rahatsız hissediyorum. neyse artık yapcak bişi yok. bu yaştan sonra uzamaz
boyum 180 erkek arkadaşımınki 176 falandır :) topukluyla 190 ı bulurum :):) gerisini o düşünsün valla
boyum 180 erkek arkadaşımınki 176 falandır :) topukluyla 190 ı bulurum :):) gerisini o düşünsün valla
Bizde aynı boydayız canım. Sevgilim de bende 1.67'yiz.
Normalde topuklu ayakkabı giyen biri değilim ama giydiğimde hemen farkedecek tabi. Yanında otomatikman daha uzun görüneceğim.
Onu bilmem fakat benim için sorun olmaz bu durum.
Hep ben onun göğsüne başımı yaslıyorum sarıldığımda, ben topuklu giydiğimde de o başını benim göğsüme yaslar fena mı?
Ben de sevgilimle aynı boyadauyım. 1.70 yani. Ki ben bi de normalde topuklu ayayknıyı da severim. Çok değil. Öyşe yürümekte zorlanacak cinsten değil ama yine de severim. Ama biz bu durumu psrun yapmıyoruz. Hatta dışarda gezerken bazılarını bile kıskandırıyoruz. Önemli olan kabullenmek ve sorun yapmamak ama düğünde ben de babet düşünüyorum. Ki zaten normalde de düğünde babate giyilmesi daha mantıklı o kadar ayakta durulacak oynanacak falan. Topuklu ayakkabı daha yorucu olur. Babet en iyisi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?