sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

boyunuz maşallah baya iyimiş ,Türk erkekerinin boyu malum 170-175 arası olunca evet sizden uzun bulmak zor, size yakını bulunca bide huyunu sevince kaçırmayın o zaman :)

toplumumuzda erek boyu uzun oluyor ya genelde canım ondan bayan geçince o hava atma durumu pek olmuyor genelde geçtiğine üzülüyor insan, şöyle en ideali 5-10 cm fark ama öyle siperişle olmuyor işte malesef, ya fark çok oluyor yada hiç olmuyor istendiği gibi denk gelmesi çok zor

ya bide o topuklarla yürümek hareket ermek zor almayacak mı

ya bide o topuklarla yürümek hareket ermek zor almayacak mı

ben günlük hayatta hep spor ayakkabı tarzı rahat ayakkabılar giyerim. özel günlerde topuklu giymeye son birkaç yıldır başladım. buna rağmen yürümek zor gelmiyor bana çok şükür =) hiç dolgu topuklu ayakkabı almadım mesela, nişanda da 12 cm platformlu ayakkabı almıştım. yürüyüşleri zor gelmemişti bana. bir de genelde aynı ayakkabı mağazasından alıyorum ayakkabılarımı. ayakkabıları ne kadar topuklu olsa da yürüyüşleri rahat oluyor. belki bunun da etkisi vardır.

bu kına için aldığım ayakkabıda görünüşünün aksine rahat gibi. tabi bir süre evde giyip denemem gerek. platformlu da olsa topuğu ince olduğu için alışana kadar evde prova yaparım bir süre.

her ne kadar topuklu ayakkabıların çıkardığı sesten hoşlanmasam da görünüşe kattığı zariflik ve endamdan dolayı değer diye düşünüyorum =) ayakkabı kişinin havasını tamamen değiştiriyor. bu yüzden giyeceksem de bari güzelinden olsun diye kendimi alıştırıyorum iyice

haklısınız evet bencede kadına bir zarafet katıyor ,boy konusunda da sıkıntı olmuyorsa giy giyebildiğin kadar yükseğini tabi ki taşıyabilmekte önemli bacakları kırıp kırıp yürümek o zarafeti mahvediyor :)

benim de erkek arkadaşımla boyum aynı.
ayakkabıcılarda iç geçirerek platform topuklu ayakkabılara bakıp bakıp geçiyorum
babet giymekten çok sıkıldım artıkkkkk

ayakkabıcılarda iç geçirerek platform topuklu ayakkabılara bakıp bakıp geçiyorum

Sen hiç kısa boylu sanatçıların eşleri yada sevgililerinin onları geçmemek için babet giydiğini gördünmü giyin ayakkabılarını dolaş salına salına bende nişanlıyken eşimin yengesi topuklu giyme zaten boyun ondan uzun demişti dönüp elini tutar gezerim kime ne demiştim okan bayülgende kısadır ama sevgilileri hep topuklularla gezmiştir

ben aslında topuklu ayakkabıyla rahat edemiyorum ,hele yüksek topuklular eziyet gibi geliyor ama insanın ulaşamadığı şey cazip gelir ya bende bende babet almaya gittiğimde o ypuklulara bakmadan geçemiyorum belki sevgilimiz uzun olsa biz yine babet tercih edicez..ayrıca onu geçmeyi takıyorsan ama içinde de çok heves oluyorsa o yokken giy

aslında haklısınız KİME NE ama nedense illa ki erkek uzun olacak kız uzun olunca sanki acayip bir şey varmış gibi bakılıyor sanki bu bir kural ve buna uymayanlar yadırganıyor..sevgilimle aynı gibiydik şimdi biraz geçti beni sanki(2-3 cm kadar) bazı insanlar 2cm fark var aranızda aaa lionesss sen hiç topuklu giyemiyceksin dimi ya gibi yorumlarda bulunuyorlar durumuna göre kibarca cevap veriyorum ama içimden size ne, kime ne ya diye haykırmak geliyor

kızlar ben de ne yazıkki türk standartlarına göre oldukça uzunum ( bu yüzden hayatımda hiç topuklu ayakkabı giymedim ( boyum 184... erkek arkadaşım 190 :)) Allah gönlüme göre verdi boylu poslu yakışıklı ve gönlü güzel bir sevgilim var :))

bende tam tersi kısayım 166 boyummm nişanlımın 1.90 :) düşünün artık farkıııı heheheheh allahtan topuklu giymeyi seven sıkır sıkır kokoş bi hatunummmm arayı öle kapatıyoruz teyzem bile bana sık bir topuklu hediye etmiş ben dedim aaa boyumu uzatır farkı kaybetmiş olurum dedim teyzemde onu düşündüm zaten alırken dedi

ooo maşallah canım bak o uzun boyunla kendinden uzun bir sevgili bulmuşsun hemde gönlüne göre maşallah

Hemen hemen aynı boydayız :)Nişanda çok topuklu giyemedim maalesef,uyum açısından.Normalde benim için de önemli değil ondan uzun olmam,onun için de ama nişanda dikkat etmek istedik:)

25 cm yakın fark oda zor oluyor ya bir ortası yok şunun

biz aynıyız, ben 178, o ona göre 180 mişşşş, ama güneş gözlüklerini takıp karşıdan yaklaşınca gözümde öyle uzun gözüküyoki )) yanımda gözlüğü çıkarıp o bakışı görünce kendimi minyon hissediyoru17:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…