- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
Ben 1.80 im eski sevgilim ayakkabıyla falan anca 1.75 ti öleyim ben o zamanBoyu boyuma erkek bulmak pek kolay değil hele ondan önce 14 yaşındayken olan yani 19 yaşındaydı ve boyu 1.70 falan ancaydı o zamanlar bile uzundum ondan bi de şimdiyi düşünün
İşim zor.
maşallahsize erkek bulmak çok zor olacak =) bu ne boy yahu. anne babanızın boyları da mı böyle uzun =)
lioness sen erkek arkadaşını topukluyla geçemediğin için seviniyorsan ya ben de hırs yaptım nişanlımın boyunu geçmek için 19 puntoluk topuklu ayakkabı aldım
geçen laf açıldı nişanlım bana ''düğün için artık 10-15 cm lik ayakkabılar alırsın'' dedi şakayla karışık. ben tabi hemen cevabını verdim ''aramızda sadece 20 cm var, üstelik o övündüğün boyu da Allah verdi sana, sanki sen mi yaptın ki övünüyosun''
yine de gıcık oldum. dün de kına için bir ayakkabı aldım, siyah topuklu. tevafuk yeni bir model gelmiş 19 puntoluk. platformlu, ince bir topuk. aldım ayakkabıyı. aslında aklımda yoktu ama görünce duruşum hoşuma gitti. sonra da nişanlıma mesaj attım ''kınada seni boyumla geçecem hazır ol buna''
yani bence bu konuda üstün olmak da ayrı bir zevk veriyor. o beni geçeceğine ben onu geçip hava atayım daha iyi
maşallahsize erkek bulmak çok zor olacak =) bu ne boy yahu. anne babanızın boyları da mı böyle uzun =)
lioness sen erkek arkadaşını topukluyla geçemediğin için seviniyorsan ya ben de hırs yaptım nişanlımın boyunu geçmek için 19 puntoluk topuklu ayakkabı aldım
geçen laf açıldı nişanlım bana ''düğün için artık 10-15 cm lik ayakkabılar alırsın'' dedi şakayla karışık. ben tabi hemen cevabını verdim ''aramızda sadece 20 cm var, üstelik o övündüğün boyu da Allah verdi sana, sanki sen mi yaptın ki övünüyosun''
yine de gıcık oldum. dün de kına için bir ayakkabı aldım, siyah topuklu. tevafuk yeni bir model gelmiş 19 puntoluk. platformlu, ince bir topuk. aldım ayakkabıyı. aslında aklımda yoktu ama görünce duruşum hoşuma gitti. sonra da nişanlıma mesaj attım ''kınada seni boyumla geçecem hazır ol buna''
yani bence bu konuda üstün olmak da ayrı bir zevk veriyor. o beni geçeceğine ben onu geçip hava atayım daha iyi
ya bide o topuklarla yürümek hareket ermek zor almayacak mı
ben günlük hayatta hep spor ayakkabı tarzı rahat ayakkabılar giyerim. özel günlerde topuklu giymeye son birkaç yıldır başladım. buna rağmen yürümek zor gelmiyor bana çok şükür =) hiç dolgu topuklu ayakkabı almadım mesela, nişanda da 12 cm platformlu ayakkabı almıştım. yürüyüşleri zor gelmemişti bana. bir de genelde aynı ayakkabı mağazasından alıyorum ayakkabılarımı. ayakkabıları ne kadar topuklu olsa da yürüyüşleri rahat oluyor. belki bunun da etkisi vardır.
bu kına için aldığım ayakkabıda görünüşünün aksine rahat gibi. tabi bir süre evde giyip denemem gerek. platformlu da olsa topuğu ince olduğu için alışana kadar evde prova yaparım bir süre.
her ne kadar topuklu ayakkabıların çıkardığı sesten hoşlanmasam da görünüşe kattığı zariflik ve endamdan dolayı değer diye düşünüyorum =) ayakkabı kişinin havasını tamamen değiştiriyor. bu yüzden giyeceksem de bari güzelinden olsun diye kendimi alıştırıyorum iyice
benim de erkek arkadaşımla boyum aynı.
ayakkabıcılarda iç geçirerek platform topuklu ayakkabılara bakıp bakıp geçiyorum
babet giymekten çok sıkıldım artıkkkkk
benim de erkek arkadaşımla boyum aynı.
ayakkabıcılarda iç geçirerek platform topuklu ayakkabılara bakıp bakıp geçiyorum
babet giymekten çok sıkıldım artıkkkkk
Sen hiç kısa boylu sanatçıların eşleri yada sevgililerinin onları geçmemek için babet giydiğini gördünmü giyin ayakkabılarını dolaş salına salına bende nişanlıyken eşimin yengesi topuklu giyme zaten boyun ondan uzun demişti dönüp elini tutar gezerim kime ne demiştimokan bayülgende kısadır ama sevgilileri hep topuklularla gezmiştir
kızlar ben de ne yazıkki türk standartlarına göre oldukça uzunum( bu yüzden hayatımda hiç topuklu ayakkabı giymedim ( boyum 184... erkek arkadaşım 190 :)) Allah gönlüme göre verdi boylu poslu yakışıklı ve gönlü güzel bir sevgilim var :))
Hemen hemen aynı boydayız :)Nişanda çok topuklu giyemedim maalesef,uyum açısından.Normalde benim için de önemli değil ondan uzun olmam,onun için de ama nişanda dikkat etmek istedik:)
bende tam tersi kısayım166 boyummm nişanlımın 1.90 :) düşünün artık farkıııı heheheheh allahtan topuklu giymeyi seven sıkır sıkır kokoş bi hatunummmm arayı öle kapatıyoruz teyzem bile bana sık bir topuklu hediye etmiş ben dedim aaa boyumu uzatır farkı kaybetmiş olurum dedim teyzemde onu düşündüm zaten alırken dedi
Ben 1.60 aşkım 1.78
sorun yok galiba :)
Yok tatlım çok şükür.Topukluyu da senede beş kez ya giyerim ya giymem. Allah huzur versin,bunlar hikaye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?