- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 33
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
:)) benimde derdimdi bir zamanlar ilk başlarda çok sorundu ayrılmayı bile düşündüm aynı boydayız diye sonra kişiliğini görünce ona alışınca bu tarz konulara takmamayı öğrendim şimdide diyorumm ki kendime insanlar nelerle uğraşıyor ne sıkıntılarla umarım benimde en büyük sıkıntım bu oluversin napim topuklu giymeyiveriyim ,sizde takmayın kızlkar dediğim gibi en büyük derdimiz boy konusu olsunn şimdi nişanlanıyorum ve abiyenin altına topuksuz giyicem önemli olan bizlerin kendini nasıl hissettiği :)
Benim 1.65 sevgilimin 1.73
ben 1.63 sevgilim 1.83 çok takardım önceden çok fark var aramızda diye ama gözüm alıştı artık herhalde gayet iyi görünüyoruz bence bide düğün nişan bişey olduğunda topuklu giyince hiç bir sorun kalmıyo
Bir kaç gündür bu topiğe bakıyorum. Benim hoşlandığım kişiyle ben aynı boydayız ya da benden 2-3 cm uzun. Benim boyum 171 cm. Uzaktan çok kısa duruyor o ama. Kafaya taktım bu boy mevzusunu. Kendisi de benden hoşlanıyor zaten ben bundan sonra ona ilgi duymaya başladım ama hiç konuşmadık. Bildiğimden haberi yok.Şimdi gelip teklif etse sırf boy yüzünden kabul etmem belki.
Bahçede yeşil çınar
Boyun boyuma uyar
Ben seni gizli sevdim
Bilmedim alem duyar
çok seviyorum ben bu şarkıyıı her zamnda söylüyorum sevgilime onunda hoşuna gidiyor
çok seviyorum ben bu şarkıyıı her zamnda söylüyorum sevgilime onunda hoşuna gidiyor
Bahçede yeşil çınar
Boyun boyuma uyar
Ben seni gizli sevdim
Bilmedim alem duyar
Aman bre deryalar kanlıca deryalar
Biz nişanlıyız
İkimiz de bir boydayız
Biz delikanlıyız
bunu biliyorum ve çokta severim
Fahriye Güney - Deryalar ([url]www.gocmenalemi.com) - YouTube[/url]
Akıcı ve bir o kadar hüzünlü bir türkümüz.
Kırcaliyle arda arası
Saat sekiz sırası (yusufum saat sekiz sırası )
Ardalılar ağlıyor (yusufum)
Yoktur çaresi
Aman bre deryalar kanlıca deryalar
Biz nişanlıyız
İkimiz de bir boydayız
Biz delikanlıyız
Çıkar aba poturunu
Dalgalar artacak
Demedim mi ben sana
Kayığımız batacak
Kırcaliyle arda boylarında
Kimler gidecek
Garip yusufun annesıne
Kim haber verecek
ben 1.75 eşim 1.70 fln :) bide o azcık tombalak o yüzden daha kısa duruyor :)
boylar kaç canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?