sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

ben 1.63 sevgilim 1.83 çok takardım önceden çok fark var aramızda diye ama gözüm alıştı artık herhalde gayet iyi görünüyoruz bence bide düğün nişan bişey olduğunda topuklu giyince hiç bir sorun kalmıyo

Bir kaç gündür bu topiğe bakıyorum. Benim hoşlandığım kişiyle ben aynı boydayız ya da benden 2-3 cm uzun. Benim boyum 171 cm. Uzaktan çok kısa duruyor o ama. Kafaya taktım bu boy mevzusunu. Kendisi de benden hoşlanıyor zaten ben bundan sonra ona ilgi duymaya başladım ama hiç konuşmadık. Bildiğimden haberi yok. Şimdi gelip teklif etse sırf boy yüzünden kabul etmem belki.

Son düzenleme:

aynen canım tabi ki karakter önemli.. boy aslında önemsiz bir etken olmalı işte ama insan çevrenini laflarını sorun ediyor aslında kulak tıkamalıyız

genelde 25-30 cm olmadıkça dışarıdan erkek uzun diye pek tuhaf karşılanmıyor bence bu boy farkı :)

neden canım hoşlanıyorsan bir şans ver,belki karakteri çok iyi sana göre biri ,sırf boy yüzünden tanımama şansını kaçırmak olur mu?bak bu kadar insan önemli olan boyu değil diyor, ki keşke bizde aynı boyda olsak diyenler bile var yani tuhaf değil güzel bile bulunuyor

Bahçede yeşil çınar
Boyun boyuma uyar
Ben seni gizli sevdim
Bilmedim alem duyar

aaaa ilk kez duydum bizim gibilere uyuyor o zaman yani uyardan kasıt aynı boydur herhalde dimi yoksa erkekle kız arasında ki ideal normal bir boy farkı mı uygunluktan kasıt

bunu biliyorum ve çokta severim

Fahriye Güney - Deryalar (www.gocmenalemi.com) - YouTube

Akıcı ve bir o kadar hüzünlü bir türkümüz.

Kırcaliyle arda arası
Saat sekiz sırası (yusufum saat sekiz sırası )
Ardalılar ağlıyor (yusufum)
Yoktur çaresi

Aman bre deryalar kanlıca deryalar
Biz nişanlıyız
İkimiz de bir boydayız
Biz delikanlıyız

Çıkar aba poturunu
Dalgalar artacak
Demedim mi ben sana
Kayığımız batacak

Kırcaliyle arda boylarında
Kimler gidecek
Garip yusufun annesıne
Kim haber verecek

elveda rumeli de ramis aga söylerdi ordan hatırlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…