- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
neden yan yana yürümek istemiyosun canımm :26:
olur mu canım ya öyle düşünmee önemli olan gönüllerin yakışmasııı dış görünüş ilk bakışta önemli ama siz o safhayı geçmişsiniz artıkk önemli olan sizin birbirinizi beğenip sevmenizz gönül rahatlığıyla sevgilinin elinden tut sarıl ve yürüüÇünkü çok çirkin görünüyoruz bence
olur mu canım ya öyle düşünmee önemli olan gönüllerin yakışmasııı dış görünüş ilk bakışta önemli ama siz o safhayı geçmişsiniz artıkk önemli olan sizin birbirinizi beğenip sevmenizz gönül rahatlığıyla sevgilinin elinden tut sarıl ve yürüü
bende çok asırı takıyodum bastan sevgilim hep kücügüm diye seviyo falan alıstım artık hic uzun olsaydın demez ben senin kücüklügünü seviyoum zaten der ama ynede uzun olmak cok isterdim :)
Keşke bende babet giyebılsem sızın gibi ahh ahh topukludaa bıktımmmmsevgılım 1.92 ben 1.66 yani neler çeorum bılsenız gercı o çok sevıo kışında ıyı oldu hıc usumedım sayesınde ama napıım takıorum
ayy bende okula gıyıorum bazen topuklu ama gezerken gıyemıorum tabıkı çogu yere artık duz ayakkabı alırken bıle tabanına bakıorum çok duzse almıorumbabet gymek ıstıorum rengarenk ayy oda çok duz oluor ama sımdı sey buldum numarası yoktu bulrsam hemen alcam babet ama ıcıne gızlı topk koymuşlar dışardan duz gozukuo tam bızlık
Çünkü çok çirkin görünüyoruz bence
eşimden daha uzunum. Milyon tane erkek gelse eşimi değişmem.
off arkadaşlarrr bizdee aynıyızz ve berbatt bii durumm onu çok seviorum hayatta bırakmam ama boyunuu uzatamazmıyızz yaa 170 boyundayızz hatta ben ölçtüm :) annem istemioo boyuu aynıı digeene yapmam lazımm (( o 24 yaşındaa
bizde hep ayna karşısında boylarımza bakarız ben ölçmedim metre olarak, ama ölçücektim o ortamı bulamadım yalnız çoğu kez kalk boylarımıza bakıcam demiştim bi yandan kıyamıyorum kırıyorum gibi gelmişti,bizde 170 iz ama duruma göre duruşa göre ölçene göre bazen ben 168 çıkıyorum 2 cm var diyelim içim rahatlasınbenimde babam ilk duyunca o kzımdan kısa olmaz demiş anneme ama annem sevgilimi çok sever hayır hiçte bile 2 parmak uzun kızımzdan demiş o günden sonra babam birdaha boy dememiş
ama annem de boy 1 77 babam 1 80 abim 1 87 kardeşim 178 ben 170 oda 170ayyyD bende aynıı vitrinlerin önünden bile geçerkenn duurr bii boyumm uzamışmıı diorumm D odaa bakk bakk der o hiçç takmazz hatta ayagımaa içten taban alabilirimm demiştii oyy kurban olurum onaa :))
benimkide alırım demişti o tabandan özel günlerden gizlli topuk bile giyerim demiştiamaaannnn annenle baban arasındada uzun olsalar bile 3cm cik varmış sanki onlar aynı gibi durmuyor sen annene ölye de duyanda 15 cm falan var zannedicek
vallahii benimm anemm çok zorr birimüstakbel kaynanam bile kısa onunla ben nasıl gezicem yan yana dioo bu kadarr takıntılı deve cüce mi olucaz dioo
istemiyorsan giyme canım ya erkeğin uzun omasını yadırgayan pek yok zaten
bende ayakkabı alırken direk tabana bakıyorum ama düz mü diye2 cm geçerse almıyorum
gıymıorum çogu zaman ama gıydıgımde daha mutlu oluorum sankı ama yavas yavas alıştım sankı artık pek takmıorum ılk zamanlar çok fenaydı
yaa kadere bak herkesin derdi başka işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?