sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

Çünkü çok çirkin görünüyoruz bence
olur mu canım ya öyle düşünmee önemli olan gönüllerin yakışmasııı dış görünüş ilk bakışta önemli ama siz o safhayı geçmişsiniz artıkk önemli olan sizin birbirinizi beğenip sevmenizz gönül rahatlığıyla sevgilinin elinden tut sarıl ve yürüü

Bu benim kolay kolay aşacağım bir şey değil sanırım

istemiyorsan giyme canım ya erkeğin uzun omasını yadırgayan pek yok zaten

bende ayakkabı alırken direk tabana bakıyorum ama düz mü diye2 cm geçerse almıyorum

off arkadaşlarrr bizdee aynıyızz ve berbatt bii durumm onu çok seviorum hayatta bırakmam ama boyunuu uzatamazmıyızz yaa 170 boyundayızz hatta ben ölçtüm :) annem istemioo boyuu aynıı digee ne yapmam lazımm (( o 24 yaşındaa

bizde hep ayna karşısında boylarımza bakarız ben ölçmedim metre olarak, ama ölçücektim o ortamı bulamadım yalnız çoğu kez kalk boylarımıza bakıcam demiştim bi yandan kıyamıyorum kırıyorum gibi gelmişti,bizde 170 iz ama duruma göre duruşa göre ölçene göre bazen ben 168 çıkıyorum 2 cm var diyelim içim rahatlasın benimde babam ilk duyunca o kzımdan kısa olmaz demiş anneme ama annem sevgilimi çok sever hayır hiçte bile 2 parmak uzun kızımzdan demiş o günden sonra babam birdaha boy dememiş

ayyy D bende aynıı vitrinlerin önünden bile geçerkenn duurr bii boyumm uzamışmıı diorumm D odaa bakk bakk der o hiçç takmazz hatta ayagımaa içten taban alabilirimm demiştii oyy kurban olurum onaa :)) [/QUOTE] ama annem de boy 1 77 babam 1 80 abim 1 87 kardeşim 178 ben 170 oda 170 annem diokiibizz ailece ona yukardan bakıcazz töbee töbee ne etcem bilmiorumm sırff boyum uzar korkusundan süt içemiorumm o kadar taktımm ehehehhehe DDDD allah anneme inşş minnak minnak gelin verirdee susarr inşş.. D

ayyy D bende aynıı vitrinlerin önünden bile geçerkenn duurr bii boyumm uzamışmıı diorumm D odaa bakk bakk der o hiçç takmazz hatta ayagımaa içten taban alabilirimm demiştii oyy kurban olurum onaa :))
ama annem de boy 1 77 babam 1 80 abim 1 87 kardeşim 178 ben 170 oda 170 annem diokiibizz ailece ona yukardan bakıcazz töbee töbee ne etcem bilmiorumm sırff boyum uzar korkusundan süt içemiorumm o kadar taktımm ehehehhehe DDDD allah anneme inşş minnak minnak gelin verirdee susarr inşş.. D [/QUOTE]

benimkide alırım demişti o tabandan özel günlerden gizlli topuk bile giyerim demişti amaaannnn annenle baban arasındada uzun olsalar bile 3cm cik varmış sanki onlar aynı gibi durmuyor sen annene ölye de duyanda 15 cm falan var zannedicek

benimkide alırım demişti o tabandan özel günlerden gizlli topuk bile giyerim demişti amaaannnn annenle baban arasındada uzun olsalar bile 3cm cik varmış sanki onlar aynı gibi durmuyor sen annene ölye de duyanda 15 cm falan var zannedicek[/QUOTE]

ne diosunnnnnn devlett konusuu valla herkesee dioo damattın boyu kısaa olcakk ben napcamm bilmiorum bidee annem 1 santim yine iyii dioo biz aynıyızz onuu bilee aynı digilizz gözündee ben uzunumm yaptıı sadce oo olsaa oyy oyy ben 18 yaşındaım o 24 yokk onada 30 yaşında dioo sakallarıı yok dioo :d boyu kısa dioo agzıı küçük dioo agzını napcaksaa sanki D

kayserilii dioo hepp biişiii cıkarıoo DD aslındaa yokk ölee bişii benii paylaşmakk istemioo DD evin tek kızıyımm D çıldırtıcakk benii hergün bişilerr sölenioo üretioo DDD

ne diosunnnnnn devlett konusuu valla herkesee dioo damattın boyu kısaa olcakk ben napcamm bilmiorum bidee annem 1 santim yine iyii dioo biz aynıyızz onuu bilee aynı digilizz gözündee ben uzunumm yaptıı sadce oo olsaa oyy oyy ben 18 yaşındaım o 24 yokk onada 30 yaşında dioo sakallarıı yok dioo :d boyu kısa dioo agzıı küçük dioo agzını napcaksaa sanki D

kayserilii dioo hepp biişiii cıkarıoo DD aslındaa yokk ölee bişii benii paylaşmakk istemioo DD evin tek kızıyımm D çıldırtıcakk benii hergün bişilerr sölenioo üretioo DDD[/QUOTE]

kız her zaman daha uzun durur yan yana gelince boy ortaya çıkar normalde de beni uzun sanıyorlar beraber görenler anlıyor onun azda olsa uzun olduğunu :) bunun yanında kız ailesine damat beğendirmek zordur

vallahii benimm anemm çok zorr biri müstakbel kaynanam bile kısa onunla ben nasıl gezicem yan yana dioo bu kadarr takıntılı deve cüce mi olucaz dioo

istemiyorsan giyme canım ya erkeğin uzun omasını yadırgayan pek yok zaten

gıymıorum çogu zaman ama gıydıgımde daha mutlu oluorum sankı ama yavas yavas alıştım sankı artık pek takmıorum ılk zamanlar çok fenaydı

bende ayakkabı alırken direk tabana bakıyorum ama düz mü diye2 cm geçerse almıyorum

yaa kadere bak herkesin derdi başka işte

:)) benimde derdimdi bir zamanlar ilk başlarda çok sorundu ayrılmayı bile düşündüm aynı boydayız diye sonra kişiliğini görünce ona alışınca bu tarz konulara takmamayı öğrendim şimdide diyorumm ki kendime insanlar nelerle uğraşıyor ne sıkıntılarla umarım benimde en büyük sıkıntım bu oluversin napim topuklu giymeyiveriyim ,sizde takmayın kızlkar dediğim gibi en büyük derdimiz boy konusu olsunn şimdi nişanlanıyorum ve abiyenin altına topuksuz giyicem önemli olan bizlerin kendini nasıl hissettiği :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…