sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

bir arkadaşım daha ilişkiye başladı onunda sevgilisinin boyu hemen hemen arkadaşımla aynı sanırım günümüz erkekleri kısa :)

çok dertliyim çok:) sevglimle aynı boyda sayılırz..178im topuklu ayakkabı giyinip salınmak istiyorum ama cıx yapamam bunu ona yapamam

çok dertliyim çok:) sevglimle aynı boyda sayılırz..178im topuklu ayakkabı giyinip salınmak istiyorum ama cıx yapamam bunu ona yapamam

canım sevgilinin boyu iyiymiş sen maşallah manken gibiymişsin, o kadar topuklu giymek istersen o yokken giy salın sende :.)

canım sevgilinin boyu iyiymiş sen maşallah manken gibiymişsin, o kadar topuklu giymek istersen o yokken giy salın sende :.)
o yokken giyebilirim ama bu sferde yanımdaki arkadaşlarım çok kısa kalıyor bebişim ya
artık kader diyelim napalım manken fln olsaydım giyerdim kokteyllerde partilerde

benim boyum 1.60 sevgilim 1.90 topukluda hiç giyemem ben napıyım küçücük kalıyorum ne güzel aynı boydasınız

ya böyle bir şeyde var canım arada fark olanlarda aynı boyda olmayı isteyebiliyorlar bu daha önce diyenlerde oldu çünkü, bizde aynıyız mesela bizde fark olsun istiyoruz bu birazda psikolojik galiba insan hep kendinde olmayana özenir ya öyle bir durum sanırım...

benim boyum 1.60 sevgilim 1.90 topukluda hiç giyemem ben napıyım küçücük kalıyorum ne güzel aynı boydasınız

ben topuklu ayakkabı ondan oncede giyiyodum sevıyorm ama yınede artık onla gorusurken kesın giyiyorm tatlıss babetlerimi o yokken giyiyrm cunku ben 1.65 o 1.87 yapı olarakta zayıfım anlıcanız zor bazen dıorm aynı boyda olsak keske aman saglıklı olalım da

canım bende aynı dertteyım maalesef
adam 1.95 ben 1.63 inanılmaz bır boy farkı var aramızda.ben topuklu severım gıyerım de ama gıyılecek yer var gıyılmeyecek yer var tabı kı...
öncelerı cok takıyordum ama ne yapayım o çok uzunsa:)))
çocugu gıbı falan kalıyorum yanında converse gıydıgımde özellıkle ama elımden bişi gelmıyor.ne o kısalabılır ne de ben uzayabılırım.
böyle takılmaya devam

ayyy aynı boyda olmak isteyenleri görünce sevinmeye başladım demek ki durumumuz dışarıdan güzel algılanıyor

bende çok asırı takıyodum bastan sevgilim hep kücügüm diye seviyo falan alıstım artık hic uzun olsaydın demez ben senin kücüklügünü seviyoum zaten der ama ynede uzun olmak cok isterdim :)

öyle tabi canım mutlu saglıklı olalımda boy cokta önemli degil...

Keşke bende babet giyebılsem sızın gibi ahh ahh topukludaa bıktımmmm sevgılım 1.92 ben 1.66 yani neler çeorum bılsenız gercı o çok sevıo kışında ıyı oldu hıc usumedım sayesınde ama napıım takıorum

AYYyyy kader arkadaslarımm benım gıbı bırılerını bulmak ne guzel yaa napcaz bız kızlaarr

ayy bende okula gıyıorum bazen topuklu ama gezerken gıyemıorum tabıkı çogu yere artık duz ayakkabı alırken bıle tabanına bakıorum çok duzse almıorum babet gymek ıstıorum rengarenk ayy oda çok duz oluor ama sımdı sey buldum numarası yoktu bulrsam hemen alcam babet ama ıcıne gızlı topk koymuşlar dışardan duz gozukuo tam bızlık

sevgilim 1.88 ben 1.73 azıcık bi topuklu giydiğimde tam iyi oluyoruz ama spor ayakkabıylada bulustugumuz olduu ondada kötü değildik..ilk bulustugumuzda kız dediğin işte böyle erkekten kısa olacak ya kolunu attıgında şöyle tam sarabileceksin demiştiiiii

ben 1.64 falanım sanırım o da 2cm kadar uzun benden ve ikimiz de kiloluyuz yan yana yürümek bile istemiyorum çoğu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…