- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
yasaklaarr
çok dertliyim çok:) sevglimle aynı boyda sayılırz..178im topuklu ayakkabı giyinip salınmak istiyorum ama cıx yapamambunu ona yapamam
o yokken giyebilirim ama bu sferde yanımdaki arkadaşlarım çok kısa kalıyor bebişim yacanım sevgilinin boyu iyiymiş sen maşallah manken gibiymişsin, o kadar topuklu giymek istersen o yokken giy salın sende :.)
o yokken giyebilirim ama bu sferde yanımdaki arkadaşlarım çok kısa kalıyor bebişim ya
artık kader diyelim napalım manken fln olsaydım giyerdim kokteyllerde partilerde
benim boyum 1.60 sevgilim 1.90 topukluda hiç giyemem ben napıyım küçücük kalıyorum ne güzel aynı boydasınız
benim boyum 1.60 sevgilim 1.90 topukluda hiç giyemem ben napıyım küçücük kalıyorum ne güzel aynı boydasınız
ben topuklu ayakkabı ondan oncede giyiyodum sevıyorm ama yınede artık onla gorusurken kesın giyiyorm tatlıss babetlerimi o yokken giyiyrm cunku ben 1.65 o 1.87 yapı olarakta zayıfım anlıcanız zor bazen dıorm aynı boyda olsak keskeaman saglıklı olalım da
ben topuklu ayakkabı ondan oncede giyiyodum sevıyorm ama yınede artık onla gorusurken kesın giyiyorm tatlıss babetlerimi o yokken giyiyrm cunku ben 1.65 o 1.87 yapı olarakta zayıfım anlıcanız zor bazen dıorm aynı boyda olsak keskeaman saglıklı olalım da
canım bende aynı dertteyım maalesef
adam 1.95 ben 1.63 inanılmaz bır boy farkı var aramızda.ben topuklu severım gıyerım de ama gıyılecek yer var gıyılmeyecek yer var tabı kı...
öncelerı cok takıyordum ama ne yapayım o çok uzunsa:)))
çocugu gıbı falan kalıyorum yanında converse gıydıgımde özellıkle ama elımden bişi gelmıyor.ne o kısalabılır ne de ben uzayabılırım.
böyle takılmaya devam
AYYyyy kader arkadaslarımm benım gıbı bırılerını bulmak ne guzel yaanapcaz bız kızlaarr
neden yan yana yürümek istemiyosun canımm :26:ben 1.64 falanım sanırım o da 2cm kadar uzun benden ve ikimiz de kiloluyuzyan yana yürümek bile istemiyorum çoğu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?