- 4 Nisan 2011
- 1.920
- 1.148
- 373
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
hadi giy bikere:) nolcak aşarsın sonra giyersen haber ver:):)
bende varımmm:)bn1.58im o da 1.67 ya ben acayip takıyordum hatta halada takarım yanyanayken bana böyle küçüklerin dünyasındayız falan gibi geliyo alışamadım yani benseverseniz takmamanız lazım görmemeniz lazım diceksiniz ama öyle olmuyo işte kimisi takıyo kimisi takmıyo:)ayrılmayı isticek kadar rahatsız etmiyor ama uzun olsaydı keşke diye demiyor muyum diyorum hani..
benım manıtamla aramda 5-6 cm falan var ben 1.62 tım o bır 1.67...6 senedır beraberız ben o zamanlar 54 kıloydum bıraz da ufak tefek duruyordum sımdı 66 kılooldum yanı kocamanımoysa ufak tefek mınyon bır ınsan kılo aldıktan sonra tamamen kendı kılomla ve ırılıgımle ılgılı sıkıntılarım oldu ama hıc takmadım annemmm kurban olurum onu yaradana ben:98:aklıma gelişini seveyım bak nasılda ozlettı kendını tosunum
canım sizin aranızda fark var yani o iyi yani bizimki daha kötü aynıyız
canım ya ama 1.70 daha iyi duruyor yani ne bilyim bizde yan yanayken aynıyız gibi bence dışardan bakmak lazımbide biz alıştık ya uzun erkeklern yanında daha kısa kadınlar görmeye bence ondan bize garip geliyor bilmiyorum ya da şu an kendimi mi avutuyorum benim bide sadece boy takıntım da değil yani zayıf bide ya bilmiyorum fiziksel olarak bir çekiciliği yok ama çok iyi bir insan yani şimdilik öyle gösteriyor bilemiyorum kafam karışık bu konuda dediğim gibi sadece boy değil mesele ama seviyorumda yani onuda biliyorum nolucak amann:))
beni de eşimle aramda 2 cm by farkı var
şimdi bi de hamileyim
ondan iri gözüküyorum
tahminim ikimiz de 1.76 civarıyız. yanyana aynı duruyoruz. işim gereği topuklu giydiğimde yanyanayken geçiyorum haliyle ama hiç dert etmez hatta beğenirboyun tam bana göre der :90:
açıkçası çok çok sevdiğim için de hiç umrumda olmadı. düğünü falan da dert etmiyorum
bis ikimis de 1.79 uz
belki bi santim oynar ama boyle cok uyumluyuz:)
benimde bitanem aramdaa 2 cm falan ben 169 o 171 sanırım ama aynı gibi duruyoz çok yakışıyozhuyu huyuma suyu suyuma boyu boyuma
kafaya takılacak bir konu değil bu yaa :)
erkek arkadaşım 1.71 ben 1.69 aynı sayılırız.başlarda istemiyordum,çocukluk işte :)
önemli olan fikirlerin boyunun tutması :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?