sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

benım manıtamla aramda 5-6 cm falan var ben 1.62 tım o bır 1.67...6 senedır beraberız ben o zamanlar 54 kıloydum bıraz da ufak tefek duruyordum sımdı 66 kılooldum yanı kocamanımoysa ufak tefek mınyon bır ınsan kılo aldıktan sonra tamamen kendı kılomla ve ırılıgımle ılgılı sıkıntılarım oldu ama hıc takmadım annemmm kurban olurum onu yaradana ben:98:aklıma gelişini seveyım bak nasılda ozlettı kendını tosunum

canım sizin aranızda fark var yani o iyi yani bizimki daha kötü aynıyız

keşke bizimde aramızda 5 cm olsa ya ben ona dünden razıyım siz halinize şükredin canım

canım sizin aranızda fark var yani o iyi yani bizimki daha kötü aynıyız

canım ya ama 1.70 daha iyi duruyor yani ne bilyim bizde yan yanayken aynıyız gibi bence dışardan bakmak lazımbide biz alıştık ya uzun erkeklern yanında daha kısa kadınlar görmeye bence ondan bize garip geliyor bilmiyorum ya da şu an kendimi mi avutuyorumbenim bide sadece boy takıntım da değil yani zayıf bide ya bilmiyorum fiziksel olarak bir çekiciliği yok ama çok iyi bir insan yani şimdilik öyle gösteriyor bilemiyorum kafam karışık bu konuda dediğim gibi sadece boy değil mesele ama seviyorumda yani onuda biliyorum nolucak amann:))

aynı şeyleri bene yaşadım canım ama insan bırakamıyorda ama sadece fiziksel özellikle olmuyor böyle şeyler.artık ben bu sorunları aştım sanırım benimkinin sadece boyu ksıa yoksa zayıf falan değil harika tatlı bir yüzü ve muhteşem karakteri var tek kusuru boyu oda nazar boncuğu olsun artık napalım sende takma kimse dört dörtlük değil

tahminim ikimiz de 1.76 civarıyız. yanyana aynı duruyoruz. işim gereği topuklu giydiğimde yanyanayken geçiyorum haliyle ama hiç dert etmez hatta beğenir boyun tam bana göre der :90:
açıkçası çok çok sevdiğim için de hiç umrumda olmadı. düğünü falan da dert etmiyorum

anladım canım dert etmiyorsan ne güzel :):)

benimde bitanem aramdaa 2 cm falan ben 169 o 171 sanırım ama aynı gibi duruyoz çok yakışıyozhuyu huyuma suyu suyuma boyu boyuma

kafaya takılacak bir konu değil bu yaa :)
erkek arkadaşım 1.71 ben 1.69 aynı sayılırız.başlarda istemiyordum,çocukluk işte :)
önemli olan fikirlerin boyunun tutması :)

kafaya takılacak bir konu değil bu yaa :)
erkek arkadaşım 1.71 ben 1.69 aynı sayılırız.başlarda istemiyordum,çocukluk işte :)
önemli olan fikirlerin boyunun tutması :)

tabi en önemlisi fikirlerin tutması ama insan keşke daha uzun olsaydı demeden edemiyor tabi bu saaten sonra yapılacak bir şey yok o ayrı bir konu :)

bu problem olacak bişeyse, bu konuda en şanssızlardan olmalıyım heralde boyum 1,84=)))
valla canım olay boy uyumunda değil bence ya aşk uyumunda=)
benim ilişkilerimde hep bana çok aşık olanlar, yada bana platonik aşık olup senelerce peşimde koşanlar hep 1,90lardaydı boyları.
tam tersi benim çok aşık olduklarım, ya da lise dönemi 2 tane platoniğim olmuştu ya benden bikaç cm kısa olmuştur yada aynıyızdır:)

anladım canım haklısın aslında kalbimizin kimi seviceğini bilemeyiz boya posa bakmıyor o sırada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…