- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
kızlar bu kadar özgüvensiz olmayın lütfen ya=( benim psikolog tanıdıgm vardı tesadufen aklıma geldi sorayım bi dedim neden takcaksın ki ünlüleri mankenleri görmüyomusun kaç cm fark var dişiliğini asla saklama dedi ve o andan itibaren evet ya dedim.
kızlar bu kadar özgüvensiz olmayın lütfen ya=( benim psikolog tanıdıgm vardı tesadufen aklıma geldi sorayım bi dedim neden takcaksın ki ünlüleri mankenleri görmüyomusun kaç cm fark var dişiliğini asla saklama dedi ve o andan itibaren evet ya dedim.
benimde eşimle aramda 1cm boy farkı var.. o uzun.
ama ayakkabı numaralarımız aynı onda fark yok:))
arada bir takılıyoruz birbirimize ver giyyim diye
Bende sevgilimle aynı boyadım. Topuklu giymeyi sevmiyorum zaten, sorun olmuyor :)
Özgüvensizlikle falan alakası yok...Onlar marjinal insanlar, bizse halk...O manken hanımların herbirinin boyu 1.75ten aşağı olmadığı ve dana topuklardan vazgeçemedikleri için pek de seçenekleri yok..Seçebilen akıllılar boylarına göresini gidip basket takımlarından seçiyor zaten...Ama göz var nizam var..Ben 1.70lik boyumla fındık topuğa bile razıyken yanımdaki adam güdük necmi klonu gibi...Yakışmıyoruz işte, yakışmıyoruz...Neden onu seçtim dersen, sebeplerim var kendimce, ama o sebepler artık örtmüyor bazı şeyleri.
Özgüvensizlikle falan alakası yok...Onlar marjinal insanlar, bizse halk...O manken hanımların herbirinin boyu 1.75ten aşağı olmadığı ve dana topuklardan vazgeçemedikleri için pek de seçenekleri yok..Seçebilen akıllılar boylarına göresini gidip basket takımlarından seçiyor zaten...Ama göz var nizam var..Ben 1.70lik boyumla fındık topuğa bile razıyken yanımdaki adam güdük necmi klonu gibi...Yakışmıyoruz işte, yakışmıyoruz...Neden onu seçtim dersen, sebeplerim var kendimce, ama o sebepler artık örtmüyor bazı şeyleri.
Benim cevremde tanidik bir abla var esiyle hemen hemen ayni boyda diyebiliriz ama hic cekinmeden de topklu ayakkabisini giyiyor :)
Pa$am benden söyle 4cm kadar uzun sanirim.
Topukluda giyen biri degilim. Daha cok spor yada babet tarzi giyerim. Hic bir sorun yasamiyoruz.
Zaten öyle cok hasretlik cekiyoruz yan yana gelince boyumuza dikkat edecek vaktimiz yok
Dügünümde de beyaz converse giymeyi düsünüyorum :82:
Yani canim kardesim boyunuz ayni diye hic tasa etme.
Anlasiyormusunuz? O seni mutlu ediyormu? Ona güveniyormusun?
Evetse o zaman gerisini bosver
ben nişanlımdan 20cm kısayım şimdiye kadar hiç sorun etmedik topuklu giyiyorum bi 10 cm fark kalıyo aramızda
neden hep erkek uzun olmak zorunda ki neden hep kadınlar erkeklere "sıgınmak" zorunda hep daha küçük gözükmek zorunda yani.bu birazda erkeklerin kendi egolarını tatmin etmesine sebep oluyo bence.ha işte uzunum sevgilim benden kısa.yani bu biraz ustunluk mucadelesine donuyor dile getirilmese de.evet mankenler 1.75 olabilir topukluyla 1.85 de olabilir ama sonucta sevgililerinden uzunlar dimi.önemli olan görüntüyse eger uzun gözükücekler işte.neden azıcık topuklularla kendi sınırlıyosun ki.ha ben sana 15cmlik giy demiyorum zaten ama normal 5-6cmlik giy takıl yani madem bukadar sorun ediyosun.5-6cmlik farktan bişey olmaz değilmi?
BEN UZUN BOYLU BIRIYIM..AŞKIM DA BENDEN BIKAÇ SANTIM KISA..3 CM KADAR..
AMA 10 CM TOPUKLUDA GIYSEM SORUN OLMUYOR..ZATEN SEVIYOR TOPUKLU AYAKKABILARI:)
KOMPLEKS FALAN YOK NE BENDE NE DE ONDA BU KONUDA..ŞANSLIYIM,ŞANSLIYIZ
Amin..teşekkur ederım..
Aranızdakı muhabbet çok önemlı..boya posa falan kımın ne dedığı önemlı değil..
Karşı taraftada sorun yoksa ohh mıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?