sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

Hmm..o zaman bol bol resım çekılın..vıdeo çekılın..
Sureklı ızleyın bırbırınızı..aradakı uyumu..işe yarar dıye düşünuyorum..

Arkadaşlar bu mesele adamına göre değişiyor bence. Ben 1.75 cmyim. Eski erkek arkadaşım 1.70 civarındaydı, biribirimizi bir şekilde beğenmiştik. Ama sonraları boy farkı sorun olmaya başladı. Benimle ayaktayken pek yan yana gelmemeye dikkat etti mesela. Olmadı, zaten başka sebepler de vardı bir süre sonra ayrıldık. Galiba kısa adamlar bunu kompleks haline getirebiliyor. Şimdiki sevgilim, baş ucu eserim ise benden bir iki cm yüksek ama bana kalırsa 1.90 lık adamlar yanında halt etmiş.

evet..az öncede demiştım ya karşınızdakı ınsandada kompleks yoksa sorun yok..özguven çok önemlı her konuda..

sorun yapmamak mesele:)

rıca ederım..bırde arada bır topuklu gıyın..değişikliğe olumlu tepkı verdığını gözlemlersenız kendınızı ıyı hıssedecek ve takılmayacaksınız..

anlıyorumda topuklu ayakkabıyı hiç sevmiyorum abiye ayakkabıları hariç hiç topuklu ayakkabım yok günlük kıyafetle de onları giyemem yeni almam lazım alırım sorun değil de hiç sevmiyorum giyemem yani

hmm.. o zaman kompleks yenmeye başka çözumler olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…