Sevgilisi onu aldatıyor.. Sizce ona söylemeli miyim?

llena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
34
0
86
İstanbul
Selam herkese
Benim bir sorun olacaktı. Bir fikir almak istedim. Bir arkadaşımın arkadaşı 3 yıllık sevgilsini aldatıyor. Ve tüm arkadaş grubunun da bundan haberi var. Kimse kıza birşey söylemiyor. Hatta çocuk diğer kızı ortamlara sokuyor onla fırsat buldukça aynı odada kalıyor. Kız halinden memnun. Çocugun sevgilisi olduğunu da biliyor kabulleniyor. Çocuğun esas sevgilisi ise herşeyden habersiz. Çocuğa facebooktan aşk sözcükleri şarkılar yolluyor bütün gün. Sizce esas sevgiliye gizli bir mesaj atıp sevgilin seni aldatıyor desem yanlış mı yapmış olurum. Kızı görseniz o kadar tatlı güleryüzlü ve saf ki. Çocuğun kıza yaptıkları gözümün önünde olduğu için bir şey yapmak istiyorum. Kıza yazık herşeyden habersiz. Söleyeyim mi sizce gizli msjla yoksa karışmamak en doğrusu mu?

Bence gizliden mesaj atmana gerek yok direk kendi adınla söylemelisin.Bu saklanılacak birşey değil.. Ayıplanan kesinlikle sen olmazsın.Yani en azından ben öyle yapardım.

başkalarının işine burnunu sokmayı sevmem
ama bu zor bi durum vicdan var
ne desem bilemedim:S

3 yıllık sevgiliymiş inanmaz sana, fotoğraflarını çek ve faceten at. :44:

gizli bir meseajla söylemen ne kadar doğru olur bilmiyorum. belki inanmaz bile kız, saf diyosun. aramızı bozmaya çalışan biridir fln der sevgilisi, yine bi şekilde kandırır onu. bence kesinlikle kızın bunu bi şekilde öğrenemsini sağlamalısın :26: çok yazık yaaa dicek bişey bulamıyorum . bak mesela çocukla kızı bi yerde beraberken yakalamasını sağlasan?? en azından gizli mesaj attığında böyle somut bişeyde söyle şuan şurda birlikteler dersin inanmazsa gider görür başka bişey gelmiyo aklıma ama kesinlikle birinin kıza sölylemesi gerekiyo daha fazla kandırılmasın

zor bir durum eğer susarsan vicdanın seni zorlayacak
söylersen de yaşanacak olayların boyutunu bilemezsin
başka hayatlara müdahale etmek zor bir karardır ama
ben böyle bir durum da vicdanımı dinlerdim ve söyleme gereği duyardım...

Ben de kızın yerine koydum kendimi ne kadar kötü bir durum. Kızın bilmesi gerektiğini düşünüyorum ama bi yandan da karışmak dogru mu ki karar veremedim.
Bu arada fotoğraf çekme fln onu yaparsan benim söylediğim anlaşılır. Yani iki kişi arasına direk girmek de saçma. O yüzden direk söylemenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Kız öfkelenecek belki de inanmayacak olan bana olacak. En azından msj atarsam kızın içine kurt düşer inanmasa da dikkatli olur belki.

direkt söyleme bence
barışırlarsa filan suçlu sen olursun
bi şekilde kanıtlarla sen olduğunu göstermeden kızın gözüne sok olayı

Kızlar kıza msj atmaya karar verdim. Sahte hesap açtım ama bahsettiğim erkeğin (sevgilisini aldatan) herşeyi açık. Mesaj gönderebiliyorsunuz. Dürtebiliyorsunuz Arkadaş olarak ekleyebiliyorsunuz. Ama kızın hesabında hepsi kapalı :S E haliyle kıza msj atamadım..

Bence söylemek de geç bile kalmışsın hemen söylemelisin. Gizliden msj atmak yerine yüzyüze söylemelisin.

kızın arkadaşlarından birini ekle. o kabul ettikten sonra mesaj atabilirsin. herşeyini gizlediyse ancak bu şekilde mesaj atılabiliyo çünküü :/

Tabi ki söylemen gerekiyor evli barklı değiller ki boşansalar içine dert olsun ki o zaman da bile sölemek gerekir yazık yani aldatılan birisi var karşında empati kur çekinmene gerek yok bence en doğru olanını rsın ki şahit olduysan insanlık görevidir bence sölemek

yerinde olsam anında söylerdim.ortada yanlış bişey var.

direk söylüyemiyorsan arada kalmak istemiyorsan, tesadüfmüş gibi kızın kendi gözleriyle görmesini sağlayabilirsin mesela :26:

Ya kaç yıllık ilişki sahte hesaptan gelen mesajımı takar hiç.
Gözünün içine baka baka aldatan kandıran herif ona mı karşı çıkmayacakta o kızcağızı inandıramayacak .
Vicdanını rahatlatmak adına böyle bir şey yapıyorsun, ben söyledim o inanmadı diyip kendini kandıracaksın.
Madem üzülüyorsun açık açık söyle .
Resim mi çekersin başka bir delil mi yakalrsın bilmem ama yapacaksan böyle yap.
Çok üzüldüm kıza.
Ayrıca bilidği halde söylemeynlerinde nasıl arkdaş olduklarını görür ona göre tartar arkadaşlıklarınıda ,asla sen haksız duruma düşmezsin.

Kızın arkadaşını ekledim.Kabul etti ama kıza mesaj yollanmıyor öyle ayarlanmış. Ya çocuğun herşeyi açık. kıza msj bile atamıyorum. Şimdi kızı arkadaş olarak ekliycem öyle deniycem. Ama yüzyüze söyleyemem. Zaten arkadaşımın arkadaşının kız arkadaşı kendisi. Benim çok samimiyetim yok.
Bu olaydan sonra bir kez daha anladım ki facebook un değerini bilmek lazım :) Ayarlarınızı kontrol edin sevgilinizin de kendinizin de :)

ben olsam cocugu uyarirdim veya tehtit ederdim ona göre haraket ederdim ha olmadi kizin bi sekilde bu olayi görmesini saglardim fotograf ayni ortamda bunlari görmek felan ne migdesiz erkekler var ya

Bence bu durumu sonuçta kız öğrenecek(bu kaçınılmaz) ; ama şurası var aldatıldığını şimdi öğrenirse onun için daha iyi olacak ; en azından hiç değmeyen biri için zamanını harcamış olmaz.. O yüzden bu durumu, kıza bir şekilde anlatmalısın cnm.. Böylelikle vicdanında rahat etmiş olur..

Ne yaptın mesaj atabildin mi?

Yazık kıza ya offf erkekteki azgın tekeliğe bakın ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…