sevgilisi yengeç burcu olan arkadaşlar haydi sohbete:)

Okurken anaaa aynı benimki dedim sonra bi mutlu oldum demekki hepsi böyle diye bazen çok tepemin tasını attırıyo bi başlıyorum bağırmaya tamam aşkım tamam bitanem ama damarına bas bak noluyo süt dökmüş kediye dönüyom bide ben kavga anlarında sakin olamıyorum işte alttan alsam hiç büyümücek kavga sorun bende başağım bende ezdirmem kendimi ağzıma ne gelirse söylerim ama bunlar sözünü dinlettirmeyi seviyo bende ayrı bişeyim onca şeyi söylüyo söylüyo sonra seni çok seviyorum prensesim diyoo unutuyom her şeyi çok inatçılar anne düşkünüdürler bide marka takıntısı var benimkinin sorma gitsin bi alışverişe çıkalım artık ben sıkılırım mağaza dolaşmaktan düşünün yani öyle işte uğraşmak zor yengeç erkeğiyle ama romantik yönleride çok güzel allah hepimize sabır versin kızlar

Yok vallla benimkinin marka takıntısı falan yoktur hiç. Kendine yakışan herşeyi giyer marka önemli değil. Valla bizde öyleyiz. Kavga edelim mesela ben haklıda olsam kavganın sonunda bi bakmışım özür dileyen benim. Yengeç erkekleri idealdir, tam evlenilecek adamdır diyorlar ama yok be kardeşim valla sabır sabır sabır deliricem artık.. Dengesizliği beni tüketti anacım.

nasıl çekiyorsunuz yengeçlerin kaprisini ? hayatımda 2 defa aşk acısı çektim 2 si de yengeçti.. yahu adamı aşık olduğuna olacağına pişman ettirir bunlar.. hep sizden bekler ilk adımı.. hep bi ima hep bi mana.. dekoder lazım bunları anlayabilmek için.. kafasından ne geçtiğini anlayana kadar göbeğim çatlardı.. onlar dağ olurdu ben tavşan.. haydaa gene ne yaptım da küstün ? modlarında gezdim.. ruh sağlığımı bozdular yahu.. allah sabır versin kızlar.. umarım benim karşıma çıkan yengeçler istisnadır..

Sevgilim yengeç. Gerçekten çok zor bir burç...
Ama biz bu açığı şöyle kapatıyoruz:
Ben de yengecim.
O dediğiniz tripleri, özür diletmeleri ben yapıyorum o değil...

Son düzenleyen: Moderatör:
eski sevgilim yengecti onun için soyleyeceğim tek sey dengesizzz yaa yuzunede derdim evet dengesizim derdi... bi insan ancak bu kadar rahat olabilir bn akrep burcuyum bi konu olduğunda ya hep olmalı ya hiç belirsizlikten nefret ederim ... o beni çıldırtır bn bagırır cagırır o dinler sonra bn kendi kendime çok mu uzerine gittim derim barısırımm ....bn bi trip attım inat ettim barışmıom o bnden 2 kat daha beterini yapar çok inattı.. soz konusu ailesi olunca melek super koruyucu anlayıslı efendi sorumluluk sahibi... bana gelince onda biri yok... bana der su konuda böyle yapalım peki derim sonra bi bakarsın tam tersini yapar ... ne zaman incinseler gecmişlerindeki insanlara sığınırlar siz onları ii edersiniz ve bi anda giderler...offf yine kalbim acıdı..

tabi ki ya, zaten burç ne kadar etkili bilmiyorum.. öyle günlük falları okuyup inanan bir insan değilim ama burda yengeç burcu özelliklerini görünce ve sevgilimde de aynı özellikler olunca var bir hikmet dedim....

ama şimdi kayınvalide adayıma da laf söyleyemem...
elinden geleni yapıyor biliyorum...
ne yapsın huyu kurusun, sabır kızım diye diye beni poh pohluyor

yalnız "bir kraliçe elinde yetişmiş erkekler, sevdiklerine prenses gibi davranıyor" sözü de çok fiyakalı

her deneyimimi yazmaya calıstıgım gibi bir deneyimimide burda yazacagım elbetteee

yengec burcu sevgilimle ayrılmıstık yaklasık 3 gun olmustu.. inat ettim aramadım sormadım...

veeeeeeeee pes eden yine benim minnak sevgilim olduuuu

iş çıkısında aldı beni önce bi tartışma..(eksik olmazsa bi tarafımız eksilir)

ufak tefek turk filmi edaları

sonuç aynen bu smile gibi :

canım canım canımmmmmm

inanın şaşırmadım...
kesin zaten gereksiz bir ayrılıktır... küsmek yerine ayrılığı şeçmiştir...
ee bir süre sonra da akılları dank ediyor herhalde... dönüp geliyorlar...

yalnız şu sahneye bayıldım;

" sonuç aynen bu smile gibi : "

bu da galiba geneli itibariyle bu burçta mevcut... yok yok seninle neden ayrılıyorum ki.. düş önüme, sana ayrılık yaramıyor... böyle süründürcem

hey Allahım bize sabır onlara akıl...

bu arada barışmanıza sevindim... tekrar bir ayrılık yaşamazsınız umarım..

Son düzenleme:

tesekkur ederim

bizim ayrılıklarımız meshur oldu artık cunku hep sonunda barışıyoruz mutlakaa

ama bu sefer son olur herhalde cunku benden ayrılamycaına o kadar inanmıs ki bunu bana cok iyi gosterdi

eski romantik ask dolu sevgilim geri geldii

iyiliğine iyilerdir ama
seni dünyandan bezdirirler.

tek haklı varsa onlardır.bir anı bir anını tutmaz,herşeye alınırlar,herşeyi yanlış anlamaya programlanmışlardır,beyinlerinin içinde garip bir yer var oradan yaşıyorlarlar cümleleri ve cümlelerimizi.vicdanlıdırlar ama bir sinirlensinler o anlık vicdan terk eder ruhlarını..
ve daha neler neler..
yazarken bile afakanlar basıyor..

Son düzenleme:

kesinkileeeeeee.....

eski sevgilim yengeç burcuydu...
insan olarak arkadaşlar olarak çok iyidir gülmeyi eğlenemyi sever.kıskançlığı dozundadır,çok inat olmasada kafasında bişey varsa tamamdır onu kimse değiştiremez haksız olmayı asla kabullenemez.beğenilmeyi,ilgilenilmeyi çok sever aynı zamanda odundur ince düşünceli değildir birileri uyardığında dank eder kendi düşünüp yapmaz bazı şeyleri..bu şekilde tabiki herkes bir değildir ama benim eski sevgilim bu şekildeydi

ay benim sevgilimi tarif ettin resmen :)

yengeç erkekleri terketme dönemi ve sonrası nasıl davranırlar ve onlara karsı nasıl davranmak doğru olur...arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım varrrrr

yengeç erkekleri terketme dönemi ve sonrası nasıl davranırlar ve onlara karsı nasıl davranmak doğru olur...arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım varrrrr

Sana karşı sevgisini kaybetmemişse ve güvenini kazanmışsan ayrılığın ardından sana dönmek isteyecektir, eğer onun senin iiçin ne kadar değerli olduğunu, ona karşı sevgini açıkça ifade edersen barışma süreci gerçekleşmeye başlıyor. Bide eger sevginiz karşılıklıysa sabırla geri kazanmaya çalışmak lazım, inatçı olmanı ve hemen vazgeçmemeni beklerler barışma aşamasında. Bunlar benim gözlemlerim tabi :)

Eski sevgilim ve kardeşim yengeç şunu söyliyebilirim ki çok kaprisli her şeyi ben bilirim edalarında oluyorlar. Doğrularını asla değiştirmiyolarlar ve çok inatçı oluyrlar. Ben bir başak burcuyum ve yengeç erkeğiyle 2 senelik bir ilişikim vardı. 2 sene zarfında kişiliğini tam çözemedim çok gizemli oluyorlar beklemediğiniz anda ters köşe yapabiliyolar. Arkadaşlarına ve annelerine çok bağlıdır. Ve birazda saflık vardır arkadaşları konusunda çabuk kandırılıyorlar. Para konusunda da tutumlu oluyorlar genelde. Bir de safa salağa yatıp hatalarında çok çabuk sıyrılmasını biliyorlar haklıyken sizi haksız duruma düşürebilirler

aynı beni anlatmışsın canım bende başak burcuyum kardeşim ve sevgilimde yengeç başa çıkamıyorum artık çok dengesizler bende çözemedim hala :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…