Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ağa da benim, paşada, beyde benim,evimin erkeğide , dişiside....
kendimi de seviyorum ben ve kendim yaşayıp gidiyoruz işte...
zaten adam gibi bişeyim erkeğe neden ihtiyaç duyayım...

oh be kutuldum resmen...valla da paşalar gibiyim...yük kalktı üstümden...huzurum yerine geldi...güle güle şekerim...

İlk bende yük kalktı ohhh rahatım süperim dedim hiçbişe hissetmedim hatta daha bir mutlu oldum sonradan cıktı acısı :9 ara ara da çıkıyorr

bir nişanlı ve üzerine bir de sevgili eskittim. gayet huzurluyum valla, sıradakini bekliyorum

Bugün tam 2 ay olmuş, bu başlığı görünce yazasım geldi. Baya zordu aslında ilk zamanlar ama bayramda beni aradı ve artık seninle muhattap olmak istemiyorum dedim. Ağlamadım bile, hala da bişey hissedemiyorum. 2 yıllık ilişkim bitti ve gerçekten çok mutluyum..
Hayal bile edemezdim üzülmediğim, mutlu olduğum günleri tam 2 senedir. Ama en çok sizlerin sayesinde atlattım, tekrar söylüyorum, çok mutluyum, oh!

hatırlayacak güzel birşey bıraksa belki üzülürdüm şimdi ama yaptığı bir güzel şeyin üstüne on tane çirkinlik yapınca insan istese de üzülemiyor... boşluk olmadı mı hayatımda tabiki oldu...ama boşluk hissi olması onla bağlantılı olmaktan iyidir...

Ben ben ben... Bunu buraya 3. yazışım oluyor sanırım ama bu kez cidden evet yahuu...

Hiç bu kadar uzun süre aklıma gelmediği olmamıştı.

Allah getirmesin zaten, amaaannn...

:86::86::86::86::86:

10 ay olmus kimi zaman çok iyiyim desemde bazen sulugöz oluyorum yine bu gece gibi

1 yılı aştı ayrılığımız. Bilenler bilir asker yolu beklemiştim aylarca. Değmezmiş. Yenisini bile buldum 6 ay oldu. Vallahi paşalar gibiyim

paşalar gibi nasıl olunur çok merak ediyorum

Başlık gözüme takıldı tepede, son mesajlarınızı okudum...

Sevdiğini değil de sevdiğinin ilgisini, sevilmenin güzelliğini özlediğini anlayanlar atlatmış... Bunu doğru tahlil eden bir başkasıyla aynı güzellikleri yaşaabileceğini idrak eder...

Alışkanlığının yarattığı boşluğu (her gün aranma, sorma, ilgi görme) sevgilisini özlemek sananlar atlatamamış...

Eğer hala seviliyor olsaydınız (sevmek yetmez, paranız olmadığı halde pahalı ürünleri talep etmek gibidir bu, karşı tarafta krediniz yoksa onun sevgisini severek kazanamazsınız) yanınızda olurdu o insanlar... Daha doğrusu beraber olmanız gerekseydi zaten ayrılmazdınız... Bununla ilgli benim de bir anım var şimdi hatırlıyorum da gülesim geliyor...

Ruh eşim olduğuna inandığım biri vardı vaktiyle, ben aksini düşündüğümde beni inandırırdı aramızdaki bağa... Aynı gece aynı rüyaları gördük kaç kez, aynı anda aynı sözler çıktı ağzımızdan, ilahi bir tesadüf sanıyorduk yaşadıklarımızı... Ne vakit -aramızda en ufak sorun yokken- geleceğe yönelik "Hayırlısı değilse tüm bağlarımız kopsun!" diye dua etsem konuşmadan anlaşan biz gidiyor iki düşman geliyordu sanki... Onu çok sevmeme rağmen "bu ilahi" mesajı esas aldım sonunda... Çok iyi anlaşmamıza, somut bir sebep olmamasına rağmen bitirdik her şeyi... Şu dakika arasam yine beni benden iyi anlayacağını biliyorum ama herkesten ve her şeyden çok "O"na güveniyorum... Birlikte olmamız gerekseydi uygun şartları yaratırdı ve beraber olurduk... Ne demiş şair, "Olmuyorsa zorlamayacaksın"... Üç günlük dünyada kendimizi bir ilişki için paralamak en üstün varlık olarak yaratılışımızı hafife almak gibi geliyor bana... Yıllanmış ilişkilerini geride bırakıp farklı kıtalardan, dünyanın öbür ucundan birbirini bulan insanların bir araya gelebilmesi her şeyi ortaya koyuyor aslında... Kalbimizi temiz tutalım, iyi davranalım, iyi olalım; iyisi bulsun bizi... Kısmetten öte köy yok... Mücadele etmek için dgönül meselelerinden daha kutsal kulvarlar var...

Eline sağlık umutlu ol ..
Ne güzel yazmışsın ..
Olmuyorsa zorlamayacaksın ..
İnsan ne kadar severse sevsin hatta karşındaki de ne kadar sevdiğini söylerse söylesin eğer şuan yanında değilse vardır eksik bir şeyler.
Bize düşen güçlü olmak başımızı dik tutabilmek.
Ne zaman girdi ki o hayatımıza?
O olmadan önce nasıl yaşayabiliyorsak yine yaşarız ..

çok güzel anlatmışsın... gerçekçi olmak kadar güzeli yok... tüm dediklerine katılıyorum... olacağı yoksa olmuyor... gereğinden fazla zorlayınca da kendimizden birşeyler kaybediyoruz... karşılıksız şekilde onu düşünüp hayata haksızlık etmemek ve hayatı gereğinden fazla üzülmeden yaşamayı başarmak kendimize birşeyler katıyor...

Son düzenleme:

Canım resmen duygularıma tercüman olmuşsun .ellerine yüreğine sağlık

bende aynen senın gıbı ortada somut bır sebep yokken hemde severek ayrıldım.dünyanın sonu geldi zannettim ayrılınca.ama hayat devam edıyor.hersey kısmet Allah hayırlısını verdikten sonra isyan etmek ne haddimize.

ya bende unuttum artık üzülmüyorum diyorum ama her nekadar üzülmesemde unutamadım galiba şuan benden hoşlanan birisi var çok iyi biri ama mesela onunla samimi olamıyorum sanki hala eski sevgilimle berabermişim gibi geliyo yani onu aldatıyomuşum gibi :/ evlenip boşananlar bile ikinci kez evlenebiliyo bi ben yeni birine alışamıyorum ya sürekli o olsaydı böle derdi o olsaydı böyle davranırdı diye düşüyorum off off ne karışık bu işler

eger gerçekten severek çıkıpda ayrılıgın acısını atlatan arkadaşları tebrik ediyorumm..Gerçekten çok sevipte ayrılmak çok zor yaşadım yaşıyorum biliyorum..Ona hayır derken içimden bir parça kopup gidiyor ama ihanetin affı olmaz bence gerçekten benim kadar sevse Yapmazdı diye düşünüyorum bende artık bu gruptanım kızlar
ihanetine defaLarca kalıplar bahaneler buldu 4 yılımı vermiş olsamda anladımki benim için dogru insan o degilmiş..belki uzun bir süre onun yerine kimseyi koyamıycam ama olsun artık mutlu olucam...

Basligim kendim icin söyle degistiriyorum:

"Sevgilimden ayrildim pasalar gibiyim"...

aha ben de geldim:)
daha önce burada paylaşmıştım,canımı çok yakan bir biçimde terk edilmiştim...3 ay oldu.
şimdi iyiyim allaha şükür,tabii tamamen unutulmuyor ama iyiyim işte.
aşk acısı çekip te burayı okuyan varsa,kendinize başka bir meşgale bulun,imkanınız varsa seyahate çıkın,bir şekilde hayatınızı güzel hale getirmeye çalışın.karşıdaki yapmadığı pisliği bırakmıyorsa,bir umut verip bir terslemek gibi şeyler yapıyorsa(genelde böyle yapıyorlar)kesin tüm bağları,sallayın gitsin...aramayın sormayın...

benim de 1 ay oldu. çok özlüyorum ama zor olanı başardım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…