Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu başlığı görünce daha çok ağladım, bitmedi ama çok yoruldum artık

ayrıldım acısınıda atlattım..bir daha da olmaz o kişiyle...

Artık benimde bu gruba katılma zamanım geldi sanırım :)))
1 buçuk ay oldu bitti,unutmadım ama acı vermiyor artık...

benimde yaklaşık 4 yıllık bir ilişkim vardı 1 aydır hiç görüşmüyoruz zaman zaman onu hatırlıyorum hatta biçok olayda adını geçiriyorum ama eskisi gibi aramak gelmiyor içimden sanki böyle daha mutluyum ama unuttuğumu söyleyemem sadece kendimi tutuyorummmm onu aramamak için

9 ay bitecek nerdeyse.. Bir zamanlar güneşin doğuşuyla aklıma oturup,gece gözümü kapatana kadar aklımdan çıkmayan insanı unuttum artık hiç aklıma bile gelmiyor.Sadece kendimi zorlarsam arada eskileri hatırlıyorum o kadar.O günlerime baktığımdaysa ne pişmanlık duyuyorum ne de sevinç.Yaşandı ve bitti. Gerisi beni ilgilendirmiyor

unutmasına unuttum da.. sevgilisizde hayat çekilmiyo yaw.. pehhhhhhhh

2 hafta oldu unutamayacagmı biliorum... ama iyi ki de bitmişş diyorm.. benm aklımı yoruyordu sadce

ayrıldım acısınıda atlattım..bir daha da olmaz o kişiyle...

Fulyacım seni hatırlıorm uzaktan ilişkin vardı aynı zamanda ayrılmıstık hatta konusuyorduk seninle.. Unutuluyormuss dimii ne cok üzülmüştük yaa :):) Ama şuanda da yanlızlık sıkıyor beni

ayrıldım çok ağladım çok üzüldüm ama geçti şimdi paşalar gibiyim
hatta hem paşalar gibiyim hem de evlendim

Ben de 9 ay once, mukemmel gittigini dusundugum bi iliskideyken aniden terk edildim. 13 agustostaki msj "gozlerimi kapattigimda hep senin yuzun geliyor aklima, cok ozledim"ken, 15 agustoski msj "aklimi sana veremiyorum, zorlamanin anlami yok" oldu. Ne kavga, ne baska bir sey. Aniden gelen bi degisim. Sorular sorularr.. "Neden ama? Baskasi mi var? Bir sey mi yaptim?" sacma sapan cevaplar "Hayir hicbiri. Kafamda bir suru sorun var zaten. Lutfen laftan anla ve mesaj atma." Aglamalar., zirlamalar, "Sevmiyor mu? Birden nasil biter? Yoksa hic mi sevmedi?" diye düsünmeler.. Umutlar, beklemeler.. Dualar, 4444 tane tefriciyeyi tek basina okumalar, namazlar, hatta oruclar.. Annemlerin "Bu kiz nasil imana geldi boyle birden" diye dusunmeleri.. "Ha bugun ha yarin donecek?" derken bir kizla sarilmis fotografini gormem.. Ve o buyuk hatam; Allah'a isyanim. "Ben o kadar dua etmistim ama"larim.. O kizin fotografini herkese yollayip "o mu guzel ben mi?" diye sormalarim. Salakligim, acizligim, zayifligim.. En sonunda akillanisim.. 8 ay sonra geri donmek istemesi.. Hem de sevgilisi varken.. Ikimizi idare etmek istemesi.. Aklimin karismasi.. "Acaba oyun oynayip intikam mi alsam?" diye dusunmem.. Sonra "Degmez" diye vazgecmem.. Hattimi, mailimi degistirmem.. Ondan tamamen KURTULMAM..! Degmiyor.. Gercekten degmiyor.. En guzel yaslarimiz gecip gidiyor.. Bir vefasiz icin, bir se....iz icin.. Gercekten degmiyor.. Hayatimi rezil ettim ben onun yuzunden.. Ozguvenimi kaybettim, beni sevenleri kaybettim, not ortalamami 1.83e dusurdum.. Ama sonunda unuttum.. Gecti gitti Allah'a sukur.. Beynimde, kalbimde yeri yok artik.. Bi ara nefret ediyordum.. Artik nefret bile etmiyorum.. O bile bi duygu.. Onu bile hak etmiyor.. Benden uzakta ne hali varsa gorsun, umrumda degil artik.. Ve buyuk konusuyorum, bundan sonra beni hicbir erkek asla aglatamaz.. Hepsi se.....iz Iyisi varsa da, inanmam, beni bulmaz..

Son düzenleme:
3 yıl önce çok sevdiğim onun için çok fedakarlıklar yaptığım sevdiğim vardı,ablaları istediler beni ve o onların dediğini yaptı..çok gözyaşları döktüm günlerce uyumadım ama artık çooook iyiyim ve şuan evliyim eşim mükemmel biri...Onları ALLAH'a havale ettim ...

okurken tüylerim diken diken oldu...Takdir-i ilahi işte sonradan geri dönmek istemiş,oh iyi olmuş çok sevindim.inşallah sürünür beter olurr:) kk'ya üye olduktan sonra artık hiçbir erkeğe güvenemiyorum.feminist oldum çıktım iyice:)Allah yardımcın olmuş sabrın sonu selamettir derler ya cidden öyle.Yüce Rabbim nelere kadirrr..İnşallah hakettiğimiz mutluluğu tez zamnda buluruz canımmm

benİm bir ay oldu unutmaya çalışıyorum ama yapamıyorum sabah uyandımda gözümde gece uykuya yattımda rüyamda ama birdaha aşk denen kazıkı yemem ben artık ondan sonra bütün erkeklerden nefret etmeye başladım. bende bazılarınız gibi tez zamandan unuturm işallah yoksa kafayı yemek üzereyim.

kızlar o zaman sibel can'dan bizim için gelsin

bence talih, bence şansın, bir de aşkın adresi yoookkk
gidene boşver, gelene hoşgel, dinle başka çaresii yoookk

aşk yok, dert yok tasa yok.. insan zaman zaman istiyor biri olsun hayatında ama o kadar sıkıldım ki şu yeni birini tanıma evresinden. böyle iyiyim şimdilik

ehehehehhh,sabah sabah çok güldüm şarkının o kısmı "gidene boşver,gelene hoşgeldin de,başka çaresi yok" olacaktı.ekşi sözlükte yanlış anlaşılan şarkı sözleri diye bi başlık vardı,tam oaraya uygun olmuş bu da

ahahahhahahaha ben çok bombayımdır canım şarkı sözlerini yanlış anlamada. mesela bir de serdar ortaç şarkısı var. " sen ne beni oyala, ne omuz ovala" diyor ya. ben onu " onu sovala" anlayıp, allah allah sovala ne ya yeni mi türedi bu kelime diye baya düşünmüştüm

no comment

Dışarıda çift gördükçe sinirlerim geriliyor. nasılda inat yapar gibi kur yapıyorlar birbirine bizim yokya biz terkedildikya ezik ezik dolaşırız uzun süreler karşımıza mükemmel adam çıkana kadar.ama hiç sanmam mükemmelin m"si bile yok erkeklerde ö.....küz hepside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…