Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de çok mutlu ve huzurluyum. 2 ay olacak nerdeyse

Unuttum, unutmuştum. Ta ki bugün sesini duyana kadar. Meğer kendimi kandırmışım
Çok şanslısınız kızlar, bi gün bende başarabilsem keşke. Tam 1.5 yıl oldu biteli, ama bir kelimesi, o bir saniyelik nefes alıp verişi bile başa döndürdü her şeyi. Keşke aramasaydı, işte hep yaptıgı şey. Tam unuttum derken arayıp nasılsın demesi

ben nasıl unutucam kzılar o kadar yanlış yaptıkı bana sanki ondan başka kimse yokmuş gibigeliyo

ben pert kızlar evleniyorr herşey bitti artık tünelin ucundaki ışığı görmek istedim o ışık ta yok artık vee mum yakmaya ya gücüm yok artıkkkk banada yardım edinnn:2:

ben pert kızlar evleniyorr herşey bitti artık tünelin ucundaki ışığı görmek istedim o ışık ta yok artık vee mum yakmaya ya gücüm yok artıkkkk banada yardım edinnn:2:

evleniyorsa yolu açık olsun. eğer bir erkek bir kadını çok istiyorsa zaten alır. senin için mücadele etmediyse yol ver gitsin.

benimki de evleniyo canim hemde daha ayrilali bi sene olmadan gun sayiyolar mustakbel esiyle yok 46 gun kalmis yok 50 gun kalmis.....Allah ona beni mumla aratsin insallah...4,5 yilima arti 9 aydir cektiklerime yazik... Kabullenmeye calisiyorum artik bende gidip dugununi basacak halim yok ya ama erkek olsaydim yapardim ne yalan soyleyim sevdigimi kimselere yar etmezdim ama kiz olunca olmuyo iste bazi seyler insanin gururuna dokunuyo( artik bize de pasa olmak duserrrrr Allahim kurtarsin hepimizi yolumuzu acik etsin Adam gibi Adam cikarsin karsimiza

bugün, artık ben de varım!

henüz paşalar gibi değilim belki, ama acı çekmeye artık bir son veriyorum. beni bu kadar üzen, bu kadar hiçe sayan, böylesine vicdansızca görmezden gelen bir adamı sevmeyi de bırakıyorum şu saatten sonra. acısını bir sene çektim. elimde hiçbir şey yok. aylar sonra kuru bir telefon ve yine pervasız davranışlar. oysa bu yaz düğünümüz olacaktı. hala olabilirdi. eğer beni gerçekten sevmiş ve yürekten istemiş olsaydı. birlikteyken,oyuncak oynar gibi duygusal değişimlerine göre bana muamele yapan, onu çok özlediğim için hırçınlaşmamdan dolayı çıkan tartışmalarda telefonu yüzüme kapayan günlerce aramayan, beni kaç gün acı içinde bırakan ve dayanamayıp aradığımdaysa burnun sürtülsün diye aramadım diyen,diyebilen, çok rahat yalan söyleyen, 30 yaşına gelmek üzere olan ve hala işyerinde mesafesini koymayı bilmeyen, daha dün tanıdığı insanlarla vıcık vıcık ilişkiler kuran, yaptığı bir hatayla beni yüreğimden hançerleyen, ve son olarak; aylar sonra aradığında, üzüntüden kirpiklerim dökülüyor deyişime bile kayıtsız kalan bu şahsı ben artık tanımıyorum. böyle bir insanı bundan sonra hayatımın hiçbir yerinde istemiyorum. benim için bu sayfa kapanmıştır. nokta.

Son düzenleme:

insan aci cekmeye o kadar alisiyo ki o aciyi birakmaya korkuyo... Kendine yenik dusmezsin umarim sen acini yeteri kadar hatta fazlasiyla yasamissin ve cogu seyin farkindasin artik kendini Mutlu olmaya odakla... Aykut ogutu okuduktan sonra aklima o her geldiginde gulumsedim ve dedim ki bu ask degil bunu bana yapan icimde ki ses egom uzulmeyi huznu bilinc altima oylesine yerlestirmisim ki her gulumsedigimde sanki Mutlu olmaya hakkim yok gibi beni durduruyo ve Ben artik gulumseyerek o sese sus artik diyorum Ben mutlulugu coktan hakettim... Insallah bu yolu basariyla atlatiriz Hep beraber

Son düzenleme:

acı insanda bağımlılık yapıyor.. ama artık yeter. yoruldum usandım tükendim ve buna bir son veriyorum. beni isteyen benim yanımda olurdu. yanımda mı? değil. o zaman canı cehenneme..

inşallah bu karanlıktan çıkıcaz.. inançlıyım

RABBİM in vardır bi bildiği diyelim canım ama dediğin gibi Allah mumla aratsın bizi

Ben 9 aydir gayet inancli bi sekilde devam ediyorum ama oyle darbeler geliyo ki artik ask acisi degilde kendimi salak gibi hissedip kendime kiziyorum onun icin biran once hatta hemen kurtulmak istiyorum... Artik ona doktugum her goz yasi haram bana

RABBİM in vardır bi bildiği diyelim canım ama dediğin gibi Allah mumla aratsın bizi

emin ol arayacaklar bir gun Allah o kadar buyuk ki can yakaninda canini bi sekilde yakiyo hic ah etmemistim simdiye kadar ama daha senesi dolmadan dugunune gun saydigini acik acik yazinca ilkkez bu kadar icten bi ah ettim ki anlatamam Ben hayatta kimseye ah etmem ettiysemde hemen pisman olup tovbe ederim ilk defa tovbe etmedim insallah o kizla evlendigine bin pisman olur insan da birazcik saygi olurya 4,5 yil hayatinda elbet birisi olacak tamamda bana okul bitmeden evlenemeyiz deyip oyalayipta simdi bu durum resmen kanima dokunuyo

4 buçuk ay oldu ama ben hala paşalar gibi değilim,hala ilk günki gibi yanıyo canım .
Seviyoruz birbirimizi ama olmuyo kızlar buna içimde bi açıklık getiremiyorum , sevse gitmezdi diyorum sonra benim için yaptıklarını görüyorum gözümün içine bakışını görüyorum hala ilk gnki gibi ama benden bu denli uzaklaşmasına anlam veremiyorum
Neyin hayalini kurarken 1 günde ne durumlara dştük yediremiyorum kendime alışamıyorum yoklğuna , bugün ilk defa o olmadan kalabalık bi ortama girdim .
Karmaşık duygular yaşadım bir kez daha anladım ki ben o olmadan hiç bişeyden keyif almıyorum gülemiyorum huzur bulamıyorum

kimsenin ahı kimsede kalmıyor canım , Rabbim er yada geç bir yerden bir şekilde çıkaracaktır

kendini rahat birak bi erkek severse yaninda olur seni artik sevmedigini kabullen sevgisinin bittigini kabullen ve mutlulugunu lutfen ona baglama... Bak 4 bucuk aydir yaninda degil ve sen yasiyorsun nefes alabiliyorsun zamanla herseyin dahada farkina varacaksin onun icin kendini sosyal hayattan lutfen kisitlama erkekler maalesef Hep bunu yapiyo hic gitmeyecek gibi hayatimizi ellerine aliyo sonra ardina bakmadan gidiyo
.. Zaman zaten gececek ve sen ister istemez alisacaksin gulsende aglasanda... Bu zamani Mutlu gecirmek varken kendine zehir etmek niye... Gulumsemeyi ogren hayatinda olan seylere odaklan ve hergun sukret inan alisman daha kolaylasacak

ben bu söylediklerinin hiç birini göremeyecek kadar kör aşığım evet kabul ediyorum..
Anlamıyorum onu, bitmişse görüşmemizin nedenini anlamıyorum , niye beni her gördüğünde gözlerinin dolduğunu anlamıyorum sesinin neden titrediğini anlayamıyorum.
Ortada büyük bir neden yokken gittiğine göre sevmiyodur diyorum ama diğer yandan umut besliyorum.
Bittiğine alışmam gerektiğini artık benimde kendi ayaklarım üzerinde durmam gerektiğini biliyorum ama boğazımdaki koca düğüm herşeye engel oluyo arkadaşlarımdan çevremden ailemden herkesten soyutladım kendimi..
Biran önce geçsin istiyorum ama ben böyle devam edersem geçmeyecek biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…