sevgilisini eşini beğenmeyen varmı aranızda ? (dış görünüş olarak )

böyle bir şey mümkün değil, bir daha görüşmeyin bence. yaşadığınız hiçbir şey sizi böyle bir ilişkiyi sürdürmeye mecbur etmemeli.

"ben ne insanlar gördum ustlerinde elbise yok, ne elbiseler gordum icinde insan yok"
Insanlarin dis gorunuslerine ne kadar onem veren bir millet olduk. Pahali, marka giyinince degerimiz mi artiyor?
Onemli olan nasil giydigi degil, kisiligidir. Kusura bakma ama sen ne istedigini biliyor musun?

Son düzenleme:
ayy yazık wallahi birlikte olduğunuz kişiye.ay benim kocacım öyle kilolu bi insanki kilosnu bilmiyorum ama 100ün üstünde eminim ama kalbi kişiliği öyle düzgün ki hiç kilosunu kusurlarını falan görmüyorum çok tatlı yaa =) hiç onun yanındayken yaa bi bana bak bi şu yanımdakine diye düşünmedim ben onu kabul ediyorum öyle ewet bnmkde giyinmeyi bilmio ben alıyorum ona tişört pantlon vs.olsun 200de olsa ben ona resmenn aşığımmmmm

konu sahıbı zıyaretcı olarak mı takılıyorsun?

insana sevdiği dünyanın en yakışıklısı gelir.
ne kadar çirkin olursa olsun, isterse kimse beğenmesin ona bakmaya doyamaz insan.
bu yüzden madem ayrılamam diyorsunuz o zaman sevmeyi deneyin lütfen :)
görün nasıl da güzelleşiyor o zaman :)

beence siz onun huyunuda suyunuda sevememişsiniz öyle olsa bunlar gözünüze gelmez aldıklarınızda bir yere kadarmış zaten
benimde eşim fazla anlamazdı ben alıp yapıp yakıştırıyorum sevgiliykende evlendim hayla ben alırım ben yaparım nereye gitsek benim kocam en sık olanı en yakışıklı olanı ben öyle görüyorum çok şükür sevgiliykende osu busu batmıyodu oda giyinemiyodu bazen ütüsüz geliyodu ama ben gerçekten kişiliğine aşıktım görmüyordum okadar ağır şeyler yazmışınızki bu yazılanlar karşı taraftan size için yazılmış ve sizin okuduğunuzu düşünsenize nakadar onur kırıcı nakadar kötü bir duygu deme bence siz onuda üzmeyin bitirin kendinize göre birini bulun adamada kendinizede yazık etmeyin......

yazım hatalar olmuş okadar kızdımki biran önce cvp vericem diye kusura bakmayın ..

Ben seni anladım sen karakteri çok güzel olduğu bidönem hoş geldi gözüne sevebileceğini düşşündün sonra bişeylerde yaşadın ama yaşadığın şeylerdende zevk almadın adam çirkin gelmeye başladı giyimide rüküş gelmeye başlayınca gözün açıldı karakteride eskisi gibi güzel gelmemeye başladı yada senin etrafında eskisi gibi dönmemesi belkide sonuç olarak değiştirmeye çalıştın olmadı. Bu durumda tek seçeneğin ayrılmak bıkmışsın hevesini almışsın bahane arıyorsun. Ama ya bu adam seni yaşadıklarınızdan dolayı tehdit eder diye bırakamıyorsun yada yaşadıkların yüzünden günah diye vicdan azabı duyarım diye bırakamıyorsun bence başka seçenek yok. Haksızmıyım?

Ne kadar saçma sapan bir düşünce tarzı ya.
Belirtmeden duramadım. Yorum yapmıcam. Yorum yapılmayı hak etmiyor, bu çirkin düşünce tarzın.

Burada açılan böyle absürt konularla kendimi avutuyorum Her şey dış görünüş müdür ? Hayat bu kadar basit mi? Kusura bakma da yarın bir gün allah korusun hastalanırsan, sakat kalırsan vs hala böyle burnun havada dolaşabilecek misin o bana layık değil düşüncesiyle.. Eğer sevgin azaldıysa bitir ilişkiyi. Ama doğru yerin dibine soktuğun çocukla "ayrılamayacak kadar bir birlikte olmuşluğunuz" var.. Allah başka dert vermesin, inşallah insan sevgisini de kazanırsın yakın bir zamanda yoksa senin işin çok zor.. Bu çocuğun giyimine takarsın, başkasının parasına, diğerinin ailesine vs vs..

Son düzenleme:
Erkek arkadaşını ilk tanıdığında sana,günün birinde fizyonomisinin ve giyim tarzının değişeceğini düşündürten ne oldu ki?
Adam ilk tanıdığında ne ise hala o olduğu halde neden başka kalıplara girmeye çalışsın ki?
Ayrıca insan partnerinin yanına yakışmadığına inanırsa kendisini geliştirmek veya değiştirmek ister,
bu mantıkla bakınca demek ki adam kendisiyle seni aynı kademe de görüyor ki değimek istemiyor.Olamaz mı?

O degil de birde karsinizda ki insana sizi begenip begenmedigini sormak lazim.

sen daha şimdiden böylesin yarın adamın saçlar dökülecek göbek çıkacak o zmn ne olacak.. aman ayrıl.. ilerde bu aldatmaya varır..

Bu başlığı buraya açma sebebin sana hakaret edilmesi hoşuna falan gittiği için miydi merak ettim? Bende sana çok kızdım ama yazdıkların için değil!!
Az buçuk tahmin etmen lazımdı gelecek yorumları. Seni araya alıp dövmek isteyenler bile olmuş farkettin mi!
Burası Türkiye burda %70'in tip takıntısı vardır. On geyiğin 6'sı tiple alakalıdır ama böyle bir başlık açıldığında ütopyaları yaşatırlar. Hepsi nette mükemmeller çünkü. Zaafları yok üst insanlar. Ego tatmini için interneti kullanıp hakaret eden kimseler yok aralarında, gerçekten içten yazıyorlar mesajlarını.
Hiçbirinin anası bana yakışıklı damat getir dememiş, hiçbirinin kocası güzel diye bi kadına bakmamış, hiçbiri kız arkadaşına şu çocuk çok yakışıklı aşık oldum, dememiş.:))

Güzellik önemli birşey, güzellik felsefesi diye bir gerçek var :)) İnsan deli gibi aşık olduğu insanı fiziksel açıdan beğenmeyebilir.Aynı zamanda Mecnun'un çirkin Leyla'yı beğenme miti genel geçer doğru bilgi ilan edilebilir. Herşeyi anlar ve hak vermeye çalışırım birşey dışında eleştirirken uslupsuz bir dil kullanan insanları anlayamam.
Bak bir daha böyle konular açarsan geçmiş mesajlarını inceler seni yedi düvele rezil ederim ona göre :)))

Sor bakalım kendine ben bu adamın neyini seviyorum diye?

Al bulduğun cevabı koy kefeye...

Ağır bastıysa 1 dirhem adamın tipinden giyiminden....devam edersin ilişkine.

Tabiii o da İSTERSEN.

Merhaba midesizlikk ;
Hem aramızda öyle büyük bir aşk yok diyorsunuz ,
hem çirkin gıcık olduğum tip diyorsunuz
HEMDE 'Birlikte olmadık ama yakınlaştık ona yakın seyler yasadık dıyorsunu' (cinsel anlamda)

BU nasıl oluyor .
Yukarda ALlah var . ilerde basınıza ne gelcegını nerden bılebılırsınız ? konusurken biraz Allahtan korkun .

olmadık ama ona yakın şeyler yaşadık

aklı basında hangi insan gıcık olduğu bi tiple birlikte olmaya yakın şeyler yaşar anlam veremedim ???

Son düzenleme:
sonuca gelirsek sevgilisini veya eşini beğenmeyen yok,bir tek sen varsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…