ben gelene kadar 11 sayfa olmuş hepsini tek tek okumadım ama başlığa bakarak ve konunu okuyarak sana şunu sormak istiyorum
madem tipini beğenmiyorsun madem beğenmediğin halde ayrılamıyorsun
mantık birlikteliği mi yapıyorsun ?
yani çok mu zengin ?
prestiji mi var ?
nedir seni ona bağlayan ?
ben bişey anlamadım
Bu başlığı buraya açma sebebin sana hakaret edilmesi hoşuna falan gittiği için miydi merak ettim? Bende sana çok kızdım ama yazdıkların için değil!!
Az buçuk tahmin etmen lazımdı gelecek yorumları. Seni araya alıp dövmek isteyenler bile olmuş farkettin mi!
Burası Türkiye burda %70'in tip takıntısı vardır. On geyiğin 6'sı tiple alakalıdır ama böyle bir başlık açıldığında ütopyaları yaşatırlar. Hepsi nette mükemmeller çünkü. Zaafları yok üst insanlar. Ego tatmini için interneti kullanıp hakaret eden kimseler yok aralarında, gerçekten içten yazıyorlar mesajlarını.
Hiçbirinin anası bana yakışıklı damat getir dememiş, hiçbirinin kocası güzel diye bi kadına bakmamış, hiçbiri kız arkadaşına şu çocuk çok yakışıklı aşık oldum, dememiş.:))
Ayrılamayacak düzeyde cinsel anlamda birliktelikleri olmuş o yüzden..
beğenmiyosan niye evlendin o zaman beğendiğin biriyle evlenseydin üstelik özensiz giyiniyosa sen ne giymesini istiyosan ver ona onları giysin özensiz olmaz böylelikle
seni çok merak ettim dünya güzeli misin acaba? insanları dış görünüşü ile yargılamamak gerekir madem sevmiyorsun bırakacaksın bırakamam diye bir şey yok. o haltı yerken yakışıklımıydı tatmıydı da şimdi sana çirkin kötü geliyor anlamadım doğrusu. kusura bakma sert konuşmuş olabilirim ama bu böyle!!!
Konu sahibi arkadaş sırf hayatında birisi olsun, kendisini özel hissettirsin v.s gibi nedenlerle erkek arkadaş edinmiş. Sonucunda ise doğal olarak mutsuz. Çünkü erkek arkadaşına karşı aşk, hoşlanma gibi duygular hissetmiyor. İnsan sevdiği birine "tipi gıcık" gibi hitaplarda bulunmaz.
Güzellik Felsefesi diye bir şey yoktur onun adı Estetik Felsefesidir. Şuan konumuzla ilgisi yok. Konumuzla ilgisi olan olgu "mantık" bence :)
zoruma gitmedi :))olsun biz ne yaptıysak başında yaptık sonradan olsun da olsun gibisinden sevgili yapıp sonra dert yanıp sabahlara kadar aglamadık....
insanları başından oldugu gibi kabul edip sevdik daha sonradan adamın tipe eleştırı yapmadık...ben onları 16'tımda bile yapmadım..
neyse sizinde dediginiz gibi egosu tavan yapmış harika insanlarız biz zorunamı gitti....
Tip takıntısı değil de küçüklüğümüzde kafamızda belirlediğimiz bir erkek modeli vardır, ancak hiç de öyle hayalindeki özellikleri taşıyan erkeği bulamazsın. Pazardan meyve seçmiyoruz ki "ayy saçı sarı olsun" , "ayy gözü yeşil olsun" "uzun boylu olsun" diye diretelim.. Zaten burada anlatmak istediğimiz de kimsenin mükemmel olmayışı.. Ego tatminine ihtiyacı olan tek kişi konu sahibi bana göre. Evet ayrıl o tipsizle hayatın geçer mi dememizi bekliyordu olmadı.. Senin dediğin cümleleri 15li 16lı yaşlarında söylerdik. Şu çocuk ne kadar yakışıklıymış gibi. Ama asla bu çirkin olan insanları aşağılama noktasına gitmez, gitmemeli..
Eğer dış görünüşünü, giyimini, konuşmasını vs sevmiyorsa bu insanla işi ne? Biz sadece bunu sorguluyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?