sevgilisini eşini beğenmeyen varmı aranızda ? (dış görünüş olarak )

Bende şu ''burası Türkiye'',''burası kk''
''bu kadınlar seni linç eder,herkes cahil,
hepsi ikiyüzlü,sanalda mükemmel reelde kezbanlar'' geyiğini anlamıyorum.
Ne saldırganmışız arkadaş ya:44:
Ne oyuncu,ne samimiyetsizmişiz de hep bir ağızdan inanmadığımız şeyleri yazıyormuşuz.
Ah şu genelleme meraklısı insanoğlu...

Konu sahibinin "forum" icine cikacak hali kalmadi sanirim :))

Bu yorumlardan sonra kafani guzeeeelce bir silkeleyip kendine gelmissindir umarim. Allah akil fikir versin

Aaah ah, sevdiceğimi yeni yeni tanırken (o zaman arkadaş gibi bir şeydik) adamı resmen alıcı gözüyle incelerdim, bana ne oluyorsa, sorsan aklımda da hiç öyle şeyler yok

"Iıhh hiç tipim değil, üstelik çok konuşuyor" diye geçerdi aklımdan. Ben kumral ve sarışınlardam hoşlanırdım, benimki bildiğin döşü kıllı esmer yağız delikanlı:98: Adam beni kendine aşık etti bir şey değil, zevkimi de değiştirdi, şimdi dönüp bakmam ne sarışına ne kumrala. Esmerler forever:128:, yani benim için sadece benimkisi:89:

Ayrıca o konuşmasına taktığım adam şimdi kazara sussa boğazına yapışıyorum o derece yani. Konuşuyorum konuşuyorum, adamda tık yok, sırıtıp geçiyor. İşte beni gıcık ettiği o zamanlarda şöyle ağzıyla burnunun yerini değiştirsem de yeni bir imaj mı yapsak adama diye geçmiyor değil içimden.

İlişkin yeniyse bu tarz şeyler düşünmen garip değil, zaman geçip de birbirinize bağlandıkça ne adamın giydiğini görürsün ne kaşını gözünü. Hem eşin ilerde senin ne paspal hallerini görecek, şimdi biraz sen onunkileri görsen ne olacak ki. Düzgün kişilik kolay bulunmuyor arkadaşım, insanlığından eminsen teferruata takılma derim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar söylenmesi gerekenlerin hepsini söylemiş zaten ama yazmadan duramadım..

Böyşe birşey için zahmetlere giripte konu açan arkadaşım; Böyle şeyler düşünme! Allah'ın gücüne gider yarın hiçbirimizin ne olacağının garantisi yok.......

Allah korusun da yarın birgün bakılmaya muhtaç olduğunda yakışıklı bakar sana....

Sana bir ton sopa çekmek lazım şımarık şey..!!Bu ne terbıyesızlık bu ne ahlaksızlık bu ne ukalalık sen kımsın ay parcasımı cokmu guzelsın erkeklerın ruyalarını susleyen birimisin?tutmus bırde utanmadan konu acmıs sana yazıklar olsun bırde ayrılamayacak kadar bısıler paylasmış mış..Birkere hadı kendıne saygın yok barı karsındakıne saygın olmalı YARADILANI SEVMELI YARADANDAN ÖTÜRÜ...Kim bu talihsiz çocuk notre dame nin kamburumu kim?onu bıle yuregı yuzunden seven kadın vardı sen demekkı sevgılının yuregını gormemıssın insan güzel baktıgı zaman karsısındakını guzel gorur sen bakmasını bılmezken tutmus tovbe estagfurullah yaa sabah sabah sınırlerımı zıplattı valla eskılerımız cok dogru soylemiş GÜZEL OLUR ELİN OLUR ÇİRKİN OLUR BENİM OLURAklını baına devşır bırak cocugu özgur o da yuregını seven bırını bulsun sende gıt braad pitt'e senı anca o paklar:76:

Aşık değilsin, beğenmiyorsun, birlikte olmaya yakın şeyler yaşadınız vs vs...
Sadece hayatında birisi olsun diye çıktığın kişiyle bir de birşeyler yaşamışsın çok çelişkili...
Sana değil ama ona üzüldüm doğrusu...

Ne kadar acı beraber olduğunuz kişi tarafından... Acaba SİZ ona nasıl görünüyorsunuz çok merak ediyorum. Bu şekilde bir tanım yapmak yerine siz küçük hediyelerle erkek arkadaşınızın giyimine çeki düzen verebilirsiniz. Ama yaradılış dolayısıyla çok güzel bir buruna, ya da selvi bir boya sahip değil diyeyse bu konuyu açmanız bile çok yanlış..

seni çok merak ettim dünya güzeli misin acaba? insanları dış görünüşü ile yargılamamak gerekir madem sevmiyorsun bırakacaksın bırakamam diye bir şey yok. o haltı yerken yakışıklımıydı tatmıydı da şimdi sana çirkin kötü geliyor anlamadım doğrusu. kusura bakma sert konuşmuş olabilirim ama bu böyle!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabahlara kadar ağlama kısmını anlamadım. Bu sebepten ağlanır mı ya?
Ama gerçekten sevseydin böyle bir konu açmamış olurdun.

Hem çok yakınlaştık diyorsun hem aramızda aşk yok, tipini beğenmiyorum diyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezlermi adama ?

Emin ol o da seni beğenmiyordur

Konu sahibi arkadaş sırf hayatında birisi olsun, kendisini özel hissettirsin v.s gibi nedenlerle erkek arkadaş edinmiş. Sonucunda ise doğal olarak mutsuz. Çünkü erkek arkadaşına karşı aşk, hoşlanma gibi duygular hissetmiyor. İnsan sevdiği birine "tipi gıcık" gibi hitaplarda bulunmaz.

Güzellik Felsefesi diye bir şey yoktur onun adı Estetik Felsefesidir. Şuan konumuzla ilgisi yok. Konumuzla ilgisi olan olgu "mantık" bence :)

ben gelene kadar 11 sayfa olmuş hepsini tek tek okumadım ama başlığa bakarak ve konunu okuyarak sana şunu sormak istiyorum

madem tipini beğenmiyorsun madem beğenmediğin halde ayrılamıyorsun

mantık birlikteliği mi yapıyorsun ?

yani çok mu zengin ?

prestiji mi var ?

nedir seni ona bağlayan ?

ben bişey anlamadım

yakışıklı erkekler çok kendilerine güveniyor.genelde gözleri dışarda oluyor.aman bir şarkı var ya çirkin olsun benim olsun diye

olsun biz ne yaptıysak başında yaptık sonradan olsun da olsun gibisinden sevgili yapıp sonra dert yanıp sabahlara kadar aglamadık....
insanları başından oldugu gibi kabul edip sevdik daha sonradan adamın tipe eleştırı yapmadık...ben onları 16'tımda bile yapmadım..
neyse sizinde dediginiz gibi egosu tavan yapmış harika insanlarız biz zorunamı gitti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…