Sevgilisini, Nisanlisini, Kocasini bastan yanina yakistiramayanlarrr

tomvejerry

Love is.. <3
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
6.828
4.295
373
Arkadaslar buraya erkek arkadasini/esini yanina iliskinin baslarinda veya hala yakistiramayanlar varsa yazsin istiyorum. Ondan bariz daha guzel mi kaliyordunuz veya boyunuz mu daha uzundu? Cevrenizden kotu tepkiler aldiniz mi? Sonra bu sorunlari nasil astiniz, veya asabildiniz mi? Dertleselimmmm.... :ssz:

valla ben cok dikkat etmem yanıma yakısırmı yakısmazmı ama cevreden genelde herkesin kendi tarafı yapar bunu :1: pek yakıstırmazlar ama ben farkedemiyorum yakısıyor gibi geliyor yani

Neyini yakistiramiyorlar?
Benim erkek arkadasimla cok iyi anlasiyorum, hatta nerdeyse birbirimiz icin yaratildigimiza inanacagim ama tek bi sorun var. Ben ondan uzunum.. boyum 175- 176 gibi onunsa 172.. Bunu kafaya taktigim icin utaniyorum, ona ihanet ediyormusum gibi geliyor...

tip olarak çok düşünmedim ama pasif geliyodu bana erkeksi tavırları yoktu, onun için yanıma yakıştırmıyodum ben, ama duruşta pasifti, her türlü gerçi ona da sormak lazım belki o da yakıştırmıyodur yani karşılıklı olmuş olabilir

Duygularımı yok sayıp sevgilimle ikimizi fiziken karşılaştırsam bana hiç yakışmadığını söyleyebilirim.
Ama sevdiği, aşık olduğu kişi insanın gözüne başka görünür ya, ben sevgilimi çok çekici buluyorum. Sarılırken, öperken o heyecanı hissediyorum.
Geçen günlerin birinde alışverişe çıktı mesela yeni aldığı kot pantolonu üstünde gördüğüm gün ona çok yakıştığını, çok iyi taşıdığı düşündüm. Mesele kot pantolon mu? Değil. Belki de bir başka erkek ondan çok daha iyi taşıyacak ama sevdiğim adam işte çekici geliyor gözüme.
Birini gerçekten sevdiğinde takılmıyorsun bana yakışıyor mu, boyumuz uygun mu diye.
Benim aklıma bile gelmiyor, tam aksine adamın giydiği bir pantolondan giydiği bir gömlek ya da t-shirt'ten onu ne kadar çekici bulduğumu hissediyorum.

2 kişiyle çıktım. İkisini de yanıma yakıştıramadım.
İkisini de arkadaşlarımla, tanıdıklarımla tanıştırmadım.
Hala da kimsenin onları görmesini istemem.

Ben aşamadım bu durumu.
Çünkü zaten yanıma yakıştırmadığım birine aşık olamıyorum.

Aşık olsam her şeyine hayranlık duyarım ve kimseyi takmam.
Ve en önemlisi de gerçekten seviyorsa bir insan kesinlikle "ynıma da yakışmıyor aslında, insanlar ne düşünecek" gibi şeyleri aklına getirmez.
Bunları kendine söyleyen ve soran sevmiyordur zaten. Ayrılmak lazım.
Asla sürmez böyle ilişkiler.

2 kişiyle çıktım. İkisini de yanıma yakıştıramadım.
İkisini de arkadaşlarımla, tanıdıklarımla tanıştırmadım.
Hala da kimsenin onları görmesini istemem.

Ben aşamadım bu durumu.
Çünkü zaten yanıma yakıştırmadığım birine aşık olamıyorum.

Aşık olsam her şeyine hayranlık duyarım ve kimseyi takmam.
Ve en önemlisi de gerçekten seviyorsa bir insan kesinlikle "ynıma da yakışmıyor aslında, insanlar ne düşünecek" gibi şeyleri aklına getirmez.
Bunları kendine söyleyen ve soran sevmiyordur zaten. Ayrılmak lazım.
Asla sürmez böyle ilişkiler.

haklisiniz. bu zamana kadar 3 kisiyle ciktim ve hic biri benden cok daha uzun degildi. kisa erkeklere ilgi duyuyorum galiba bilmiyorum. sevgilimle 2011 yazinda tanistim ve tavirlari havasi, kendine guvenen agir kisiligiyle ondan cok hoslandim. ama simdi onu aylardir goremiyorum ve kendi kendime dusundukce "acaba boyu beni cok rahatsiz eder mi?" diye dusunmekten kendimi alamiyorum. onun disinda o kadar iyi anlasiyoruz ki inanilmasi bile zor. boyu dert ettigim icin ona ihanet ediyor gibi hissediyorum bazen. neyse oyle iste..

boyla alakası yok ama bu hissi ben de yaşadım..
zaman zaman da yaşıyorum..fakat sonuç yine aynı kapıya çıkıyor..
ben ne istiyorum?? herkesin yanıma yakışmış demesini mi?
yoksa mutlu,huzurlu bir birliktelik mi? ama tabi bazen oluyor ki
bu gibi şeyleri sürekli gözüne sokan birileri oluyor..o durumda da
o kişilerle araya mesafe koymak en güzelii..:32:

kendısı de dun bunu dıle getırdı..
sen cok guzelsın ama ben.. benı bılemıycem dedı
cevremden herkes, onun arkadaşları da dahıl olmak uzere benım görünüş olarak ona fazla oldugumu dusunuyorlar.
ama benı okadar sevıyor kı
belkı daha yakısıklısını bulabılırdım ama benı bu kadar sevenını ve bukadar duzgun karakterlı bır erkek bulamazdım
onunla devam edecegım, boyu posu ıcın degıl
bana hıssettırdıgı sevgısı ve doğru karakterı ıcın...

Hiç düşünmedim aslında böyle bişey seviyorum ve böyle şeyler düşünmek istemiyorum sanırım.
Arkadaşlarımın bazıları çok yakıştırır bazılarıda sen daha iyilerine layıksın bence falan der ama takmam ben aşık olduğum adamda hiçbir kusur göremiyorum...

bendede tam tersi..

ben kendimi onun yanına yakıstıramıyorum bazen, özgüvenimde yerinde aslında ama belkı gözüme cokk cok yakısklı görünüyor olabılır ama bakan bır daha bakıyor ona bununda farkındayım..

benim önceki erkek arkadaşım benden kısaydı ama çok yakışıyorduk biz 4 sene sürdü o ilişkim,başka nedenlerden dolayı bitti o ayrı mevzu :)

Şimdiki erkek arkadaşım da benden baya bir uzun ve yapılı onunla da çok yakıştığımızı söylüyorlar,tip önemli aslında seni bir sardı mı içinde kaybolacaksın merak etme ben yanındayım güvenini verecek sana,tabi çok da yoruma açık bir konu değil ne de olsa bir yerde tip de Allah'ın takdiri.

Boy postan ziyade oturuşuyla konuşması ile tavırları ile,yemek yiyişi vb. ile size yakışıp yakışmadığına karar vermek daha mantıklı gibi...

tamda aradığım konu bende birisi ile görüşüyorm ilgili anlayışlı kariyer sahibi ve boyumuz hemen hemen aynı benim 2 sevgili oldu biri 174 diğeride nişanlım 173 falandı eee bu 160 falan sanırım ben 157yim hemen hemen aynıyız buda bende problem yaratıyo daha tanıma aşamasındayız bilemiyorum gerçi nişanlımdn sonra ben kimseyi kendime yakıştıramadım ama anlayışlı olması beni etkiledi yüzü tatlı güler yüzlü çok huyumuz uyuyo ama işte boyu problem ediyorum bilemiyorum yaa

konu benim konum. cok uzun sure once de acmamisim. ama degisiklikler oldu. don degistirir gibi sevgili degistiriyor gibi gorunmek istemezdim ama yanima yakistiramadigim sevgiliden ayrildim. benden kisaydi bunu gormemeye ve kendime kabul ettirmeye ne kadar calistiysam da olmadi. Simdi yine biri var hayatimda 1,5 aydir fln onunla da ayni gibiyiz. benden 5 cm fln uzun ama yinede arada diyorum keske en az bi 10 cm uzun olsaydi diye.. Ne kader varmis kardesim bende de yahu bi bulamadim 10-20 cm uzun olani :D haha. ama bu defa hic dis gorunusten sikayet etmiyorum. huyu suyu agir bassin istiyorum ama bakalim yolun basindayiz..

deymezsin nickli arkadasim, yine senden uzunmus iste, bu forumlarda esi veya sevgilisi kendisinden kisa olan bi cok insan var. her kadin fiziksel olarak yaninda guclu birini ister ama kismet bu isler biraz da :)) yine de hic bisey icin zorlama kendini.

konu benim konum. cok uzun sure once de acmamisim. ama degisiklikler oldu. don degistirir gibi sevgili degistiriyor gibi gorunmek istemezdim ama yanima yakistiramadigim sevgiliden ayrildim. benden kisaydi bunu gormemeye ve kendime kabul ettirmeye ne kadar calistiysam da olmadi. Simdi yine biri var hayatimda 1,5 aydir fln onunla da ayni gibiyiz. benden 5 cm fln uzun ama yinede arada diyorum keske en az bi 10 cm uzun olsaydi diye.. Ne kader varmis kardesim bende de yahu bi bulamadim 10-20 cm uzun olani :D haha. ama bu defa hic dis gorunusten sikayet etmiyorum. huyu suyu agir bassin istiyorum ama bakalim yolun basindayiz..

deymezsin nickli arkadasim, yine senden uzunmus iste, bu forumlarda esi veya sevgilisi kendisinden kisa olan bi cok insan var. her kadin fiziksel olarak yaninda guclu birini ister ama kismet bu isler biraz da :)) yine de hic bisey icin zorlama kendini.

evet ya bir arkadaşım var kendisi 175/180 arası sanırım kendinden baya kıs birisi ile 2. evliliğini yaptı resimlerde kız düz ayakkabı giymiş ve hep dizlerden kısmış ayaklarını valla ben baya alıştım yalnız inşalah güzel olur herşey kendimi avutuyorum hep aynı boydakilere bakıp avutmak değilde onları görünce içim rahatlıyo bana saygı duysun sevsin yeter ötekiler çok uzunduda ne oldu hangisi yanımda şimdi

oyle tabi bu isler ayagindan baslayip, kafasina kadar olan boyla degil, kalple beyinle oluyor. Eger sevgiyi hakeden bir adamsa o zaman neden olmasin? Kisa boylu olmak onun secimi degildi, ama karakteri onun kendi secimi. Ve sen onu karakteriyle olcmelisin boyuyla degil. Toplumun erkekte uzun boylu siniri sanirim 180 ve ustuyle basliyor. Ama bak ne Ataturk, ne Albert Einstein bu tanima uymuyor. E peki ne fark eder? Boy degil adamdaki yurek, akil onemlidir, o sana hitap edicek. Ama tabikide kendine zorla kimseyi sevdirmeye de calisma.

bende erkek arkadaşımı yanıma yakıştırmadığm zamanlar oldu bizimde boyumuz hemen hemen aynı ama onu tanıdıkça beni sevdiğini gözlerine bakınca anladığımda ne boy düşünüyor insan ne de başka bi şey hem ne uzun boyluları ne yakışıklıları gördük sana değer vermedikten sonra ne önemi var.

yakışmadığını düşünebilecek kadar sevmiyorsunuz demek ki, zaten yürümez yakışmadığından değil sevmediğinizden

aynen katılıyorum bir insanı gerçekten seviyorsanız eğer,nasıl kendinize yakışmadğını düşünebilirsinizki? değil düşünmek,aklınıza bile gelmezki... mesela bnm boyum erkek ark.mdan birkaç cm daha uzun.İlişkimizin ilk başlarnda bunu biraz dert etsem de onu tanıdkça,sevdikçe,bu umrumda olmadı.Ve herkes de bizim birbirimize çok yakıştığımızı söyledi her defasında.Hele şuan hiç umrumda değl çünkü hayatmdaki en güzel aşkı yaşadığıma inanıyorum...:nazar:

adriana lima nın kocasını gördün mü :52: adriana gbi bir afet kendine o adamı yakıştırdıktan sonra bize noluyor ki :51: dermişim şaka tabi =)

Son düzenleme:
Back
X