Sevgilisinin işi yoğun ve yorucu olanlar bakabilir mi ?

Shanna

Bana yeni düşmanlar lazım , eskileri hayranım oldu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5.186
3.410
248
Arkadaşlar sevgilinizin işi yoğun ve gerçekten yorgun argın eve geldiğinde iletişiminiz nasıl oluyor ?
Yani sizi arıyor mu ya da siz mi arıyorsunuz ? Mesaj trafiği ne yoğunlukta oluyor ?
Sizi ihmal ediyor mu ? Biraz sohbet etmek istediğinizde kızıyor mu ?
Teşekkürler cevaplar için şimdiden :KK200:

Evliyken nasıl peki ilgisiz mi yine o_O
Sevgiliyken yine arada mesaj atardı şimdi sadece gelirken birşey lazım mı diye arar. Kendi işi olduğu için geç gelir ve genelde pazar günleri de çalışır. Sürekli yorgun olduğu için gezmek istemez hep evinde kalmak ister ki zaten 9dan önce gelemiyor. Ben de yorgun olduğu için kıyamıyorum açıkçası pek istemiyorum gezelim falan diye zorlamıyorum.
Yanımda olduğu sürece ilgilenmeye çalışsa bile yorgun her zaman. bazen konuştuğumu duymuyor kafası dalgın oluyormuş.
Herşeye rağmen sevdiğim adamla evliyim sonuçta insan Zamanla alışıyor.

Benim sevgilimde çok çalışır ama evden çalışıyor. Hiç ihmal etmez beni pc başındaysa her yazdığımda cevap verir. Evlendiğimizde de böyle olmasını temenni ediyorum:KK52:

Sevgiliyken yine arada mesaj atardı şimdi sadece gelirken birşey lazım mı diye arar. Kendi işi olduğu için geç gelir ve genelde pazar günleri de çalışır. Sürekli yorgun olduğu için gezmek istemez hep evinde kalmak ister ki zaten 9dan önce gelemiyor. Ben de yorgun olduğu için kıyamıyorum açıkçası pek istemiyorum gezelim falan diye zorlamıyorum.
Yanımda olduğu sürece ilgilenmeye çalışsa bile yorgun her zaman. bazen konuştuğumu duymuyor kafası dalgın oluyormuş.
Herşeye rağmen sevdiğim adamla evliyim sonuçta insan Zamanla alışıyor.
Yorgun olmak zor tabi . Ama insan bi bes dakika konuşmak en azından nasılsın iyi misin diye sorulmasını bekliyor .
Anlamaya çalışıyorum ama ağlamaktan başıma ağrılar girdi bu akşam acaba haksız mıyım diye düşündüm .
Konu açaym dedim

Benim sevgilimde çok çalışır ama evden çalışıyor. Hiç ihmal etmez beni pc başındaysa her yazdığımda cevap verir. Evlendiğimizde de böyle olmasını temenni ediyorum:KK52:
Ne güzel dilerim hep böyle olur :KK51:

Yorgun olmak zor tabi . Ama insan bi bes dakika konuşmak en azından nasılsın iyi misin diye sorulmasını bekliyor .
Anlamaya çalışıyorum ama ağlamaktan başıma ağrılar girdi bu akşam acaba haksız mıyım diye düşündüm .
Konu açaym dedim
Bu kadarı da gerçekten ilgisizlik sevgiliyken yine de eşim geç bile çıksa işten aradı konuşurduk yani flört döneminde daha dikkat etmesi gerek. Sebebini sadece yoğun çalışması olarak mı açıklıyor.

Sevgilim yok kocam var ben de cevap verebilir miyim? :KK66:
Evet aynen isi cok yogun, yoruluyor hakli, evde de hep ilgi isteyen bir minik oglu ve ben varim
Iletisimimiz boktan afedersin
Ilgisiz
Kendi kendime konusurum hep, duymaz cevap da vermez , ustelersem de sinirlenir
Oyle iste

Bu kadarı da gerçekten ilgisizlik sevgiliyken yine de eşim geç bile çıksa işten aradı konuşurduk yani flört döneminde daha dikkat etmesi gerek. Sebebini sadece yoğun çalışması olarak mı açıklıyor.
Evet yeni bi işe başladı temposu gerçekten yoğun ona bişey diyemem ama hani aramasını geçtim şöyle güzel biraz ruhumu okşayacak bi kaç msj atsa yine mutlu olucam sesimi çıkarmıcam . Ona da söylenmek istemiyorum devamlı dün akşam dedim beni çok ihmal ediyorsun diye o da bana 'biliyorum ihmal ettiğimin farkındayım ama nolur bu dönem biraz anlayışlı ol çok yoruluyorum' falan yazdı .

Evet aynen isi cok yogun, yoruluyor hakli, evde de hep ilgi isteyen bir minik oglu ve ben varim
Ilgisiz
Oyle iste
Verebilirsin tabi ki :)
Zor ya bilmiyorum sevgilim beni ilk defa bu kadar ilgisiz bıraktı 4-5 gündür sürekli gözlerim doluyor kendimi çok yalnız hissediyorum

:KK61::KK61::KK61:

Demekki gercekten yogun bak sende demissin ilk defa bu kdr ilgisiz birakti diye aglama kusum gozlerine yazik biraz zaman ver yogunlugu atsin ustunden sen niye aramiyon yazmiyon deme hic o zaten ozleyecek seni

Ilgisiz
Oyle iste
İade et onu :)

Demekki gercekten yogun bak sende demissin ilk defa bu kdr ilgisiz birakti diye aglama kusum gozlerine yazik biraz zaman ver yogunlugu atsin ustunden sen niye aramiyon yazmiyon deme hic o zaten ozleyecek seni
Evet ilk defa bu kadar ilgisiz bıraktı . Ama bi kaç msj bile mi atamıyor ? Ne bileim sevgilim nasılsın seni seviyorum falan yazsa mesela bu kadar takmıcam :KK61:

Evet ilk defa bu kadar ilgisiz bıraktı . Ama bi kaç msj bile mi atamıyor ? Ne bileim sevgilim nasılsın seni seviyorum falan yazsa mesela bu kadar takmıcam :KK61:
Sen gitme ustune cok zaten sesin cikmazsa tedirgin olur bu sefer niye merak etmiyosun demeye baslar:)

Sevgiliyken insan daha çok bekliyor böyle şeyleri, ben hala ayniyim o ayrı tabii :)
ben Anlayış siz olabilirim belki ama ilgilenmeyince tahammül edemem. Her gün her dakika insan yoğun olamaz yemek yer yolda olur haber izler ne bileyim bunlara vakit bulan ilgiye de bulur bana gore. Çok mic mic olamaz ama vakit de bulur yani isteyen. Sabahları Günaydın diye arayın ya da hadi msj atın işte yoğunsa eve gelince konuşun, geceleri iyi geceler demeden uyumayin. Alışkanlık haline getir bak sen aramayinca kendi merak edip arar bence

Verebilirsin tabi ki :)
Zor ya bilmiyorum sevgilim beni ilk defa bu kadar ilgisiz bıraktı 4-5 gündür sürekli gözlerim doluyor kendimi çok yalnız hissediyorum
Bak kendini yalniz hissediyorsan orda bi sikinti vardir. Gecmiste görüştüğüm bir kac kisi vardi mesela. Birinde boslukta hissi varken digerinde dolu dolu yasiyordum. Kendimi yalniz hissediyorsam aslinda hayatimda biri yoktur demekti. Beni yeterince tatmin etmemistir. Duygularini hissettirememistir vs..
Esim de cok yogun calisir. Ama sevgiliyken 10 dakikalik zamanini bana havaalanina pogaca getirerek kullanmisti ornegin.

Benim eşim de çok yoğun. Evde bile sürekli pc başında çalışıyor. Yemek yerken ne konuşursak o. Sevgiliyken çok konuşurduk sabahlara kadar. Şimdi sorumlulukları arttı haliyle daha çok çalışıyor. Ne yapalım ikimiz de fedakarlık yapıyoruz ama arada isyan ettiğim de olmuyor değil tabi. Amma velakin para gençken kazanılır deyip aynen devam diyoruz genelde :KK48::KK51:

Back
X