Daha bugün ettik ve konu hep aynı.Ve acı ki hatta ayrılığın eşiğindeyiz.Çok üzgünüm ne yapıcam nasıl toplayacağım bilmiyorum. Çok seviyoruz birbirimizi ama ben didikleyip yıprattım ikimizi.
barıştık balımla uyuz şey nolcakben ona tek taraflı boks yapıyorum karşılık vermiyor kuzum bana :)
ya çok üzüldüm ne oldu ki
barıştık balımla uyuz şey nolcakben ona tek taraflı boks yapıyorum karşılık vermiyor kuzum bana :)
Daha bugün ettik ve konu hep aynı.Ve acı ki hatta ayrılığın eşiğindeyiz.Çok üzgünüm ne yapıcam nasıl toplayacağım bilmiyorum. Çok seviyoruz birbirimizi ama ben didikleyip yıprattım ikimizi.
Canm sorunun sende olduğunu söylüyosun:26: Ozaman ilişkinizi kurtarmak için bişeyler yapmalısın :44::44:
Evet canım biliyorum ve çok uğraşıyorum ama yıprattım onu biraz.beni çok seviyor o yüzden şuan hala sabrediyor ve cuma günü görüşeceğiz.Tüm benliğimi koyacağım, anlatacağım yeter ki gitmesin.Dua eder misin benim için?
Evet canım biliyorum ve çok uğraşıyorum ama yıprattım onu biraz.beni çok seviyor o yüzden şuan hala sabrediyor ve cuma günü görüşeceğiz.Tüm benliğimi koyacağım, anlatacağım yeter ki gitmesin.Dua eder misin benim için?
bu ilişkiler 3 yılı doldurduktan sonra patlak veriyo heralde kavgalar gürültülergülüyorum ama bizim de öyle 3.5 senelik ilişki sallantıda kavga gürültü saygısızlık yüzünden
3,5 yıllık ilişkimi bitmek bilmeyen tartışmalar yuzunden bıtırdım.
3 yılla bi ilgisi yok bence ben bildim bileli kavga ederiz en çokta kıskançlık yüzündensaygısızlık varsa eğer canım bu insanı yıpratır işte ne diyim Allah yardım etsin :113::113:
bizde sürekli tartışıyoruz ama 10 dk sonra eski halimize dönüyoruz
sağol canım..bizim de öyle.en başından beri kavga ederdik biz de.çok şiddetli olurdu hatta.babam bana o kadar bağırmamıştır hayatı boyunca.ondan yediğim laflar,azar,kıskançlık,tripler....
allah hepimizin yardımcısı olsun.hayırlısı neyse o olsun:26:
Senin adına üzüldüm canım bi an kendimi senin yerine koydum da gerçekten çook üzücü bir durum hele ki hala seviyorsan onu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?