Sevgilisiyle sürekli kavga edenler.....

Daha bugün ettik ve konu hep aynı.Ve acı ki hatta ayrılığın eşiğindeyiz.Çok üzgünüm ne yapıcam nasıl toplayacağım bilmiyorum. Çok seviyoruz birbirimizi ama ben didikleyip yıprattım ikimizi.

çeneni tut biraz ben de senin gibiyim deli oluyorum ona ama kızmadan da duramıyorum burada yazanların çoğu aynı dertten şikayetçi geniş ol sabırlı ol ve ona bugünlerde iyi davran düzelincede çeneni tut bozulmasın birazz bizim o tarafların değimiyle koltuğunun altına veriştiri ver düzelir

ya çok üzüldüm ne oldu ki

Beyefendi akşam üzeri çarşıya çıkıyo sonra arkadşıyla iftar yapacaklarmıs dışarda sesimi çıkarmadım ordan kahveye geçti saat12 oldu hiç eve gelmeye niyeti yok söyledim bende eve git diye oda gitmedi bende kızdım açtım ağzımı yumdum gözümü tabi sonradan kendi yalakalık felan yaptı şimdi iyiyiz

barıştık balımla uyuz şey nolcak ben ona tek taraflı boks yapıyorum karşılık vermiyor kuzum bana :)

İyi bari canm aklıma şey geldi hani atv de alemin kralı diye bi dizi varya orda bi çift var nihale kadının adı kocası sürekli dövüyo onu hertarafı mosmor oluyo Benimki de diyo ki geçen hani bi dizi varya böle böle anlatıyo işte evlenince bende seni öyle yaparım bak diyo bende dedim benim elimde armut toplamıyo haberin olsun Tabi şaka maksatlı söylüyo aşkitom

Daha bugün ettik ve konu hep aynı.Ve acı ki hatta ayrılığın eşiğindeyiz.Çok üzgünüm ne yapıcam nasıl toplayacağım bilmiyorum. Çok seviyoruz birbirimizi ama ben didikleyip yıprattım ikimizi.

Canm sorunun sende olduğunu söylüyosun:26: Ozaman ilişkinizi kurtarmak için bişeyler yapmalısın :44::44:

Canm sorunun sende olduğunu söylüyosun:26: Ozaman ilişkinizi kurtarmak için bişeyler yapmalısın :44::44:

Evet canım biliyorum ve çok uğraşıyorum ama yıprattım onu biraz.beni çok seviyor o yüzden şuan hala sabrediyor ve cuma günü görüşeceğiz.Tüm benliğimi koyacağım, anlatacağım yeter ki gitmesin.Dua eder misin benim için?

aaa o zaman anlat ama en fazla konuşman 2 dakka sürsün açıklama için sıkılıyorlar sonra bişey yokmuş gibi şirin şirin davran hatta onu öyle mutlu et ki şirinliğinle ayrıldıktan hemn sonra arasın özledim diye
:)

Ederim tabiki canım inşallah düzelir aranız sende özellikle bu gece dua etmeyi unutma
Bu arada Kadir gecemiz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah
Canm görüştüğünüz zaman ona kocaman sarıl ve onu çoook sevdiğini söyle daha ne olsun ki

Ahhh kızlar bakın işte çok kavga ediyorduk ama birbirimizide bırakamıyoruzz sözlüyüz artık bayramdan sonrada nişanımız olacak kışa girmeden de düğün olacak eeee daha ne olsun İnşallah herkez sevdiceğine kavuşur

bu ilişkiler 3 yılı doldurduktan sonra patlak veriyo heralde kavgalar gürültüler gülüyorum ama bizim de öyle 3.5 senelik ilişki sallantıda kavga gürültü saygısızlık yüzünden

bu ilişkiler 3 yılı doldurduktan sonra patlak veriyo heralde kavgalar gürültüler gülüyorum ama bizim de öyle 3.5 senelik ilişki sallantıda kavga gürültü saygısızlık yüzünden

3 yılla bi ilgisi yok bence ben bildim bileli kavga ederiz en çokta kıskançlık yüzünden saygısızlık varsa eğer canım bu insanı yıpratır işte ne diyim Allah yardım etsin :113::113:

bizde sürekli tartışıyoruz ama 10 dk sonra eski halimize dönüyoruz

3 yılla bi ilgisi yok bence ben bildim bileli kavga ederiz en çokta kıskançlık yüzünden saygısızlık varsa eğer canım bu insanı yıpratır işte ne diyim Allah yardım etsin :113::113:

sağol canım..bizim de öyle.en başından beri kavga ederdik biz de.çok şiddetli olurdu hatta.babam bana o kadar bağırmamıştır hayatı boyunca.ondan yediğim laflar,azar,kıskançlık,tripler....
allah hepimizin yardımcısı olsun.hayırlısı neyse o olsun:26:

bizde sürekli tartışıyoruz ama 10 dk sonra eski halimize dönüyoruz

sizinki iyiymiş bizim haftalarca küs kaldığımızı bilirim vallah hiçbirşekilde ayrılık lafı gecmezdi tartısmalarda ama küs dururduk işte inatçıyız ikimizde

Aminnn canım amin..aynen dediğin gibi ailem bu kadar müdahale etmiyor hayatıma hiçbirşeyime karışmazlar bana bırakırlar kararı ama o öyle değil ki o olmaz bu olmaz gidemezsin yapamazsın bunlar hep aynı hiç bir ilerleme yok:84::84::84:

Canim ben de esimle oyleyim. Ama sen kadar sansli degilim. Benim onu tanimak icin 10 ayim oldu. 3 yil guzel bi sure. Tanimissin onu. Ki evlendikten sonra bu erkekler daha beter oluyo. Hic sevgili nisanli gibi olmuyolar. Sorunlari daha cok buyutuyolar. Daha az beraber vakit geciriyolar. Kavga olunca alttan almiyolar. Genel konusmiyim ama tanidigim cogu arkadas icin de bu gecerli erkeklerin cogusu tripli kavgaci. Yapilarinda var bi kere. Daha kibar birisini bulmani tavsiye ederim. Evliligin hayatta bi kere olmasi gerek benim fikrimce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…