Sevgilisiyle sürekli kavga edenler.....

bizde hep kavga ediyoruz. şu an askerde gene gıcık hareketleri var. ona göre o hep haklı hep kendi bildğini okur bende baskın karakterim inadım çok ama gene fedakarlık yapıyorum o ise hiç.askerde diye alttan alıyorum ama sabrım kalmadı kızlar offf şu askerlik bitsin görüşücez bu ayların hesabını sorucam ona çok doluyum

Ahhh cnm senin işin daha zor Allah kolaylık versin Askere giden erkeklerin asker sürecinde değiştiği söyleniyo ( Allahtan biz askerden gelince tanıştık ) Geldikten sonra tekrar huyları hareketleri değişiyo muş çok mu var daha gelmesine

36 gün var bende hep ona askerden gelenler değişiyor diyordum o da bana askerdeyken değişilir geldikten sonra eskiye dönülür diyor inşallah dediği gibi olur yoksa bizi kötü şeyler bekliyor. asker beklemek çok yıpratıcı ama allahtan kısa dönemiz uzun dönem olsak kafayı yerdim sanırım :)

hiç tee bi keremm
benm sewglim dahada tatlı oldu suan askerde maasllah
nazar degdrmeyin laaaaannnn
sadce askerde brz pskljleri bozlyo aile yok v.s...durumlardan dolayı o kadar....
bilakis özleyerek deli ibi aryo, msaj atyoo
askım bnm yaaa sewyorum askımı ekmegimi tuza banıp yer gibii

ne gzel 1 ayın kalmş maaslah...bzm dha 9 ay

Hayırlısıyla gelir inşallah kavuşursunuz Vallah askere giden de değişiyo gelende hem çok arkadaşımdan duydum hemde bizzat şahit oldum inş geldiği zaman iyi yönde değişir mutlu olursunuz

amannn nazar değmesin ozamn
İnşallah askerden geliğinde de aynı ilgi alaka devam eder
Değişirse iş kötü

benim de sizin gibiydi ilişkimiz bir küs bir barışık bir zaman sonra bunun
sadece zarar verdiğini görmüş olduk
artık ne o ne de ben kolumuzu kıpırtadacak halimiz yok bitti 3 yıl olmuştu
bizimde 2 gündür ayrıyız ne barışmaya ne de onun yüzünü görecek enerjiyi
bulamıyorum kendimde
ilişkide ne kadar çok kavga o kadar yara....

Ayrıldınız mı yani Çok kavga çok yara ama sevgiden bişeyler götürmedi benim için cnm
İnş barışırsınız severken ayrı kalmak çok kötü

ne gzel 1 ayın kalmş maaslah...bzm dha 9 ay

zaman geçmiyor son günlerde ahh çok özledim inşallah seninde çabucak geçer 9 ayın. ben kısa dönemde bu haldeyim uzun olsaydı kimbilir nolurdu allah sabır versin cnm

Hayırlısıyla gelir inşallah kavuşursunuz Vallah askere giden de değişiyo gelende hem çok arkadaşımdan duydum hemde bizzat şahit oldum inş geldiği zaman iyi yönde değişir mutlu olursunuz

amin canım huysuz falan ama seviyorum onu umarım huysuzlukları askerde kalır yoksa onu döverim artık

Ayrıldınız mı yani Çok kavga çok yara ama sevgiden bişeyler götürmedi benim için cnm
İnş barışırsınız severken ayrı kalmak çok kötü
ne onun sevgisinden ne benim sevgimden şüphem yok bir kere olsun duymadım zaten
ama o kavga dövüş yıprattı ikimizide başta da böyleydi sonda da böyle devam etti bizim
için bitmesi en hayırlısıydı barışırsam eğer gerçekten büyük hata etmiş olacağım biz yürütemedik

Canm öyle deme sen seviyosun onun sevdiğini biliyosun ne kadar dayanabilirsin ki

Benimde 2 yıllık bi ilişkim var bizdede var maalesef bu sorun eskisine göre daha iyiyiz çok şükür ama en saçma şeylerden bile tartışabiliyoruz bazen.

Sorunda bu ya incir çekirdeğini doldurmaz tartışılan şeyler Ortada bi anlaşmazlık varsa iki tarafta kendini haklı görüyosa al sana bi tartışma sonra kavga ve küslük

barıştık diledi özrünü:) umarım hep böyle iyi gider şu aradaki mesafede olmasa ne yapalım skype ta yeter

Senin adına sevindim şimdide bizim aramız limoni ama heppp onun yüzünden tekme tokat dalasım var

Daha bugün ettik ve konu hep aynı.Ve acı ki hatta ayrılığın eşiğindeyiz.Çok üzgünüm ne yapıcam nasıl toplayacağım bilmiyorum. Çok seviyoruz birbirimizi ama ben didikleyip yıprattım ikimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…