Ahhh cnm senin işin daha zor Allah kolaylık versinAskere giden erkeklerin asker sürecinde değiştiği söyleniyo ( Allahtan biz askerden gelince tanıştık ) Geldikten sonra tekrar huyları hareketleri değişiyo muş çok mu var daha gelmesine
Ahhh cnm senin işin daha zor Allah kolaylık versinAskere giden erkeklerin asker sürecinde değiştiği söyleniyo ( Allahtan biz askerden gelince tanıştık ) Geldikten sonra tekrar huyları hareketleri değişiyo muş çok mu var daha gelmesine
36 gün var bende hep ona askerden gelenler değişiyor diyordum o da bana askerdeyken değişilir geldikten sonra eskiye dönülür diyor inşallah dediği gibi olur yoksa bizi kötü şeyler bekliyor. asker beklemek çok yıpratıcı ama allahtan kısa dönemiz uzun dönem olsak kafayı yerdim sanırım :)
36 gün var bende hep ona askerden gelenler değişiyor diyordum o da bana askerdeyken değişilir geldikten sonra eskiye dönülür diyor inşallah dediği gibi olur yoksa bizi kötü şeyler bekliyor. asker beklemek çok yıpratıcı ama allahtan kısa dönemiz uzun dönem olsak kafayı yerdim sanırım :)
hiç tee bi keremm
benm sewglim dahada tatlı oldu suan askerde maasllah
nazar degdrmeyin laaaaannnn
sadce askerde brz pskljleri bozlyo aile yok v.s...durumlardan dolayı o kadar....
bilakis özleyerek deli ibi aryo, msaj atyoo
askım bnm yaaa sewyorum askımı ekmegimi tuza banıp yer gibii
benim de sizin gibiydi ilişkimiz bir küs bir barışık bir zaman sonra bunun
sadece zarar verdiğini görmüş olduk
artık ne o ne de ben kolumuzu kıpırtadacak halimiz yok bitti 3 yıl olmuştu
bizimde 2 gündür ayrıyız ne barışmaya ne de onun yüzünü görecek enerjiyi
bulamıyorum kendimde
ilişkide ne kadar çok kavga o kadar yara....
ne gzel 1 ayın kalmş maaslah...bzm dha 9 ay
Hayırlısıyla gelir inşallah kavuşursunuzVallah askere giden de değişiyo gelende hem çok arkadaşımdan duydum hemde bizzat şahit oldum inş geldiği zaman iyi yönde değişir mutlu olursunuz
ne onun sevgisinden ne benim sevgimden şüphem yok bir kere olsun duymadım zatenAyrıldınız mı yaniÇok kavga çok yara ama sevgiden bişeyler götürmedi benim için cnm
İnş barışırsınız severken ayrı kalmak çok kötü
amin canım huysuz falan ama seviyorum onuumarım huysuzlukları askerde kalır yoksa onu döverim artık
ne onun sevgisinden ne benim sevgimden şüphem yok bir kere olsun duymadım zaten
ama o kavga dövüş yıprattı ikimizide başta da böyleydi sonda da böyle devam etti bizim
için bitmesi en hayırlısıydı barışırsam eğer gerçekten büyük hata etmiş olacağım biz yürütemedik
hihihihi alemsin kısss Boks yaparsınız artık o sana sen ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?