Sevgiliye borç vermek

pamuksuzseker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2018
836
2.180
113
Sevgilinize borç verir miydiniz? (Kendisi borç istemiyor ama zor durumda kaldığını biliyorsunuz.)

Aslında beni düşündüren vereceğim para değil sadece bana karşı borçlu ve mahcup hissetmesi bir süre sonra ilişkimizi etkiler mi diye endişe ediyorum. Çünkü bir süre bana borçlu kalmış olacak.

Hadi bana akıl verin

Kocama bile vermem, evliligimizin ilk ayinda kendisine 100 euro vermistim daha geri vericek. Euro da aldi basini gidiyor bir dunya oldu odesin diye bekliyorum bakalim. Hayir 100 lira olsa neyse de euro olunca kafam karisiyor bekliyorum ister istemez.

Miktar önemli. Ihtiyacı varsa, yüksek bir miktar değilse ve güvendiğim bir ilişkiyse veririm.
Teklif bile etmem koyarım cebine. Mahcup olup ilişkiniz etkilenmez. Miktar ne kadar?

İyi niyetli düşünüyor olabilirsiniz ama bence vermeyin. En iyisinin bile içinden ayrılınca pislik çıkıyor. O zamana kadar ödeyeceğim deyip oyalıyorlar ayrılınca da ödemiyorlar hiç de utanmıyorlar. Olan size oluyor. Para da kolay kazanılmıyor sonuçta. Bir de ben istemedim sen verdin vermeseydin de diyebilir o da çok can sıkıcı. Zaten ben ilişkilerde karşı tarafa maddi zorlukların anlatılmasını da doğru bulmuyorum bana sanki benden para bekliyormuş gibi gelir.

Beklemeyin siz hesabından kendinize aktarın direkt

Miktar önemli. Ihtiyacı varsa, yüksek bir miktar değilse ve güvendiğim bir ilişkiyse veririm.
Teklif bile etmem koyarım cebine. Mahcup olup ilişkiniz etkilenmez. Miktar ne kadar?
Miktar 7 bin falan. Ben biraz biriktirmiştim o yüzden şimdilik etkilemez beni. Ama o hemen ödeyemez biraz sıkıntıda çünkü

Ayrılsak bile borcunu öder diye düşünüyorum ama muhtemelen kuzeniniz de öyle düşünmüştür
Aynen öyle düşündü. İki kere bankamatiğin önündeyim ödeyeceğim dedi ödemedi.. kuzenim babasını aradı. Babası sizin aranızda beni ilgilendirmez dedi o da öyleyse günah benden gitti dedi avukata verdi.. şerefsiz yine de ödemedi en son icra gidecekti

Koskoca adam olduğunu düşünüyorum en az yirmilerin başında. Annesi babası kardeşleri varken hadi onlar da zor durumdaysa akrabaları yakın arkadaşları varken daha sevgiliyken kız arkadaşından borç almak doğru değil. Manevi olarak desteğini hissettir ama aranıza şimdiden maddiyat girmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…