- 25 Haziran 2019
- 1.103
- 2.201
- 83
- 42
- Konu Sahibi pamuksuzseker
-
Asla vermeMiktar 7 bin falan. Ben biraz biriktirmiştim o yüzden şimdilik etkilemez beni. Ama o hemen ödeyemez biraz sıkıntıda çünkü
Aynen bende öyle düşünüyorum ve o erkeğe asla saygı duyamam duymamAsla vermem zamanında verdim kendi paramla rezil oldum. Ayrıca bi erkek bi kadından borç alınca çok itici bence o zamanlar körmüşüm şu an asla asla asla
Çoğunluğun verme diyeceğini tahmin ediyordum ama bu kadar borç verip mağdur olan çıkacağını düşünmemiştimZamanında enayice verdim ve alamadım asla kimseye borç verme asla......
Ben zamanında eşime sevgiliyken verdim ama geri dönmedi sen bilirsinSevgilinize borç verir miydiniz? (Kendisi borç istemiyor ama zor durumda kaldığını biliyorsunuz.)
Aslında beni düşündüren vereceğim para değil sadece bana karşı borçlu ve mahcup hissetmesi bir süre sonra ilişkimizi etkiler mi diye endişe ediyorum. Çünkü bir süre bana borçlu kalmış olacak.
Hadi bana akıl verin
Sakın sakın ben icraylada alamadım kimse icra yoluyla alırım demesin minareyi çalan kılıfı hazırlıyorÇoğunluğun verme diyeceğini tahmin ediyordum ama bu kadar borç verip mağdur olan çıkacağını düşünmemiştim
Ve evlendinizBen zamanında eşime sevgiliyken verdim ama geri dönmedi sen bilirsin
Herkese göre değişebilir bu durum sevgilinizle aranızdaki samimiyete güvene bağlı bide tabi miktaraSevgilinize borç verir miydiniz? (Kendisi borç istemiyor ama zor durumda kaldığını biliyorsunuz.)
Aslında beni düşündüren vereceğim para değil sadece bana karşı borçlu ve mahcup hissetmesi bir süre sonra ilişkimizi etkiler mi diye endişe ediyorum. Çünkü bir süre bana borçlu kalmış olacak.
Hadi bana akıl verin
Sevgilinize borç verir miydiniz? (Kendisi borç istemiyor ama zor durumda kaldığını biliyorsunuz.)
Hadi bana akıl verin
sıkıntıda olma sebebi de önemli aslında. keyfi bi şeyse vermemek daha mantıklıMiktar 7 bin falan. Ben biraz biriktirmiştim o yüzden şimdilik etkilemez beni. Ama o hemen ödeyemez biraz sıkıntıda çünkü
Aslında konuyu açarken geri alamayacağım aklımın ucundan bile geçmemişti ben sadece ilişkimiz etkilenir mi diye endişelenmiştim hani bilirsiniz erkek kadına hep güçlü görünmek ister falan. Ama borç verip alamayan çok kişi olmuş şaşırdımHerkese göre değişebilir bu durum sevgilinizle aranızdaki samimiyete güvene bağlı bide tabi miktara7bin yüksek Bi miktar alacağınıza inanıyorsanız neden olmasın zamanında sevgiliyken eşime vermişliğim oldu
Hiç burkmasın siz vereceğinize yakınlarından istesin. Sevgiliden borç almak hiç hoş değil. Bana biraz itici geliyor. Yani bu kadar sıkışıksa bu adamın hiç yakını yok mu siz neden kendinizi öne sürüyorsunuz? Anne babası akrabası arkadaşı illa ki vardır bırakın orasını da o düşünsün. Birikmiş paranızdan da bahsetmeyin.Biri aynı soruyu bana sorsa muhtemelen ben de verme derim ama söz konusu sevdiğim adam olunca onun zor durumda olması içimi burktu sizlere sormak istedim
Şimdi kat kat alıyorum canm o ayrı ama o dönem geri vermedi hala aklimdadirVe evlendinizşimdi isteyin bence
Kişilik meselesi. Biz eşimle hiç sıkıntı yapmazdık para muhabbeti olmazdı zaten şimdi çalışmıyorum eşim yüklendi bütün sorumluluklarıAslında konuyu açarken geri alamayacağım aklımın ucundan bile geçmemişti ben sadece ilişkimiz etkilenir mi diye endişelenmiştim hani bilirsiniz erkek kadına hep güçlü görünmek ister falan. Ama borç verip alamayan çok kişi olmuş şaşırdım
Teşekkür ederimŞimdi biriyle sevgiliysem ona güvenmisimdir de olmuşumdur. Ama kısa süreli bir şeyse yeterince de emin olamam. Süreye de bağlı. Neden zor durumda saçma salak işler mı yapmış o da önemli. Çok seviyorsam sıkıntıda olsun da istemem mutlu olsun isterim. Eğer bana kazık atacaksa da parayla deneyim satın almış olurum... ohoo çok bilinmeyenli denklem bu... herkesin ilişkisi kendine özel. Burdan bir şey çıkmaz. Iç sesinizi dinleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?