Sevgiliye borç vermek

Ben zamanında eşime sevgiliyken verdim ama geri dönmedi sen bilirsin

Çoğunluğun verme diyeceğini tahmin ediyordum ama bu kadar borç verip mağdur olan çıkacağını düşünmemiştim
Sakın sakın ben icraylada alamadım kimse icra yoluyla alırım demesin minareyi çalan kılıfı hazırlıyor

Biri aynı soruyu bana sorsa muhtemelen ben de verme derim ama söz konusu sevdiğim adam olunca onun zor durumda olması içimi burktu sizlere sormak istedim

Herkese göre değişebilir bu durum sevgilinizle aranızdaki samimiyete güvene bağlı bide tabi miktara 7bin yüksek Bi miktar alacağınıza inanıyorsanız neden olmasın zamanında sevgiliyken eşime vermişliğim oldu

hayır vermezdim.

Şimdi biriyle sevgiliysem ona güvenmisimdir de olmuşumdur. Ama kısa süreli bir şeyse yeterince de emin olamam. Süreye de bağlı. Neden zor durumda saçma salak işler mı yapmış o da önemli. Çok seviyorsam sıkıntıda olsun da istemem mutlu olsun isterim. Eğer bana kazık atacaksa da parayla deneyim satın almış olurum... ohoo çok bilinmeyenli denklem bu... herkesin ilişkisi kendine özel. Burdan bir şey çıkmaz. Iç sesinizi dinleyin.

Borç almayı da vermeyi de sevmem
Allah düşürmesin

Aslında konuyu açarken geri alamayacağım aklımın ucundan bile geçmemişti ben sadece ilişkimiz etkilenir mi diye endişelenmiştim hani bilirsiniz erkek kadına hep güçlü görünmek ister falan. Ama borç verip alamayan çok kişi olmuş şaşırdım

Biri aynı soruyu bana sorsa muhtemelen ben de verme derim ama söz konusu sevdiğim adam olunca onun zor durumda olması içimi burktu sizlere sormak istedim
Hiç burkmasın siz vereceğinize yakınlarından istesin. Sevgiliden borç almak hiç hoş değil. Bana biraz itici geliyor. Yani bu kadar sıkışıksa bu adamın hiç yakını yok mu siz neden kendinizi öne sürüyorsunuz? Anne babası akrabası arkadaşı illa ki vardır bırakın orasını da o düşünsün. Birikmiş paranızdan da bahsetmeyin.

Kişilik meselesi. Biz eşimle hiç sıkıntı yapmazdık para muhabbeti olmazdı zaten şimdi çalışmıyorum eşim yüklendi bütün sorumlulukları

Teşekkür ederim

Verme cnm. Aranızdaki ilişkiyi kötü yönde etkiler bu durum. Bir de insan zor durumu bitince geri ödemiyor, ödüyor ama her sıkıştığında tekrar geliyor ( evlenince de durum değişmiyor). Hayır verirsin aslında müsrif bir kişili olduğu dikkatini çeker. Bir de buna sinirlenirsin. Adam yiyo içiyor sağa sola borçlanıyor, bana borcunu da ödemiyor dersin. Güzel ilişkini bozmaya deyecek bir meblağ değil. Erkek adam o kadarcık maddi sıkışıklığında altından kalksın bi zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…