- 12 Temmuz 2020
- 779
- 507
- 53
- 33
- Konu Sahibi pamuksuzseker
-
Kesinlikle vermem. Vermeyeceğim gibi de param yokmuş gibi davranırımSevgilinize borç verir miydiniz? (Kendisi borç istemiyor ama zor durumda kaldığını biliyorsunuz.)
Aslında beni düşündüren vereceğim para değil sadece bana karşı borçlu ve mahcup hissetmesi bir süre sonra ilişkimizi etkiler mi diye endişe ediyorum. Çünkü bir süre bana borçlu kalmış olacak.
Hadi bana akıl verin
Sizinki pek güven vermedi bence de vermeyinYa bende aynı durumdayım benimde erkek arkadaşım bir kaç defa borç para istedi . Zor durumda biliyorum ama .adama diyorum ki çalışmıyorum param yok tamam diyor sonra yine başlıyor .tabi şaka yollu yapıyor bunu . Aşkım bi para vermedin diye . Açıkçası param olsa da vermem .geri. Dönüşü olmaz çünkü biliyorum . Ben istemiyorsan kimse istemesin ya .
Sevgilinizin hicmi esi dostu kardesi vs yok. Yani istese illaki bulur birilerinden. Yerinizde olsam vermezdim. 7 bin tl az bir miktar degil.Biri aynı soruyu bana sorsa muhtemelen ben de verme derim ama söz konusu sevdiğim adam olunca onun zor durumda olması içimi burktu sizlere sormak istedim
Bir arkadaşımın başına geldi borç istemiş sevgilisi vermiş tabi o da bir süre sonra araları bozuldu ayrıldılar kız borcu isteyemedi adam da teklif etmedi bir süre sonra barışmak için bu borç meselesini kullanmaya çalıştı çocuk ama gelin görün ki arkadaşım barışmak istemiyordu çocuk buluşup vermek istedi filan arkadaşım da resmen hibe etti parayı kısacası bence hiç denemeyin bileSevgilinize borç verir miydiniz? (Kendisi borç istemiyor ama zor durumda kaldığını biliyorsunuz.)
Aslında beni düşündüren vereceğim para değil sadece bana karşı borçlu ve mahcup hissetmesi bir süre sonra ilişkimizi etkiler mi diye endişe ediyorum. Çünkü bir süre bana borçlu kalmış olacak.
Hadi bana akıl verin
Ya kullanıcı adına krize girdimAynen bende öyle düşünüyorum ve o erkeğe asla saygı duyamam duymam
Ben vermiştim, önce güvenilir olduğunu anlamak için küçük bir miktar vermiştim, sonra onu ödeyince daha büyük bir miktar verdim ama yine de küçüktü 500-1000 değil, o hiç bi zaman istemedi hep ben teklif etmiştim, ama ben ilişkimize zarar verdiğini düşünüyorum, onun hep bi mahcup hissettiğini düşünüyorum, sürekli söylerdi borcunu ödüycem diye, bi de ister istemez arada maddi konular açılıyor ben kötü hissediyordum sanki konuyu borca getiriyormuş gibi oluyorduSevgilinize borç verir miydiniz? (Kendisi borç istemiyor ama zor durumda kaldığını biliyorsunuz.)
Hadi bana akıl verin
Ben de bu gibi şeyler olur mu diye çekiniyorum aslında teşekkür ederimBen vermiştim, önce güvenilir olduğunu anlamak için küçük bir miktar vermiştim, sonra onu ödeyince daha büyük bir miktar verdim ama yine de küçüktü 500-1000 değil, o hiç bi zaman istemedi hep ben teklif etmiştim, ama ben ilişkimize zarar verdiğini düşünüyorum, onun hep bi mahcup hissettiğini düşünüyorum, sürekli söylerdi borcunu ödüycem diye, bi de ister istemez arada maddi konular açılıyor ben kötü hissediyordum sanki konuyu borca getiriyormuş gibi oluyordu
Bece verme 17 yaşında 600 liraya eşşek gibi çalışıp onu da sevgilime yediririm sonum en yakın arkadaşımızla evlendi erkeğe değmiyor hiç birşeySevgilinize borç verir miydiniz? (Kendisi borç istemiyor ama zor durumda kaldığını biliyorsunuz.)
Hadi bana akıl verin
Vermem sadece sevgilime değil aramın bozulmasını istemediğim kimseye vermem hayat görüşüm iki insanın arasına para siyaset din girerse o işin sonu yokuşturSevgilinize borç verir miydiniz? (Kendisi borç istemiyor ama zor durumda kaldığını biliyorsunuz.)
Hadi bana akıl verin
Hayır kesinlikle para vermeyin. Vermek zorunda değilsiniz. Verdiğiniz zaman da geri galmez o para.Sevgilinize borç verir miydiniz? (Kendisi borç istemiyor ama zor durumda kaldığını biliyorsunuz.)
Hadi bana akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?