- 30 Aralık 2020
- 75
- 217
- 43
- Konu Sahibi pamuksuzseker
-
Ben vermiştim, önce güvenilir olduğunu anlamak için küçük bir miktar vermiştim, sonra onu ödeyince daha büyük bir miktar verdim ama yine de küçüktü 500-1000 değil, o hiç bi zaman istemedi hep ben teklif etmiştim, ama ben ilişkimize zarar verdiğini düşünüyorum, onun hep bi mahcup hissettiğini düşünüyorum, sürekli söylerdi borcunu ödüycem diye, bi de ister istemez arada maddi konular açılıyor ben kötü hissediyordum sanki konuyu borca getiriyormuş gibi oluyordu
Ne kadar bir tutar?Miktar onemlı.Sevgilinize borç verir miydiniz? (Kendisi borç istemiyor ama zor durumda kaldığını biliyorsunuz.)
Aslında beni düşündüren vereceğim para değil sadece bana karşı borçlu ve mahcup hissetmesi bir süre sonra ilişkimizi etkiler mi diye endişe ediyorum. Çünkü bir süre bana borçlu kalmış olacak.
Hadi bana akıl verin
Ben şanslıydım diyelim o zaman, zaten hiç bi zaman isteyen taraf o olmamıştı ben ısrar etmiştim vermek için, bi de zaten büyük miktarlar verebilecek ekonomik yeterliliğim yok her türlü giden küçük miktarlar olurdu, yine çok sorun olmazdı en fazla aptallığıma ağlardımYaptiginiz taktik çok yanliş. Karsinizdaki sizi kandirmak istese çoktan kandirilmiştiniz bu şekilde.Guvenilmez birini denemek için yapilacak en kotu test yontemi.
Bu taktigi bilmeyen yok. Önce kucuk miktar borc isteyip borcunu tam zamaninda ödeyerek bir süre guven kazanip en son buyuk miktar parayi alıp ortadan kaybolan da cok duydum.
Aklıma soru işareti geldi evet ama bu acaba ödemez mi gibi bir şüphe değil. Araya para mevzusu girince ilişkimiz kötü etkilenir mi şüphesi. Sizi kötü etkilememiş sanırım şanslısınızŞimdi sevgilinizi en iyi siz tanıyorsunuz vereceğiniz kişiye göre değişir ben sevgiliyken kredi bile çektim eşim için ödeyeceğinden emindim çünkü gününden önce ödedi hep, şimdi maaş kartları bendeama aynı dönem başka bir arkadaşım sevgilisine kredi çekti ayrıldılar çocuk ödemedi gerçi ilişkileri bir ayrılık bir barış tarzdı belliydi böyle olacağı. Aklınıza soru işareti geldiyse demek ki şüphenizde var
7 bin kadarNe kadar bir tutar?Miktar onemlı.
Teşekkür ederim uyarınız içinOrtada resmî birşey yoksa 100 tl bile vermem
İstemem de kimseden
İnsanlar nankördür
Verirsin yarın senden ayrılır kalırsın öylr
Piyasada böyle erkek çok
Dikkat et
Parayı sokaktan toplamıyoruz
Verirdim.Sevgilinize borç verir miydiniz? (Kendisi borç istemiyor ama zor durumda kaldığını biliyorsunuz.)
Aslında beni düşündüren vereceğim para değil sadece bana karşı borçlu ve mahcup hissetmesi bir süre sonra ilişkimizi etkiler mi diye endişe ediyorum. Çünkü bir süre bana borçlu kalmış olacak.
Hadi bana akıl verin
Teklif etmeyin ve vermeyinSevgilinize borç verir miydiniz? (Kendisi borç istemiyor ama zor durumda kaldığını biliyorsunuz.)
Hadi bana akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?