sevgiliyi bırakmak?

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
816
1.080
63
1 senelik ilişkim var ilk başlarda aşırı üstüme düşüyordu sürekli çiçekler hesap ödemeler vs birkaç aydır azaldı sorum şu ki erkek arkadaşım 23 yaşında orta halli bir maaşı var ama asla evlenmeye vs yetecek düzeyde değil hiç ders de çalışıyor para kazanmaya odaklan diyorum yok ben okucam dgsyi kazanıcam para sonra gelir vs diyor kendiisi tekniker ve mühendis olmak istiyor.açıkcası 27 yaşına kadar falan geliri artmazsa ben yuva kuramam ve bırakırım ileride ondan daha fazla para kazanacağım bir işim var ne yapmalıyım sizce? çok sadık ve ilgili birisi ama parasızlık kavgası yapmak istemiyorum

Ah vanensa ya bırak şunları doğru dürüst hayatına işibe okuluna odaklan
Emin ol sen doğru adımlar atarsan doğru insanlar ile karşılaşır kavga gürültü etmez mutlu mesut yaşarsın
Kendine hayrı olmayan adamın sana mı hayrı olacak
Ayrıca 23 yaşıbda bir adandan evliliği ve evliliğin sorumluluğunu gerçekten almasını bekliyormusun alansen :olamaz:

Adam kendi geleceğini düşünüyor. Tabi ki ders çalışıp üst kademede görev almak gibi hayali varsa bunu gerçekleştirecek.
Kimse sevgilisiniz diye bütün hesaplarınızı ödemek zorunda değilsiniz. Beğenmiyorsanız denginiz olan birini bulun.
yapamıyor işte temeli yok hiç 50 soruda 10 net bile yapamıyor inatla da sınava giricem diyor bu yüzden hayatı kaçırdığının farkında değil.ben yanımda 30 yaşında sınava hazıerlanan birini görmek istemiyorum

Ah vanensa ya bırak şunları doğru dürüst hayatına iiibe okuluna odaklar
Emin ol sen dopru adımlar atarsan doğru insanlar ile karşılaşır kavga gürültü etmez mutlu mesut yaşarsın
Kendine hayrı olmayan adamın sana mı hayrı olacak
Ayrıca 23 yaşıbda bir adandan evliliği ve evliliğin sorumluluğunu gerçekten almasını bekliyormusun alansen :olamaz:
evlnemeyi çok istiyor hatta en büyük gayesi bir yuvasının olması hatta zengin ilk seni alırdım diyor samimi yani

yapamıyor işte temeli yok hiç 50 soruda 10 net bile yapamıyor inatla da sınava giricem diyor bu yüzden hayatı kaçırdığının farkında değil.ben yanımda 30 yaşında sınava hazıerlanan birini görmek istemiyorum

Tamam işte hayata dair beklentileriniz uymuyor. Ayrılın da çocuk sizinle geçireceği vakti sınava çalışarak geçirsin.

O zaman size uyum sağlayacak birini bulun. Eğer adamın azcık kafası çalıyorsa bir kız geleceğinden kariyer planından vazgeçmez

Konuya yorum yapayim, bu yaslar kariyerin insa edildigi yaslardir. 23 yasinda kimse zengin olmuyor, zaten o yas evlenme yasi falan da degil. Ben 23 yasinda master yapiyordum mesela, 25te yurtdisina tasindim. Nitelikli isler genelde bu sekilde oluyor, egitimi daha uzun, koyulan caba daha fazla ama kariyer egrisi hizlica yukari gidiyor keza kazanc da.

Vanessa 22 yasinda evlenme derdine dusecegine keske sen de kariyerine bir seyler katmak icin cabalasan :KK51: Onun disinda admain yerinde olsam zaten ayrillirdim, nitelikli meslek yapma pesinde olanlar daha bilincli insanlarla olmali diye dusunuyorum.

1 senelik ilişkim var ilk başlarda aşırı üstüme düşüyordu sürekli çiçekler hesap ödemeler vs birkaç aydır azaldı sorum şu ki erkek arkadaşım 23 yaşında orta halli bir maaşı var ama asla evlenmeye vs yetecek düzeyde değil hiç ders de çalışıyor para kazanmaya odaklan diyorum yok ben okucam dgsyi kazanıcam para sonra gelir vs diyor kendiisi tekniker ve mühendis olmak istiyor.açıkcası 27 yaşına kadar falan geliri artmazsa ben yuva kuramam ve bırakırım ileride ondan daha fazla para kazanacağım bir işim var ne yapmalıyım sizce? çok sadık ve ilgili birisi ama parasızlık kavgası yapmak istemiyorum

senin konulari okuyunca insan aklindan ve hafizasindan supheye duser ya. Sen degil miydin okulu birakmak isteyen, bilmem kac tane staj konusu acan, buldugun parayi sans oyunlarina yatiran, yurtta herkes evleniyor diye evlenmek isteyen, zor bela sevgili bulan. Hayir senin evlenmek icin yeterli birikimin ve baska sevgili alternatifin varsa ayril diyecegim ama birbirimizi kandirmis olacagiz gerek yok.

Back
X