sevgiliyi bırakmak?

1 senelik ilişkim var ilk başlarda aşırı üstüme düşüyordu sürekli çiçekler hesap ödemeler vs birkaç aydır azaldı sorum şu ki erkek arkadaşım 23 yaşında orta halli bir maaşı var ama asla evlenmeye vs yetecek düzeyde değil hiç ders de çalışıyor para kazanmaya odaklan diyorum yok ben okucam dgsyi kazanıcam para sonra gelir vs diyor kendiisi tekniker ve mühendis olmak istiyor.açıkcası 27 yaşına kadar falan geliri artmazsa ben yuva kuramam ve bırakırım ileride ondan daha fazla para kazanacağım bir işim var ne yapmalıyım sizce? çok sadık ve ilgili birisi ama parasızlık kavgası yapmak istemiyorum
Ayrılın bence çocuk geleceğini kurtarma peşinde engel olmazsınız en azından

yapamıyor işte temeli yok hiç 50 soruda 10 net bile yapamıyor inatla da sınava giricem diyor bu yüzden hayatı kaçırdığının farkında değil.ben yanımda 30 yaşında sınava hazıerlanan birini görmek istemiyorum
😂😂😂🤣🤣 buna çok güldüm eşim 34 yaşında ikinci bir sınava girip mesleğe alındı 2 senelik okul yaptı 6 cı ayda sınavlsrı başlıyor .okumanın yaşı yoktur . Bu konuda kısıtlamam kısıtlanmak istemem . 27 yaşındayım 3 dil (ana dilim gibi) konuşuyorum . Kimsenin kimseyi öğrenimi ile kısıtlamasını istemem .

Kız sen deli misin? Bu adamı 2 senede zor buldun erkek de erkek diye geze geze. Daha iyisini bulacağına emin misin? Zengin erkeğin çevresinde çok insan olur, seninse iki konundan biri kendini çirkin bulman, obez oluşun... Sen de biliyorsun ki ülkede erkek kıtlığı var. Daha iyi kazanan adam daha citirini bulur. Bence eldeki kuş daldaki kuştan iyidir,adamı bırakma. Hatta yapış ona
kız adamın hayatını niye kararttın şimdi 😂😂

Back
X