Bence gereksiz bir risk. Adam baştan falsolu. Üstüne başka bir ülke ve ailenize yalan söyleyeceksiniz. Çok bilinmeyenli denklem gibi.İşte onu da deneyimliycem eve çıkmıycam geçici süre kalıcam diyorya masrafları ben karşılarım iş bulana kadar diye
Bakıcam işte söylediklerinin ne kadarını yapabilecekBence gereksiz bir risk. Adam baştan falsolu. Üstüne başka bir ülke ve ailenize yalan söyleyeceksiniz. Çok bilinmeyenli denklem gibi.
O zaman evlenmeyelim de? Soğuruz sonuçtaSadece gizli saklı iş mutlaka zarar verir demek istedim. Ailen ve çevren bildikten sonra kalmak istiyorsan kalabilirsin tabi.
He ben kalır mıyım kalamam. İlişkiler zedeleniyor. Arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla hemen hemen hepsi keşke aynı evde yaşamasaydım deyip ayrıldılar. Soğuma oluyor.
Umarım güzel kararı verirsin kendin için:)
Cinselliği açmamış kiBence tanimak için güzel fırsat. Ama illa cinsellik olur bu durumda ya da ona benzer yakinlasma. Bu size de okey ise olabilir. O da ayrı mevzu
O zaman evlenmeyelim de? Soğuruz sonuçta
O zaman evlenmeyelim de? Soğuruz sonuçta
Verme o zaman sıkıntı yokBu sorunun geleceğini biliyordum. Çok güzel cevap veririm de yasaklı konuya girer. Ban yemek istemiyorum
Yoksa gerçekten tatliş cevabi var bu dediğinin.
Ohhh iyi ki bekarımSoğuyorsun zaten, evlenince soğumayan kimse var mı ki
Çok merak ettim cevabı :)Bu sorunun geleceğini biliyordum. Çok güzel cevap veririm de yasaklı konuya girer. Ban yemek istemiyorum
Yoksa gerçekten tatliş cevabi var bu dediğinin.
Ohhh iyi ki bekarım
Yok istemeyecek isterse dönerim :)Evet iyi fikir
Ama birincisi sevgiliniz cimri, sizden kira istemesin
Ikincisi 1 ay az en az 6 ay hatta 1 yil daha iyi olur . Bir ay zaten cicim ayidir
24 cükKaç yaşındasın ? Bekarlıkta yaş arttıkça bekarligin mutluluğu artıyor
24 cük(( ve çevremde , burda aldatılma o kadar moda olmuş ki evlenmek hiç istemiyorum. Kaynana, aldatma, soğuma, ekonomik sorunlar, kendini salmak falan evliliklerde hep sorun..
Evet ama ekonomik özgürlük lazım. Baba evine dönmek çok zor. Toplumda dul görünmek desen başka boyut. Valla ya hesabımı silicem bu bdv yüzünden erkek düşmanı oldumKüçükmüşsün. BDV okuyan zaten evlenmez
Ama her insan bosanmanın rahatlığını da görmeli. O bekarlıktan da büyük mutluluk . Çünkü şey gibi evlilik dip bekarlık zirve
İnsan dibi görünce zirvede daha çok keyif alır .
Hahaha
Ben 50 60 olmayacağimi hep genç kalacagimi bilsem bekarlıktan yanayım. Ama bir yaştan sonra olmuyor insan aile arıyor.
Amaaan ne olacak, en kötü hostel/yurt/oda paylaşımı falan yine bir yol bulunur. Maddi olarak biraz içe göçer ama nasılsa yine harcadığı para birimiyle stajdan para kazanacagi için bir sekilde kendisini dengeler.Buna katıldım derken aşağıdakiniokudum. Kendi memleketinizde okey ama gurbet ellerde bir sorun olursa ne yapacaksınız? Sizin adam da biraz cimri miydi gıcık mıydı neydi sanki.
Son söylediklerine katılmıyorum bu biraz kiminle evlendiğine de bağlı. Hatta evlenip amarigaya tatile gidip Michelin yıldızlı restoranında yemek yiyenler bile var.Evet ama ekonomik özgürlük lazım. Baba evine dönmek çok zor. Toplumda dul görünmek desen başka boyut. Valla ya hesabımı silicem bu bdv yüzünden erkek düşmanı oldumşu an bekarım ve ailemle yaşıyorum maddi durumumuz iyi her istediğimi alıyorum, tatile gidiyorum geziyorum. Evlensem işte bunlar hep kısıtlı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?