Sevgiliyle aynı evde yaşama ?

Biz beraber yaşadık dönem dönem evlenmeden evvel. Karı koca gibiydik zaten, tek fark imza oldu hayatımızda. Bir süre beraber yaşadığım adam evlendikten sonra da beni şaşırtmadı; çünkü ben risk almayı sevmem, evleneceğim erkeği her şekilde tanımak isterim, kumar oynayamam. Evlenmeden evvel bir süre beraber yaşanması taraftarıyım.

Herşeyinizi buraya sorarsınız işinize gelmeyen yorum oldu mu niye açtınız ki bu konuyu haddiniz değil dersiniz. E siz buraya her özelinizi anlatıyorsunuz ya amaç yorum almak değil mi
Konuyu açan ben değilim. Ayrıca her şey diye yazılır. İşime gelmek ile alakası yok, kadın ne sormuş yorum cinsellik olmuş. Aklınız sürekli sekste

Şahsi fikrimi söyleyeyim de yobaz geri kafalı görsün elalem.Bir kadınla bir erkek nikahsiz yasamamali.
Doğru sen nikahın olmasına rağmen beraber yaşamadın, beraber oluncaya bekaret testine gittin pardon mastürbasyon yaparken miydi o?

Yaş 33 ve aileden habersiz yurtdışında erkek arkadaşınızla beraber kalacak olmanızı ailenizden gizliyorsunuz öyle mi? İyi düşünelim iyi olsun tabii.
Yaş 30u geçince türk ailelerine güncelleme geldiğine mi inanıyorsun? "Artık koca kadın, kendi daha iyi bilir" mi diyorlar bir saatten sonra?

Tanımak icin iyi bir fırsat olsa da ailenden gizli is yapma dünyanın bin bir türlü hali var.Illa izin almak açısından bakma her türlü düsünmek lazım

O kadar konu açtığınız eleman için hala “daha iyi tanırım” argümanı ile yapacağınız gereksiz bir eylem olur.
Hoş ben açtığınız konulardan yola çıkarak tek sorunun karşı taraflarda olduğunu sanmıyorum.
Belki karşılıklı olarak birbirinizi tanıma eylemi dışında bir ihtimal ikinizin de kendisini tanıması açısından güzel bir yol olur ve daha sonraki ilişkilerinizin daha sağlıklı olması açısından büyük bir adım olur.
Deneyin yani.

Ben yaşadım fakat ailemden saklamadım. Ailenden saklamanı gerektiğini düşünüyorsan yapma. Allah korusun bir şey olursa seni nerede aramaları gerektiğini veya kime en hızlı ulaşabileceklerini bilsinler. Konuya gelirsek, bir insanı tanımak için çok iyi bir fırsat. Evlenince sürpriz görmekten daha iyidir. Birbirinize ne kadar uyumlusunuz görmüş olursunuz. Benim eşimin bütün ev hali huyunu suyunu bilerek evlendim, aynı şekilde o da beni. Ha yok ilişkinin heyecanı kaçar diyorsan o evlilikten zaten bi cacık olmaz.
Ayrıca her ihtimale karşı o evden çıkmak istersen gidecek bir yer planın olsun.

Kardeşim de yaşadı 1 yıl.
Canım cicim ilişki en sonunda bıktılar birbirilerinden
Evlenipte boşanması zartı zurtu olmadan
Bence çok iyi fikir

Biz de beraber yasayip evlendik ama 33 yasinda aileden gizli kalirim falan erasmusa giden 20 yas ogrencisi profili gibi bana degisik geldi Isler ters giderse kaldiramazsiniz gibi geldi siz boyle yazinca o yuzden bilemedim.

Bence olması gereken bu zaten.
Aynı eve girmeden anlayamazsın nasıl biri olduğunu.
Bir süre birlikte yaşanmalı.

Konuyu açan ben değilim. Ayrıca her şey diye yazılır. İşime gelmek ile alakası yok, kadın ne sormuş yorum cinsellik olmuş. Aklınız sürekli sekste
Her şeyin ayrı yazılacağını söylediniz ve tüm dünya kurtuldu teşekkür ederim yazım kurallarına ben de dikkat ederim ama söyleyecek bişey bulamayınca her şey ayrı yazılır demek komik oluyor

ben 2 yıldır beraber yaşıyorum erkek arkadaşımla. Yani kendi ayaklarının üzerinde duran, yetişkin olgun iki insansanız ve çok da muhafazakar bir çevreniz yoksa neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…