- 8 Nisan 2023
- 5.403
- 47.580
- 478
Cerrah kocamız yoksa biz ne yapalımBi michelin kiş lastigim bile olmadi benim jcjxnxjxj
Havan kime guzelim jxjxbxCerrah kocamız yoksa biz ne yapalım
Konuyu açan ben değilim. Ayrıca her şey diye yazılır. İşime gelmek ile alakası yok, kadın ne sormuş yorum cinsellik olmuş. Aklınız sürekli seksteHerşeyinizi buraya sorarsınız işinize gelmeyen yorum oldu mu niye açtınız ki bu konuyu haddiniz değil dersiniz. E siz buraya her özelinizi anlatıyorsunuz ya amaç yorum almak değil mi
Doğru sen nikahın olmasına rağmen beraber yaşamadın, beraber oluncaya bekaret testine gittin pardon mastürbasyon yaparken miydi o?Şahsi fikrimi söyleyeyim de yobaz geri kafalı görsün elalem.Bir kadınla bir erkek nikahsiz yasamamali.
Yaş 30u geçince türk ailelerine güncelleme geldiğine mi inanıyorsun? "Artık koca kadın, kendi daha iyi bilir" mi diyorlar bir saatten sonra?Yaş 33 ve aileden habersiz yurtdışında erkek arkadaşınızla beraber kalacak olmanızı ailenizden gizliyorsunuz öyle mi? İyi düşünelim iyi olsun tabii.
Allahtan bu konuda bilirkisi degilsin ama yobaz geri kafali gormek istiyo muyuz? Sence yetrrince cekmiyo muyuz ülke olarak bu kafalardanŞahsi fikrimi söyleyeyim de yobaz geri kafalı görsün elalem.Bir kadınla bir erkek nikahsiz yasamamali.
Mantikli. Basina bisey gelirse ...Ailenizin bilmesine gerek yok bence de ama mutlaka birileri bilsin. Bence o kadar üzerinde düşünülmesi gereken, hayat değiştirici bir karar da değil. Bir deneyin olmazsa olmaz.
EevetYaş 30u geçince türk ailelerine güncelleme geldiğine mi inanıyorsun? "Artık koca kadın, kendi daha iyi bilir" mi diyorlar bir saatten sonra?
Her şeyin ayrı yazılacağını söylediniz ve tüm dünya kurtuldu teşekkür ederimKonuyu açan ben değilim. Ayrıca her şey diye yazılır. İşime gelmek ile alakası yok, kadın ne sormuş yorum cinsellik olmuş. Aklınız sürekli sekste
ben 2 yıldır beraber yaşıyorum erkek arkadaşımla. Yani kendi ayaklarının üzerinde duran, yetişkin olgun iki insansanız ve çok da muhafazakar bir çevreniz yoksa neden olmasınArkadaşlar bir sevgilim var yurtdışında, uzaktan tanımaya çalışıyorum. Benim de yurtdışı planım var sevgilim bir an önce gitmemi istiyor. Aklıma böyle birşey geldi bir şekilde orada geçici bir staj ayarlasam meslek buna elveriyor onunla aynı evde mesela 3-4 hafta yaşasam sizce nasıl olur? Tabi aileme onunla kaldığımı söylemiycem. Var mı aranızda evlilik öncesi beraber yaşamayı deneyimleyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?