- 13 Ağustos 2022
- 8.821
- 4.471
- 103
- 32
Şahsi fikrimi söyleyeyim de yobaz geri kafalı görsün elalem.Bir kadınla bir erkek nikahsiz yasamamali.Arkadaşlar bir sevgilim var yurtdışında, uzaktan tanımaya çalışıyorum. Benim de yurtdışı planım var sevgilim bir an önce gitmemi istiyor. Aklıma böyle birşey geldi bir şekilde orada geçici bir staj ayarlasam meslek buna elveriyor onunla aynı evde mesela 3-4 hafta yaşasam sizce nasıl olur? Tabi aileme onunla kaldığımı söylemiycem. Var mı aranızda evlilik öncesi beraber yaşamayı deneyimleyen
Ben de tam tersi iyimserimdir pozitif düşünürüm bir zarar görmedim yaşım:33Evet her şeyin en kötüsünü düşünürüm. Uzaktan tanımaya çalışıyorum deyince internetten falan tanıştığınızı düşünmüştüm. Yani daha önce tatil yapıldıysa aynı evde de kalınabilir.
Yok hatta daha büyük bir ev tutabilirim rahat edemezsen dedi:)
Yaş 33 ve aileden habersiz yurtdışında erkek arkadaşınızla beraber kalacak olmanızı ailenizden gizliyorsunuz öyle mi? İyi düşünelim iyi olsun tabii.Ben de tam tersi iyimserimdir pozitif düşünürüm bir zarar görmedim yaşım:33
İyi düşün iyi olsun
Size bakacak olursak bir kadınla bir erkek nikahlı da birlikte yaşamamalıŞahsi fikrimi söyleyeyim de yobaz geri kafalı görsün elalem.Bir kadınla bir erkek nikahsiz yasamamali.
Evet ne var :)Yaş 33 ve aileden habersiz yurtdışında erkek arkadaşınızla beraber kalacak olmanızı ailenizden gizliyorsunuz öyle mi? İyi düşünelim iyi olsun tabii.
AhahahhaBu tarihi olayı(!): video, ses kaydı vb ile kayıt altına almışsınızdır inşallah.
Dingonun ahırıSize bakacak olursak bir kadınla bir erkek nikahlı da birlikte yaşamamalınikahlı kocanizla düğün olmadı diye aynı eve girmemek de normal mi yani
Ailenizden gizli bir şey yapmamanızı tavsiye ederim.. Dünya hali, insanın başınıza ne geleceğini bilemezsiniz..Arkadaşlar bir sevgilim var yurtdışında, uzaktan tanımaya çalışıyorum. Benim de yurtdışı planım var sevgilim bir an önce gitmemi istiyor. Aklıma böyle birşey geldi bir şekilde orada geçici bir staj ayarlasam meslek buna elveriyor onunla aynı evde mesela 3-4 hafta yaşasam sizce nasıl olur? Tabi aileme onunla kaldığımı söylemiycem. Var mı aranızda evlilik öncesi beraber yaşamayı deneyimleyen
Hava cok sicak diye klimayi actiginda "ee elektrik faturasi senden o zaman ehehe" diys siritan sevgiline bön bön bakarken gelen pismanlik hissi..
Nerde yasadigini bilmiyorum sadece aklimda tuttugum bilgi cimri olmasiAdam Londra'da yaşıyordu. Klimayı sıcak diye değil de soğuk diye açma ihtimali de var.
Bazen nikahlı da yaşanmıyor be nurŞahsi fikrimi söyleyeyim de yobaz geri kafalı görsün elalem.Bir kadınla bir erkek nikahsiz yasamamali.
genel olarak avrupada -güney avrupayı bilmem de- orta ve kuzeyde klimalı ev yok ki zaten. almanyada %3 filanmış da bu sene aşırı sıcak oldu diye %10 mu ne olmuş. londrada klimalı evde oturacak kadar geliri varsa da bu kıza hala para hesabı yapıyorsa (hep yazılmış da) tüüü o zaman.Adam Londra'da yaşıyordu. Klimayı sıcak diye değil de soğuk diye açma ihtimali de var.
e aile hassas da 1 ay boyunca yalan mı söyleceksiniz?Ben değil de ailem hassas evet
Herşeyinizi buraya sorarsınız işinize gelmeyen yorum oldu mu niye açtınız ki bu konuyu haddiniz değil dersiniz. E siz buraya her özelinizi anlatıyorsunuz ya amaç yorum almak değil miCinselliği açmamış kiayrıca olsa ne olur yani? Niye açtınız bu konuyu haddiniz değil ki
Bi michelin kiş lastigim bile olmadi benim jcjxnxjxjSon söylediklerine katılmıyorum bu biraz kiminle evlendiğine de bağlı. Hatta evlenip amarigaya tatile gidip Michelin yıldızlı restoranında yemek yiyenler bile var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?