Hemen dönebilirim ev bulamasamdaBen öğrenci iken son sene arada sevgilimde kalıyordum. Şimdi eşim
Bence de tanımak için iyi bir fırsat. Sadece yurt dışı olayı kafama takıldı. Ola ki kavga ettiniz. Hemen dönebilir misiniz? Orada ev bulabilir misiniz? Avrupa'da da kiralar bir tık artmış durumda.
Acil zengin koca bulun banaSon söylediklerine katılmıyorum bu biraz kiminle evlendiğine de bağlı. Hatta evlenip amarigaya tatile gidip Michelin yıldızlı restoranında yemek yiyenler bile var.
Evlenince de aynı evde kalacaklar evlenince soğumalarından iyidirSadece gizli saklı iş mutlaka zarar verir demek istedim. Ailen ve çevren bildikten sonra kalmak istiyorsan kalabilirsin tabi.
He ben kalır mıyım kalamam. İlişkiler zedeleniyor. Arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla hemen hemen hepsi keşke aynı evde yaşamasaydım deyip ayrıldılar. Soğuma oluyor.
Umarım güzel kararı verirsin kendin için:)
Ben de merak ediyorum yazarım size deAilenize bahsetmeyeceğiniz bir durumda sosyal anlamda yaşadıklarınızın arkasında duramayacağınızı hissettirdi bana.
İlişkiniz diğer konularınızı da referans alarak çıkar ilişkisine dayalı. Aynı eve girerseniz ne olur bakalım
Cinselliği açmamış kiayrıca olsa ne olur yani? Niye açtınız bu konuyu haddiniz değil
Yahu cinsellik yasasin bence onu demek istemedim. Büyüğü gibi yazayim dedim alt metin mahiyetindeCinselliği açmamış kiayrıca olsa ne olur yani? Niye açtınız bu konuyu haddiniz değil ki
Anladım özür dilerimYahu cinsellik yasasin bence onu demek istemedim. Büyüğü gibi yazayim dedim alt metin mahiyetinde
Aulesinden gizleyecegine gore belki bu konularda hassastır. Bilsin demekistedimYahu cinsellik yasasin bence onu demek istemedim. Büyüğü gibi yazayim dedim alt metin mahiyetinde
Ben değil de ailem hassas evetAulesinden gizleyecegine gore belki bu konularda hassastır. Bilsin demekistedim
Arkadaşlar bir sevgilim var yurtdışında, uzaktan tanımaya çalışıyorum. Benim de yurtdışı planım var sevgilim bir an önce gitmemi istiyor. Aklıma böyle birşey geldi bir şekilde orada geçici bir staj ayarlasam meslek buna elveriyor onunla aynı evde mesela 3-4 hafta yaşasam sizce nasıl olur? Tabi aileme onunla kaldığımı söylemiycem. Var mı aranızda evlilik öncesi beraber yaşamayı deneyimleyen
Korkmaz mısınız ya psikopatsa beni doğrarsa falan diye?Arkadaşlar bir sevgilim var yurtdışında, uzaktan tanımaya çalışıyorum. Benim de yurtdışı planım var sevgilim bir an önce gitmemi istiyor. Aklıma böyle birşey geldi bir şekilde orada geçici bir staj ayarlasam meslek buna elveriyor onunla aynı evde mesela 3-4 hafta yaşasam sizce nasıl olur? Tabi aileme onunla kaldığımı söylemiycem. Var mı aranızda evlilik öncesi beraber yaşamayı deneyimleyen
Evet istiyor evi küçük olmasına rağmen idare ederiz otele para verme diyorOrtada bir teklif var mı ? Adam yurtdışına gitmenizi istiyor da evinde kalmanızı da istiyor mu ?
Konularınıza bakarak: bu adam kendinize onun evi dışında kalacak bir yer ayarlamanızı tercih edebilir.
Yok artık açıkçası hiç böyle birşey aklımdan geçmemiştiKorkmaz mısınız ya psikopatsa beni doğrarsa falan diye?
Geçsin bence. Bir de aileye söylememek ne kadar doğru orası tartışılır.Yok artık açıkçası hiç böyle birşey aklımdan geçmemişti
Neden siz hep böyle en kötüsünü mü düşünürsünüz?Geçsin bence. Bir de aileye söylememek ne kadar doğru orası tartışılır.
Evet hadi biletleri alalım fiyat artıyor diyenDaha önce sizin tatil parasını odemenizi bekleyen sevgiliniz mi bu kişi
Evet istiyor evi küçük olmasına rağmen idare ederiz otele para verme diyor
Evet her şeyin en kötüsünü düşünürüm. Uzaktan tanımaya çalışıyorum deyince internetten falan tanıştığınızı düşünmüştüm. Yani daha önce tatil yapıldıysa aynı evde de kalınabilir.Neden siz hep böyle en kötüsünü mü düşünürsünüz?
Psikopat olduğunu sanmıyorun daha önce de beraber tatiller yaptık. Ve arkadaş vesilesiyle tanışmıştım arkadaşımın kuzeni.
Yok hatta daha büyük bir ev tutabilirim rahat edemezsen dedi:)Konuşmanın devamı "otele para verme; bende kal, konaklama tutarını bana verirsin vb" diye bitmedi inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?