- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
Kişilerin inançları hayatlarına göre değişmez tabii ki de, inanç hayatı şekillendirir.
Kişilerin inançları hayatlarına göre değişmez tabii ki de, inanç hayatı şekillendirir.
Sen inaniyormusun sevgiliyle ayri yataklarda yatacaginiza..Il disinda universite okuyorum ucuncu sinifim ve bi senem kaldi ve kyk da yurtta kaliyorum bugune kadar bi sıkıntım yoktu ama psikolojik rahatsizligim basladi anksyete bozukluguu son zamanlarda oda arkadaslarimi yurttaaki kizlari bogcak duruma gelmistim her gun eve telefon acip agliyodum. Sorun su ki eve cikmak istyorum ama eve cikabilcegim arkadasim yok aslinda cok var ama icrataa gecebilecek olan yok tek basima kalkismak istemiyorum guvenemem tek basima baskasina sevgilimde ev aryo ve ayni eve cikmaya dusunuyoruz zaten calisiyo sabah gidiyo aksam geliyo ama iki yatak alcaz odalarimz ayri olcak cunku ailemin bu durumdan haberi olmcak ve vicdanim sizliyo uc yil okudum okulu birakip ailemin yaninada donmek istemiyorum bi yilim kaldii sizce ben dogrumu yapiyorum mecburum cunku
Allah'ım bu konu beni delirtecek.
Müslüman ülkedeyiz diyen arkadaşları ben bir kere olsun sevgilim zamanında geneleve gitmiş diye konu açan konu sahibelerine türkiyede gitmeyen mi var denildiğinde görmedim. Ben hala ülkemizde midesi o kadar geniş olmayan bir sürü erkek olduğunu düşünmek istesem de kızını türlü baskı ile yetiştirip amaan erkekler içinde yapmayan mı var diyen bir sürü insan gördüm. Yukarda bile bir arkadaş kadınla erkek ayrı değerlendirilmeli demiş ki şu kızların kırmızı kurdelesine verdiğimiz önemin yarısını erkek çocuklarımızı yetiştirirken verseydik bambaşka bir noktada olurduk.
Benim için de aynı evde yaşama olayı ters. Ama adabıyla güzel güzel tavsiyeler vermek dururken, ahlak bekçisi teyze edası ile eli belinde yorum yapmanın ters tepeceğini göremiyor musunuz? Amacınız bir insanı kendinizce doğru bulduğunuz bir şeye yönlendirmek mi şov yapmak mı? Bence sadece şov yapmak yoksa gerçekten güzel bir şey yapmak isteseniz bunu tatlı tatlı yaparsınız ki gencecik bir insanı tam ters duruma itmeyelim.
Bazı güzellikleri anlatırkenki nemrut hallerimiz yüzünden insanları iyice soğutuyoruz farkında değiliz. Farkına vardığımızda ise çok geç olacak.
hayatına mal olacak hata..bi hata yaparsın tüm hayatına mal olur bence hiç bulaşma adam akıllı oku bitir okulunu yurttaki kızlarıda çok takmamaya çalış sonuçta geçici bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?