Sevgiliyle ayni evde

Bu ne rahatlık allah aşkına nikah yok bir şey yok sevgiliyle aynı evde yaşamak sözde müslüman ülke, herkese bir haller oluyor, konu sahibi ailesinden çekiniyor zaten, yarın öbür gün bir şeyler olduğunda ne olacak saçmalamayın, kykdan özel eve çıkmak arasında dağlar kadar fiyat farkı olacak, bu farkı göze alıyorsanız, aparta çıkın tek kişilik yalnız da yaşamamış olursunuz.

müslüman ülke değil burası laik demokratik sosyal hukuk devleti ve evet isteyen yetişkin devletten izin almadan sevdiğiyle birlikte yaşayabilir.

müslüman ülke değil burası laik demokratik sosyal hukuk devleti ve evet isteyen yetişkin devletten izin almadan sevdiğiyle birlikte yaşayabilir.
Kimliğinizdeki müslüman ibaresini de sildiriverin bir zahmet isteyen istediğini yapıyor zaten görüyoruz, laikliğin anlamını kendinize yontmayın.

Kimliğinizdeki müslüman ibaresini de sildiriverin bir zahmet isteyen istediğini yapıyor zaten görüyoruz, laikliğin anlamını kendinize yontmayın.

sildirmediğimi nereden biliyorsun?
ayrıca bu işler kimlikle mi oluyor? kimliğimde yazan şehirde hiç yaşamadım ama yazıyor işte.
laikliğin anlamı herkesin özgürce kendi istediği şekilde yaşamasıdır. iki yetişkinin sevişmesi sizi neden rahatsız ediyor?

Hanımefendi sizin müslümanlığınız kimliğinizde kalmış zaten orası belli, herkes özgürce yaşıyor ki beni zerre ilgilendirmez herkesin yediği naneler, ben kendimden sorumluyum ancak inanıyorsanız din ve sınırları denen kaideler var, nikah denen bir tabir var?

iyi de konu sahibinin dinini biliyor musun?
belki inanmıyor belki başka bir dine inanıyor?
nikah da dini bir kavram değildir resmi bir kavramdır.
herkesin senin dinine göre yaşamak zorunda mı?

iyi de konu sahibinin dinini biliyor musun?
belki inanmıyor belki başka bir dine inanıyor?
nikah da dini bir kavram değildir resmi bir kavramdır.
herkesin senin dinine göre yaşamak zorunda mı?
Elbette ki herkes kendinden sorumlu ama din denen gerçeklik var başka dinden olabilir bir şey diyemem dediğim gibi herkes istediğini yapıyor zaten benim dinime göre yapılan bir yanlış bu ve bunu dile getiriyorum.

Allah'ım bu konu beni delirtecek.
Müslüman ülkedeyiz diyen arkadaşları ben bir kere olsun sevgilim zamanında geneleve gitmiş diye konu açan konu sahibelerine türkiyede gitmeyen mi var denildiğinde görmedim. Ben hala ülkemizde midesi o kadar geniş olmayan bir sürü erkek olduğunu düşünmek istesem de kızını türlü baskı ile yetiştirip amaan erkekler içinde yapmayan mı var diyen bir sürü insan gördüm. Yukarda bile bir arkadaş kadınla erkek ayrı değerlendirilmeli demiş ki şu kızların kırmızı kurdelesine verdiğimiz önemin yarısını erkek çocuklarımızı yetiştirirken verseydik bambaşka bir noktada olurduk.

Benim için de aynı evde yaşama olayı ters. Ama adabıyla güzel güzel tavsiyeler vermek dururken, ahlak bekçisi teyze edası ile eli belinde yorum yapmanın ters tepeceğini göremiyor musunuz? Amacınız bir insanı kendinizce doğru bulduğunuz bir şeye yönlendirmek mi şov yapmak mı? Bence sadece şov yapmak yoksa gerçekten güzel bir şey yapmak isteseniz bunu tatlı tatlı yaparsınız ki gencecik bir insanı tam ters duruma itmeyelim.

Bazı güzellikleri anlatırkenki nemrut hallerimiz yüzünden insanları iyice soğutuyoruz farkında değiliz. Farkına vardığımızda ise çok geç olacak.

Elbette ki herkes kendinden sorumlu ama din denen gerçeklik var başka dinden olabilir bir şey diyemem dediğim gibi herkes istediğini yapıyor zaten benim dinime göre yapılan bir yanlış bu ve bunu dile getiriyorum.

sizin dininize göre yanlış olup olmaması kimseyi ilgilendirmez herkes çıkıp benim dinime benim mezhebime göre diye başlarsa burada neler olur?

Kimsenin inandığı din beni zerre ilgilendirmez fakat toplumumuzun belli ahlaki değerleri olduğunu savunan biriyim. Modernlik adı altında kafanıza estiği gibi davranıp toplumun yapısını bozamazsınız. Bu kadar rahatlığa gerek yok. Hadi diyelim kendiniz o şekilde yaşıyorsunuz da bari konu sahibini gazlamayın. Çok büyük bi yanlışa sürüklemek üzere olabilirsiniz.

Lütfen yapmayın sizin kızınız böyle bişey yapsın istermisinz ve aynı soruyu sevgilinizede sorun böyle bir yük ömür boyu yaşanmaz.her sevgili koca olmuyor.

toplumuzun o ahlaki değerlerini keşke sokak ortasında öldürülen kadınlarda, el kadar çocuklara tecavüz edildiğinde insanların ödediği vergilerin birilerinin ceplerine gittiğinde görseydik da anlasaydık gerçekten.
yoksa boş laf bu toplumuzun değeri vs..

Her türlü durumda tepki gösterilmeli heryerde

sizin dininize göre yanlış olup olmaması kimseyi ilgilendirmez herkes çıkıp benim dinime benim mezhebime göre diye başlarsa burada neler olur?
Burası da bir Avrupa
Hak dinlerin hepsinde nikah var bilginiz varsa üstelik katolik iseniz boşanma hakkınız bile yok sizin din dediğiniz ateizm zannediyorum.

Hak dinlerin hepsinde nikah var bilginiz varsa üstelik ortodoks iseniz boşanma hakkınız bile yok sizin din dediğiniz ateizm zannediyorum.

dini nikah ayrı bir konu ancak nikah bir ülkede o ülkede yaşayan herkesin resmi evlilik bağıdır kişilerin inançları hayatlarına göre değişmez. o yüzden dini değil resmi bir kavramdır.

dini nikah ayrı bir konu ancak nikah bir ülkede o ülkede yaşayan herkesin resmi evlilik bağıdır kişilerin inançları hayatlarına göre değişmez. o yüzden dini değil resmi bir kavramdır.
Kişilerin inançları hayatlarına göre değişmez tabii ki de, inanç hayatı şekillendirir.

Süper fantastiksin canım, klavyene sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…