sevgiliyle beraber yaşarken ekonomik düzen nasıl olmalıdır?

Bence boşa beklemeyin, konu sahibi ne kandırılıyor ne aldatılıyor; adamın onu sevmediğinin, sadece imkanlar ve bir genç güzel bir kadınla rahat rahat takılamak için yanında durduğunun gayet farkında. Zira bunların farkında olmasa adama kendi masrafını karşılamasını istediğinde sorun çıkaracağını düşünmez ya da sanki ayıplı mal gibi ailesinden kendisini ve ilişkilerini saklamasını sineye çekmezdi. Konu sahibi muhtemelen önceki evliliğinde bir erkeğin iki tatlı sözüne muhtaç kalmış, şimdi adamın maddi manevi ihtiyaçlarınpı karşılayarak bir nevi bu ilgiyi satın alıp , zedelenen egosunu ve özgüvenini düzeltmeye çalışıyor. Ama bu hikayinin sonunda o özgüven tamamen yıkılacak onun farkında mı? Emin değilim.

Belki biraz acımasızca olacak ama adam sizi her türlü kullanıp sonra yüz üstü bırakacak. Siz bu konuyu kendisine çıtlatınca başlayacak sorunlarınız ve sonra da ailem bu ilişkiye veya evliliğe onay vermiyor diyerek sizi terk edecek. Böyle tipler 3 aşağı 5 yukarı aynıdır çünkü. Düşünsenize komşumuz bir kap yemek getirse, tabağını boş göndermek istemeyiz. Adam sizde kalıyor, yiyip içiyor ama hiç bir masrafa ortak olmuyor, ne ala yaaa!

Kullanılıyorsunuz siz onun ebeveyni değilsiniz ki o, evde hiçbir masrafa ortak olmasın. Evlilikte bile giderler ortaktır biri faturayı öder diğeri de evin ihtiyaçlarını alır.

Belki buraya girip güncelleme yapmazsiniz ama okursaniz sunu bilmenizi isterim: lütfen konusun onunla. Sizi kullanmasina da izin vermeyin. Sizin hakettiginiz bu degil.

Konu sahibi cevap vermezlik yapmaz gibi geliyor bana ama bilemedim.Cok naif iyi niyetli bir insan gibi düşünüyorum

Adam resmen çökmüş size,temiz ev,temiz çamaşır,sevgilin yanında. Ev beleş,yeme içme beleş,elektrik su beleş.. acilen konuşun derim olmaz böyle

1 gün kaldı 15 e.paralar gene konu sahibinden çıkarsa umutsuz vakadır.yorum yapmaya değmez artık :rolleyes:
Bu konu ayın 15ini bekleyecek bir konu değildi.
Alacaklı gibi maaş günü beklenmesi tuhaf ortada bir ilişki var.
Bu konuda ilk 2 gün tamam düsünme ölçme biçme süresiydi max 3.gün paşamızı çekip ciddi bir konuşma yapmalıydı..
Bu denli beklemek zaten kaybetme korkusundan muhtemelen..
Boşanmıs olmasını karsı taraftan düsük bir durum olarak görüyor.
İlki hataydı (eski eş), ikincisi ise seçim (bu kişi)..

Bu konu ayın 15ini bekleyecek bir konu değildi.
Alacaklı gibi maaş günü beklenmesi tuhaf ortada bir ilişki var.
Bu konuda ilk 2 gün tamam düsünme ölçme biçme süresiydi max 3.gün paşamızı çekip ciddi bir konuşma yapmalıydı..
Bu denli beklemek zaten kaybetme korkusundan muhtemelen..
Boşanmıs olmasını karsı taraftan düsük bir durum olarak görüyor.
İlki hataydı (eski eş), ikincisi ise seçim (bu kişi)..
Bu ay büyük bir ihtimalle, konu sahibi konuşursa da adam "ödemelerimi yaptım, aileme de gönderdim, bende de kalmadı para" diyecek. 15'ini bekleyerek adamın bunu demesinin yolunu açtı. Önümüzdeki ay da adam ölü taklidi yapar bence, konuyu unutmuş gibi yapar.

Back
X