Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Okulda olduğu zamanlar 2 haftada bir geliyor, kaldığı gün kadar görüşüyoruz.
Evine döndüğü zaman, her gün ya da en olmadı gün aşırı. Aynı mahallede oturmamızın etkisi var tabi,farklı yerlerde otursak daha seyrek görüşürdük sanırım.
Erkek arkadaşmla 2 aydır görüşemiyorum yüzünü dahi göremiyorum konuşmak telefonda yasak cezaevinde olduğu için ama
gitmeden önce 1 haftada 2 kez görüşüyorduk . bazen de 1 . Aynı şehrdeyiz ama kendi otomobilinle bile 30-35 dkka uzak evlerimiz .
Valla canım benimde aylarca yüzünü görmediğim zamanlar oldu 2 yıl uzak şehirlerden ilişki yürüttük, üniversiteyi başka bir şehirde okuduğumdan dolayı. Ama bu sene okulunu bıraktı, benim okuduğum üniversiteyi yazdı ve yanıma geldi. Memleketimizde de aynı mahalledeyiz, üniversitede de aynı yerdeyiz. Hep beraberiz yani. Sabrın sonu selamet. Allah kavuştursun canım.