• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle Buluşmak.

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.281
448
Bayanlar bir şey sormak istiyorum. Sevgililerinizle ne kadar sıklıkla buluşuyorsunuz? Kaç zamanda bir görüşüyorsunuz? :44:

Okulda olduğu zamanlar 2 haftada bir geliyor, kaldığı gün kadar görüşüyoruz.
Evine döndüğü zaman, her gün ya da en olmadı gün aşırı. Aynı mahallede oturmamızın etkisi var tabi,farklı yerlerde otursak daha seyrek görüşürdük sanırım.

Erkek arkadaşmla 2 aydır görüşemiyorum yüzünü dahi göremiyorum konuşmak telefonda yasak cezaevinde olduğu için :43:ama
gitmeden önce 1 haftada 2 kez görüşüyorduk . bazen de 1 . Aynı şehrdeyiz ama kendi otomobilinle bile 30-35 dkka uzak evlerimiz .

Son düzenleyen: Moderatör:
hergün görüşüyoruz canım taş çatlasın 2 gün görmeden durabiliyorum :16:

Hergün görüşüyoruz 😃 bugün görmedim ama birazdan dayanır kapıya kinder sürprizlerimle

niye abartasınız
biz de ortalama iki günde bi görüşüyoruz
ailemle yaşamasam her gün görüşürüm,hatta hiç ayrılmam :)

Ben oturup halime ağlıcam şimdi ya 2 aydır yüzünü bile göremiyorum :43:

Valla canım benimde aylarca yüzünü görmediğim zamanlar oldu 2 yıl uzak şehirlerden ilişki yürüttük, üniversiteyi başka bir şehirde okuduğumdan dolayı. Ama bu sene okulunu bıraktı, benim okuduğum üniversiteyi yazdı ve yanıma geldi. Memleketimizde de aynı mahalledeyiz, üniversitede de aynı yerdeyiz. Hep beraberiz yani. Sabrın sonu selamet. Allah kavuştursun canım.

Son düzenleme:
Back
X