- 14 Eylül 2020
- 135
- 92
- 48
- Konu Sahibi _Feslegen_
-
Ben aslında destek amaçlı sadece 1 sefere mahsus yardımcı olurum diye düşünmüştüm ama öyle olmadı sevincede hayır diyemiyo insanAltı aylık flortte para mevzusu çok garip gerçekten.ben ne bir beklenti içine girerdim ne de benden para isteyecek yüzü verirdim.
Deniycem teşekkür ederim.Niyeyse böyle konularda pollyanna olamam, sevgiliden para istemesek sevimsiz geliyo bana. Zorunlu ihtiyacları için borc istemek yerine illaki bir iş bulur harclığımı çıkartırım. Bir daha isterse aileme gönderim vs gibi bir bahane ile kabul etme bi dene ölç bakalım.
6 aylık sevgilisinden harçlık isteyecek durumda olan biriyle zamanınızı öldürmeyin
Yazz biz alışkınız ya. Etme iki cümleyle bitirmişsinz olmaz . Şimdi bir yazman lazım ki ne okudum ben ya. Bana ne okuttunuz öyle diye isyan etmeliyiz. Biz buna alışkınız lütfenMerak ettiklerinizi sorarsanız şimdi baştan sona yazsam 2 sayfa sürer :)
Ay beynim yandı :)Yazz biz alışkınız ya. Etme iki cümleyle bitirmişsinz olmaz . Şimdi bir yazman lazım ki ne okudum ben ya. Bana ne okuttunuz öyle diye isyan etmeliyiz. Biz buna alışkınız lütfenöncelikle. Kimdir necidir kimlerdendir. Ne zamandır işsiz. Ne kadarlık beraberlik. Nerede tanıştınız. İlk ne kadar borç aldı. Aynı evde mi kalıyorsunuz ya da cinsel ilişki var mı. Ve sonra ne kadarlık borçlardan bahsediyorsunuz. Ara ara mutlaka ödiycem sen birtanesin ayağıda yapıyorum. Aldığı paraya söylediğihden çok farklı bir şey için kullandığını sezdiıiniz ve yahut. Sezinlediğiniz ya da size söylemeyi unuttum ayağı yaptığı oldumu. Sorusu olan arkadaşlar evet gönder bakalım bekliyoruz.
Şuan çalışıyor ama hala alıyor hımmm garip. Sakız parası falan mı bacıım biraz açsan çatlıcammm aaaaa baştan anlat ya da soruları cevapla bakem.Ay beynim yandı :)
Bi kaç ay işsizdi,
Şuan çalışıyor,
Başka birşeye harcadıgını sezmedim,
İstedikten sonra biraz mahçup oldugunu falan söylüyo öyle..
Kıyafet için falan,Şuan çalışıyor ama hala alıyor hımmm garip. Sakız parası falan mı bacıım biraz açsan çatlıcammm aaaaa baştan anlat ya da soruları cevapla bakem.
Ben hayır demeyi kırk yaşına yanasinca öğrendim.geri dönüşü olmayan fedakarlıklar sadece sizden götürür.Ben aslında destek amaçlı sadece 1 sefere mahsus yardımcı olurum diye düşünmüştüm ama öyle olmadı sevincede hayır diyemiyo insan
Cevap basit, istedikçe hayır diyeceksiniz,borcum var aileme verdim ,daha sonra yalandan ara ara çok sıkıştım bu ayı nasıl anlatırım diyeceksiniz.Para için sizinleyse zaten uzaklaşır hissedersiniz.Asla bir daha ilişkilerinizde para isteyen adamla olmayın, ihtiyacı olan adam, arkadaşlarından,ailesinden ister, sevgilisinden değil.Unutmayin......Bu sevginin altında menfaat varmıdır ?
Nasıl anlayabilirim bunu,
Nasıl bi yol izlemem gerekiyo yardımcı olun lütfen
Kıyafet için falan,
Dedim ya kişisel ihtiyaç diye
Normal değil, hazır yemeye alışan erkek iflah olmaz...verdiklerinizi de hemen geri isteyin. Lütfen böyle saçma sapan gurur yapmayın kendi paranızı isterken. Kaç yaşında insan, değişmeyeceği için ayrılın derimİyi geceler arkadaşlar,
Bi kaç gündür kafama takılan bi konu var,
Yaklaşık yarım senedir süren bi birlikteligim var,
Ciddi düşünüyoruz gibi,
Ama beni rahatsız eden bi konu var,
Erkek arkadaşım bi süre işsizdi ve kendisine elimden geldigince destek olmaya çalıştım,
Şu sıralar çalışıyor ama benden bi kaç kere kişisel ihtiyaçları için yine maddi olarak talepte bulundu bu beni biraz rahatsız etmeye başladı,
Sizce normal mi ? Benmi abartıyorum…
Fikirlerinizi bekliyorum, Teşekkürler.
İyi geceler arkadaşlar,
Bi kaç gündür kafama takılan bi konu var,
Yaklaşık yarım senedir süren bi birlikteligim var,
Ciddi düşünüyoruz gibi,
Ama beni rahatsız eden bi konu var,
Erkek arkadaşım bi süre işsizdi ve kendisine elimden geldigince destek olmaya çalıştım,
Şu sıralar çalışıyor ama benden bi kaç kere kişisel ihtiyaçları için yine maddi olarak talepte bulundu bu beni biraz rahatsız etmeye başladı,
Sizce normal mi ? Benmi abartıyorum…
Fikirlerinizi bekliyorum, Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?