Sevgiliyle para meselesi…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok gerginsin :/
Ben yorumumu yazmışım zaten bir önceki sayfada

benden büyük olman imkansız bu 1

6 ay değil 16 yıl yazsan banane bu da 2 ,

evet sevgilinin sendne para istemesi çok çirkin bir davranış bunun da farkında olman lazım , yaşın küçük değilse

Ben bu tip erkeklere şaşıyorum açıkçası. Benim sevgilim ikimizde işsizken paran var mı diye sorardı ben ihtiyacım yok dememe rağmen çantama atardı ben de yolda fark ederdim. Kızardım ama hoşuma da giderdi bir yandan.
Bana tuhaf geldi ihtiyacı varsa bile sizden değil arkadaşlarından falan istemeli.

Kıyafet icin para isteyen erkek de ne bileyim
Hadi saglık ,kredi borcu vs icin bi dereece de.(O da 6 aylık iliskide istenmez,borc alınır ödenir)
Bence kac.

sevgiliden para mı istenir ya.
ne tiksinç insanlar var hiç utanmıyor.
benden para isteyen adam anında eski sevgili olur benim için.
dünya tersine döndü bu ne ya. ikinci buluşmada 300 liralık hesap gelince karşısındaki kadına nasıl yapalım diye soran mı ararsın, sevgilisinden para tırtıklayan mı ararsın. noluyor bu erkeklere ya? erkek diye bişey kalmadı. hiç mi onur gurur kalmadı bunlarda?
kaçın böyle ayılardan.

Yani yevmiye alıyosa böyle talebi olmasını normal mi karşılamalıyım.

bunun normal hiçbir tarafı yok..
biz eşimle sevgiliyken parası olmadığında dışarı bile çıkmak istemezdi. bende var dediğimde bile 1-2 kere anca kabul etmiştir..
sonra o işe başladı ben daha okuyordum yine ona hiç yıkılmadım.. kendime düşen ödemeleri hep yaptım..
bu bi erkek-kadın mevzusu değil izzetinefis mevzusudur.. bir iki olur, hesaplar da ödenir ama süreklilik arz ediyorsa o ilişki sağlıklı bir ilişki değildir bana göre..

Dünyanın bin bir türlü hali var zor bir durumda kalınır elalemden isteyene kadar sevgilimden isteyeyim diye düşünülebilir belki ama kıyafet için zart zurt için 6 aylık sevgiliden para istiyorsa amacı farklıdır. Yani ben olsam kullanıldığımı düşünürüm. Bir erkek değer verdiği bir kadından kolay kolay para istemez bence.

konu şu an gerçekten bu..
3-5 senelik ilişkin olur, evli olursun, adamın tıynetini bilirsin, yıllarca çalışamıyor olsa bile para vermek koymaz..
6 ayın ne kadar süresinde çalışıyordu ne kadarlık sürede işsiz kaldı da giyim gibi kişisel ihtiyaçları kalmadı da para isteyebilecek onursuzlukta bu adam.. bu kadar mı açıkta.. hadi siz olmasaydınız ne olacaktı?
buluşulur yemek yenir ödersiniz de kişisel ihtiyaç için para istenmez..
bunu erkek olduğu için söylemiyorum kimse kimseden kişisel bakım için para isteyemez bu kadar net.. hele ki bu kadar kısa bir süredir tanıdığın birinden asla istenmez..

Siz sevgilinize tabiki yardim edebilirsiniz icinizden geliyorsa. Ama o bunu talep etmemeli. Sizden once para isteyecegi bir ailesi falan mutlaka vardir.

Bu sevginin altında menfaat varmıdır ?
Nasıl anlayabilirim bunu,
Nasıl bi yol izlemem gerekiyo yardımcı olun lütfen
İsteme olayı ihtiyaç ötürüyse bi iki kereye mahsus olur. Eğer süreklilik arz ediyorsa istemeye alışmış demektir diye düşünüyorum. Ve ben bu durumda samimi hisler beslediğini düşünemem.

Eşim de sevgiliyken benden para isterdi. Kendisi aylık maaş almıyordu, parasını toplu bir şekilde alıyordu ama zamanı belirsiz oluyordu. Bizim aramızda senin benim yoktu o zamanlarda bile. Daha sonra eline toplu para geçince hepsini bana verdi. Atıyorum benden 300-500 aldıysa 2 ay sonra elime 10 bin lira gibi bi para vermişti. Ben para tutamıyorum bu parayı 2 günde harcarım dedi, ben de ikimiz adına birikim yaptım ona danışarak. Yani, ilişki dediğimiz şey aslında her anlamda alışveriş. Vaktini verirsin, sevgini verirsin, ilgini verirsin, paranı da verebilirsin, ama bu alışverişin karşılıklı ve dengeli olması lazım. Maddi konularda sevgiliyle dayanışma, ortaklaşma içinde olmakla karşındaki insanı kullanmak sömürmek arasında ciddi bir fark var ve siz bunu hissedebilirsiniz. Adam vermeden alıp duruyorsa bir yerde dur demelisiniz.

Benim hoşuma gitmezdi. İlişkim ne kadar ciddi olursa olsun hiçbir erkekten maddi talepte bulunmadım hele hele kişisel ihtiyaclarım icin asla. Böcek gibi olur benim gözümde.

Niye sadece erkek? Bence bunun kadin erkeği olmaz. Ilişki olmasaydi, o kişisel ihtiyaçlar ne olacakti? Resmen utanmadan karşindakini kullanmak bu.

benden büyük olman imkansız bu 1

6 ay değil 16 yıl yazsan banane bu da 2 ,

evet sevgilinin sendne para istemesi çok çirkin bir davranış bunun da farkında olman lazım , yaşın küçük değilse
Sananeyse o zaman yok 6 ay yok yarım sene hesabı yapma..
Bazen bazı şeylerin farkında olsanda başkalarından da duymak istersin..

İnan parasında degilim,
Geride istemem zaten bi ayrılık olursa,
Ama bi şekilde bu durum beni huzursuz etmeye başladı,
Bu yüzden mi seviyo diye düşünmeye başladım.

Huzursuz olduğun bir ilişkiyi sürdürme, bu dünyada kimse senin huzurundan daha değerli değil.

Bu sevginin altında menfaat varmıdır ?
Nasıl anlayabilirim bunu,
Nasıl bi yol izlemem gerekiyo yardımcı olun lütfen
sevgilinizin mesleği nedir okumuş mu etmiş mi?
siz ne iş yapıyorsunuz?
eğer okumamışsa bunu da hor görmüyorum yanlış anlamayın

bu çocuğun ailesi vs yok mu birde sizden istiyor
çirkin bir hareket bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…