- Konu Sahibi _Feslegen_
-
Yarım sene diyince ilişki ciddi görünmüyorİyi geceler arkadaşlar,
Bi kaç gündür kafama takılan bi konu var,
Yaklaşık yarım senedir süren bi birlikteligim var,
Ciddi düşünüyoruz gibi,
Ama beni rahatsız eden bi konu var,
Erkek arkadaşım bi süre işsizdi ve kendisine elimden geldigince destek olmaya çalıştım,
Şu sıralar çalışıyor ama benden bi kaç kere kişisel ihtiyaçları için yine maddi olarak talepte bulundu bu beni biraz rahatsız etmeye başladı,
Sizce normal mi ? Benmi abartıyorum…
Fikirlerinizi bekliyorum, Teşekkürler.
Normal değil.Bir insan normalde borç istemeye çekinir hani yüzü kızarır eşinden dostundan isterken ,sevgiliden istemek daha hicap duyulacak birşey.Bu kadar rahat istemesi garipİyi geceler arkadaşlar,
Bi kaç gündür kafama takılan bi konu var,
Yaklaşık yarım senedir süren bi birlikteligim var,
Ciddi düşünüyoruz gibi,
Ama beni rahatsız eden bi konu var,
Erkek arkadaşım bi süre işsizdi ve kendisine elimden geldigince destek olmaya çalıştım,
Şu sıralar çalışıyor ama benden bi kaç kere kişisel ihtiyaçları için yine maddi olarak talepte bulundu bu beni biraz rahatsız etmeye başladı,
Sizce normal mi ? Benmi abartıyorum…
Fikirlerinizi bekliyorum, Teşekkürler.
Zaten 6 aydir berabirsiniz.kaç ay issizdi? Bu arada yardım ettin. Işe girdi yine yardım bekliyor.ben olsam vermem sonuçta para kazanıyor.sıkışırsa annesi babası yok mu onlardan alsın kuzeni,amca, dayı vs onlardan istesin.yakında kredi de çek der.ayrilinKendim zaten zar zor duruyorum ayakta böyle olunca zaten bi adım daha atasım gelmiyo
Yalan düzgün bir erkek asla sevgilisinden para istemez.Herkes uzak dur demis sen olayi baska açıdan görmeye çalışma .Ben olsam çoktan sogumustum.Ama devam edeceksen kendine bir borç uydur ve kuruş verme.Ay beynim yandı :)
Bi kaç ay işsizdi,
Şuan çalışıyor,
Başka birşeye harcadıgını sezmedim,
İstedikten sonra biraz mahçup oldugunu falan söylüyo öyle..
Kac olursa olsun bence gurursuz erkekNe kadar meblağlardan bahsediyoruz 50 100 gibi mi 1000 2000 gibi mi?
Sizi huzursuz ediyorsa, bu durum rahatsız edecek boyuta gelmiş demektir. İstediği zaman bir kere veriyorsanız 3 kere vermeyin en sonunda hiç vermeyin. İhtiyaç olduğunu düşünmüyorum alışmış sizden para almayaİnan parasında degilim,
Geride istemem zaten bi ayrılık olursa,
Ama bi şekilde bu durum beni huzursuz etmeye başladı,
Bu yüzden mi seviyo diye düşünmeye başladım.
Üstünde nakit taşıma, banka kartlarından bile alışveriş yapılıyor artık. Ayrıca ailesiyle falan yaşıyorsa o para cebine kalıyordur, yevmiye de aylık da olsa yeter. Yerinde olsam sepetlerim, kk tecrübeme göre böyle başlayan hikayeler iyi bitmiyor. Parazit ruhlu olması muhtemelİlk başlarda evet borç olarak geçti mevzu,
Tabiki hani bi ilişkide borç konusu saçma bana göre ama,
Maaş degilde günlük alıyor.
O sana böyle şeyler alıyor mu ya da parayı bir sefer bile olsa geri ödedi miAy beynim yandı :)
Bi kaç ay işsizdi,
Şuan çalışıyor,
Başka birşeye harcadıgını sezmedim,
İstedikten sonra biraz mahçup oldugunu falan söylüyo öyle..
6 ay az gibi geliyor kulağa, ama yarım sene daha dolu böyle altı dolu yani kodoman gibi oluyoryarım senedir yazınca daha uzun süredir birlikteymiş havasımı oluyor ,
6 aydır birliktesin
6 ay az gibi geliyor kulağa, ama yarım sene daha dolu böyle altı dolu yani kodoman gibi oluyor
yarım senedir yazınca daha uzun süredir birlikteymiş havasımı oluyor ,
6 aydır birliktesin
6 ay az gibi geliyor kulağa, ama yarım sene daha dolu böyle altı dolu yani kodoman gibi oluyor
kendi yaş grubu bunu yer ama biz değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?