Sevgimle ayrıldık sonra barışıp evlendik diyen var mı?

Ay çok güzel ya :) bizimki tartısmaların coğaldığı dönemde böyle yaptı zaten uzağuzda yürütemiyorum yapamıyorum bilmem ne dedi. Ben iki gün boyunca sevdiğimi bitirmek istemediğimi söyledim ısrar etmemi sevmiyor zorlaştırma dedi çekildi. Bende sustum bu senin iyiliğin için diyor ileride neden yaptığımı anlayacaksın falan diyordu. Uzaklığa üzüldüğüm için. Daha yazıp gurursuz olmak istemiyorum. Onunda yaptığı şey bizim şarkılarımızı paylaşmak dokunmanın hissedebilmenin güzelliğini vurgulamak

Gercekten Mesafe yuzunden ayrıldıysa, ya güven sorunu yasıyordur yada sık bulusmak içindir sevgisinden emin olmadan haraket etme
Sevgisinden eminim biz son zamanlarda biraz tartısmaya basladık yani hep ederdik ama yoğunlasmıstı. Ben bir nedenden dolayı kronik hastayım kavga edince fenalasıyorum üzüntüden oda seni sürekli üzeceğime bir kere üzül sonra seni üzen kimse olmayacak dedi. Ve mesafeyi bahane ederek bitirdi. Ben hıyarın tekiyim seni üzüyorum falan dedi. Ama üzüldüğüne eminim.

Gerçekten mi? Çok kararlıydı netim diyordu

Cok gorduk oyle diyenleri :) doner yakinda merak etme ergenlik tripleri iste ondan oyle konusmustur. Ayrica bizde sevgilimle seneye ayri ulkelerde olucaz hatta muhtemelen 2 sene boyunca. Sevgi engel tanimaz senin olan sende kalir bi yere gitmez. Zamana birak uzulmemeye calis seni gercekten seviyorsa hcbisey ama hicbisey mazeret olamaz bizde sevgilimle gunde milkon kere tartisiyoruz bir kez olsun ayrilmayi teklif etmemistir. Bi sans daha ver hatasini anladigini dusunursen ama eger aynisini tekrar yaparsa yol ver gitsin bi cacik olmaz ondan.

Peki napmalıyım? Hiç sesimi çıkarmıyorum ayrıldığımız gün yapma etme dedim dinlemedi bende kayıpları oynuyorum şuan bugün 5. Gün

4-5 ay dayanamayıp ayrıldıysanız hayır gelmez. hani belirsiz olsa anlarım da insan dişini sıkar o kadar yani.

5 yıl uzaktan ilişki yürütmüş biri olarak yazıyorum size.
İnsan ne kadar severse sevsin yanında anılarına dahil olacak, tensel ihtiyacını kapatacak, kokusunu hissetmek isteyecek biri olsun istiyor yanında.
O yüzden bir süre sonra aşk yerini bu ihtiyaca bırakıyor. Ortaya sorunlar çıkıyor. Sevmek 2. plana itiliyor.
Genellikle bir taraf kendini kapatıp birlikte olmayı beklerken, bir taraf oluşan duygusal boşluktan başkalarından hoşlanmaya başlıyor. Çok doğal.
Ve bunun suçluluğunu yaşıyor.
Çok açık. 'Sevgilimi yanımda istiyorum' diyor insan.'Yani özellikle seni değil. Sevgilisi kim olursa olsun onu yanında istiyor.
Üzdüğü üzüldüğü için suçluluk hissetse de yeni ve elle tutulur bir sevgili daha cazip ve daha tercih sebebi haline geliyor.
4-6 ay çok bir süre değil aslında. Ama 5 sene bu deneyimi yaşadım. Çok gereksizdi. Doğru düzgün fotoğrafımız b ile yoktu çok komik :)
İlişki bizden bağımsız yürüyordu, kendi kendine. Birbirimizi çok tanımadan, kokusunu doğru düzgün duymadan 5 yıl.
O zamanlardan beri hiç uzun mesafe ilişkisi yapmadım ve zaten ayrıldık.
Biraz olgun düşünmelisin bence. Çok duygusal bakmamalısın. Yeni bir ilişkiyse akışına bırakmalısın. Zaten niyet neyse ortaya çıkacaktır.

Senelerce beklemicektik zaten 2 ay sonra yanıma gelecekti ondan sonra en fazla 1 sene daha sürerdi bu durum bana hep pes etme sabret deyip durdu kendine bağladı aşık etti kendi de öyle diyodu şükrediyodu birbirimizi bulduğumuza hatta bu olay olmadan 2 3 gün önceydi. Şimdi de durum bu. Madem katlanamıyor ve sevmiyor neden onca ay beni bekletip ümit verdi

bizde 4 yıl sevgili olmuştuk sonra ayrılmaya karar verdik 1 hafta ayrı kaldık ardından 7 ay sonra da evlendik

İnsan durağan bir canlı değildir. Fikirlerimiz de değişip evrim geçirebilir.
Fikririn yanlış olduğunu anlamış olabilir.
Şöyle düşün. Ya inat etseydi sana verdiği söz için. Sana yalan söyleyip kandırsaydı, seviyormuş gibi davransaydı?
Belki birinden hoşlanmıştır, onunla yan yana olmak hoşuna gidiyordur genelde öyle olur.
Eğer dediklerim yanlışsa zaten geri gelecektir, sadece kafası karışıktır. O yüzden zamana bırak.
Ama ayrılıp da bu şarkı türkü ile gönderme yapmak da çok sığ bir davranış kusura bakma. Ayrılmışsın dinleyeceğin şarkıyı, sözü paylaşmadan da dinleyebilirsin. Kız görsün acı çektiğimi ama yine de ayrılalım mantığı inanılmaz komik :)

bizzzzzzzzzz kocam ve ben çok ayrıldık barıştık sonuç 2.5 senedir hamdolsun evliyiz :)

Baskasının olma ihtimali olan bir yerde değil mumla arasa bulamaz. Sevgisinden o kadar eminimki. Sırf benim sevmediği huylarını inadına yapıyorum diye tartışmaya dönüyordu ve sonunda da buradayız. Evet ben hic birşey paylaşmıyorum o sürekli gönderme yapıyor. Benim bildiğim gerçekten istemeyen adam iletişim yollarını kapar sevmiyorum der sevgim bitti der yada. Ama bu demiyor sevmiyorsan söyle diyorum sevgide sıkıntı yok diyor sakinlesmeme izin vermiyosun cok diksin sınırın yoktu diyor. Kapıları kapatmıyorum geldiğimde oturur konuşuruz diyor. Ben 2 3 ay bu umutla nasık yaşim bende ya olmalı ya olmamalı. Arada kalamıyorum. Rahat bıraktım üstüne düşmedim. Sosyal medyada paylaşm yapmadm acılı görünmedim :) Yarın benim icin cok önemli bir gün onu deli gibi bekliyodu sizce yazar mı?

Sizinki nasıl olur kimse bilemez. Başkası barışıp evlendi diye sizinki de öyle olacak diye bir şey yok sonuçta.
Biz 7 sene farklı şehirdeydik uzak mesafe ilişkisi. Çok ayrıldık çok barıştık sonra evlendik.

Ayrı kaldığınız süreçte ne yaptınız ve adım kimden geldi
ilk birkaç gün hiç konuşmadık sonra
Ayrı kaldığınız süreçte ne yaptınız ve adım kimden geldi
ilk bir iki gün konuşmadık sonra ben aradım sonra o 5.günde görüştük ve bana sordu hala benle evlenmek ıstıyor musun dıye bende evet dedım ve başladı hazırlıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…