- 11 Nisan 2017
- 74
- 36
- 3
- 31
Insallah canim insallah sn evlimisinEşinizin iyiyse bir şeyler zamanla düzelebilir. İnşallah kendinize ait bir eviniz olur.
Ben eşimle sevgiliyken 1 ay ayrılık yaşamıştık ardından hemen evlilik kararı alıp 1 yıl içinde evlenmistikKızlar uzak mesafeden dolayı severek ayrıldık. Oda acı çekiyor bende. 4 5 ay daha kavuşamayacaktık ve acı çekiyoruz yapamıyoruz diyerek bitirdi. biz son zamanlarda biraz tartısmaya basladık yani hep ederdik ama yoğunlasmıstı. Ben bir nedenden dolayı kronik hastayım kavga edince fenalasıyorum üzüntüden oda seni sürekli üzeceğime bir kere üzül sonra seni üzen kimse olmayacak dedi. Ve mesafeyi bahane ederek bitirdi. Ben hıyarın tekiyim seni üzüyorum falan dedi. Bizim şarkılarımızı paylaşıyor, dokunmanın sevdiğinin yanında olması güzelliğini anlatan paylaşımlar yapıyor. Sizce bana geri döner mi? Var mı bu durumu yaşayan?
Sanırım öyle ben bişeyleri düzeltelim diye çok çabaladım daha kötüye gitti şimdide bıraktım yazmamda aramamda6.5 ilişkim içinde sanıyorum ki en az bi 10 defa falan ayrıldık ama en uzun 1 hafta bile değildi. Geri çek kendini kaçana kovalanır mı desem, tavşan ol tazı mı gelsem desem öyle bişeyler
Peki mutlu mu görünmeliyim sosyal ağlarda? Ben kullanmamayı bile düşünüyorum benden hiç haber alamasın istiyorum ne mutlu ne depresif görmesin beni.2 senedir birlikteyiz aramizda 3 saatlik mesafe vardi ayda 1 kez goruşebiliyorduk. 1 sene once buyuk bir tartişma sonucu ayrildik. 2 ay boyunca tek bir mesaj tek bir arama olmadi.. Sonunda tekrar adim atan eşim oldu.
Şuan 1 buçuk aylık evliyizve herşey yolunda şukur.
Verebileceğim tek tavsiye, kendini geri çek ve bekle karşindaki kişiye vazgeçilmezmiş gibi hissettirmeyi birak.
Zaten kaybetmeyi göze alamıyorki net olmuyor kapılarımı kapatamam diyor hiçbir yerden silemiyor paylaşımlarından belli üzüldüğü sevmiyorum de diyorum demiyor bile sevmeyen adam sevmiyorum der iletişimide engeller yaniBence sorun sende değil bende gibi bi bitirir olmuş. Yoksa mesafeler aşka engel değil. Tamam hasretlik olur sürekli tartışma olur ama gerçekten aşık olsaydı kaybetmeyi göze alamazdı.
Ama işte ben hastayım :) en ufak streste fenalasıyorum adamın bana çok büyük yanlısları olmadı çokta çabaladı ama ben bazı şeyleri çok büyüten ve kendimi üzen biri oldum son zamanlarda oda kendi üzdüğünü mutlu edemediğini düşünüp kendince beni kurtarmıs olduIlk esimle milyon defa ayrilip bin defa nisan atip sonra evlendim.
Simdi ki erkek arkadasimla 6 yilda yine yuz defa ayrildim istedigim olmazsa ayriliyorum : )))sonra hemen yapiyor barisiyorum : )))
Ama ben ayriliyorum.ole karsima gecip cocuk gibi seni uzuyorum diye arabesk tripler yapacak hic cekemem.sende cekme
Ne yaptınız peki bu süreçte üzüntüyü nasıl atlatabilirim nasıl gelme ümidini kesebilirim türkiyeye gelince olalım diyor çok sabırsız biriymişim bunu anladımBen varım canım 6 ay ayrı kaldık barıştık evlendik
Benim de öyle bir ilişkim oldu. Ailem karşı çıktığı için görüşemiyorduk. 3 yıl bi birlikteliğimiz vardı sonra ara verelim biraz yaşımız ilerlesin dedi. Benim de kafama yattı çok ağladım çok üzüldüm. Oda aynı şekilde gece kapıma gelmeler çalıştığım yerden sürekli geçmeleri. Sonra ne mi oldu o araya başkaları girdi birgun bi kızla gördüm samimi bir şekilde sonra onu o araya kapatıp hayatımdan çıkarttım. Sonra ne özürler ne pişmanlıklar annesi dahi kapıma geldi yalvardı oğlum kötü diye. Ama onu bi defa aldattığı için affetmiştim bu da sondu. Hiç vazgeçilmez sanıyorsun ama hiç kimse vazgeçilmez değil. Ben herşeyimi kaybetmiştim onunla birlikte olabilmek için ama erkekler sürekli görüşme sürekli bir beraberlik istiyo. Olmadığı zaman da başka yerlerde arıyor. Umarım sizinki de böyle olmaz benşm kendi durumum geldi aklıma.Zaten kaybetmeyi göze alamıyorki net olmuyor kapılarımı kapatamam diyor hiçbir yerden silemiyor paylaşımlarından belli üzüldüğü sevmiyorum de diyorum demiyor bile sevmeyen adam sevmiyorum der iletişimide engeller yani
Nasıl bir yol bulabilirim? Adım atsam belki kabul etmez iyice yıkılırım. Sessiz kaldım belki özler anlar ayrı kalınca diye. Çaresiz hissediyorum kendimi. Aptallıklarımla lırdım döktüm üzdüm hepŞimdiki eşimle ayrıldık sonra barıştık bir süre sonra evlendik ama şu var ayrılmak var ayrılmak var biz büyük kavgalar ederek kötü laflar ederek ayrılmadık olmadı uzakta sürekli tartışıyorduk yanyana gelince ilişkimiz düzene oturdu ama sevgisinden de çok emindim seviyordum da bir gün bile birbirimizin gururunu kıracak tek laf etmedik en son kavgamızda hatta ben otobüsteydim onların şehrinden yolcu alacaktık ondan otogara girdik bana o arabadan ineceksin dedi ve o gün inmeseydim o kadar kavga ile bu günlere gelemedik ama biz şunu biliyorduk ki ikimizde uzak ilişki insanı değiliz yakın olmayı çok istiyorduk ve hayal ediyorduk ayrıca öyle hiç yüzünü görmediğim biri de değildi eski iş arkadaşımdı bunları göz önüneal mesafe olan kişi netten tanıdığın biriyse eğer hiç takma boşver değmez ben zamanında değdiğine inandım sende inanıyorsan yol bul
Nasıl bir yol bulabilirim? Adım atsam belki kabul etmez iyice yıkılırım. Sessiz kaldım belki özler anlar ayrı kalınca diye. Çaresiz hissediyorum kendimi. Aptallıklarımla lırdım döktüm üzdüm hep
Nikah islemleri icin vesikalik fotograf cektirmeye giderken ayrildik.simdi evliyiz uzulmeKızlar uzak mesafeden dolayı severek ayrıldık. Oda acı çekiyor bende. 4 5 ay daha kavuşamayacaktık ve acı çekiyoruz yapamıyoruz diyerek bitirdi. biz son zamanlarda biraz tartısmaya basladık yani hep ederdik ama yoğunlasmıstı. Ben bir nedenden dolayı kronik hastayım kavga edince fenalasıyorum üzüntüden oda seni sürekli üzeceğime bir kere üzül sonra seni üzen kimse olmayacak dedi. Ve mesafeyi bahane ederek bitirdi. Ben hıyarın tekiyim seni üzüyorum falan dedi. Bizim şarkılarımızı paylaşıyor, dokunmanın sevdiğinin yanında olması güzelliğini anlatan paylaşımlar yapıyor. Sizce bana geri döner mi? Var mı bu durumu yaşayan?
Birbirimize düşman olmadık silmedikte gelince tekrar deneriz dedik ama konuşmuyoruz. Triplerimle nazlarımla olumsuz hayat görüşümle birşeyleri sürekli uzatarak çözülen şeyleri tekrar önğne koyarak tartısınca günlerce ona yazmayarak barıssak bile günlerce buz gibi olmam ve daha bir sürü şey. Hatamı anlayığ düzeltme teklifleri sunduğumda çoktan tartışmalardan dert yumağı oluvermiştik. Adamda demekki ben sana yetemiyorum seni üzüyorum hep üzüleveğine tek bir kez üzül sonra seni üzen kimse olmasın dedi ama kapılarıda kapatmadı sevdiği için sanırım yoruldu yıprandı şuanki hayat şartlarıda çok zor bu şekilde uzaktan olmaz yürütemiyorum gelince olsun dedi ve iletişimi kestik çok özlüyorum çok üzülüyorum yemeden içmeden kesildim kilo verdim ama anlatsam kendimi belki dinlemek istemez tekrar istemez beni diye susuyorum ısrar etmiş gibi olup nefret etmesinden.Adım atma seven adam gelir biz ayrılsak bile arkadaş kalmayı bir şekilde başarıyorduk yada kendimizi öyle kandırıyorduk yine konuşma vardı birbirimizle konuşmadan olmuyordu eğer öyle bir durum yoksa sakın sen adım atma
Ne yaptın da kırdın döktün mesela?
peki senin gitme şansın yok muBirbirimize düşman olmadık silmedikte gelince tekrar deneriz dedik ama konuşmuyoruz. Triplerimle nazlarımla olumsuz hayat görüşümle birşeyleri sürekli uzatarak çözülen şeyleri tekrar önğne koyarak tartısınca günlerce ona yazmayarak barıssak bile günlerce buz gibi olmam ve daha bir sürü şey. Hatamı anlayığ düzeltme teklifleri sunduğumda çoktan tartışmalardan dert yumağı oluvermiştik. Adamda demekki ben sana yetemiyorum seni üzüyorum hep üzüleveğine tek bir kez üzül sonra seni üzen kimse olmasın dedi ama kapılarıda kapatmadı sevdiği için sanırım yoruldu yıprandı şuanki hayat şartlarıda çok zor bu şekilde uzaktan olmaz yürütemiyorum gelince olsun dedi ve iletişimi kestik çok özlüyorum çok üzülüyorum yemeden içmeden kesildim kilo verdim ama anlatsam kendimi belki dinlemek istemez tekrar istemez beni diye susuyorum ısrar etmiş gibi olup nefret etmesinden.
Benim gitme şansım var ama mümkün değil o pek. Çünkü temelli gitmedi evi bile yok orda zaten. Şantiyede yaşıyor.peki senin gitme şansın yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?