Sevgimle ayrıldık sonra barışıp evlendik diyen var mı?

uzun soluklu bir ilişkim oldu. 7 sene görüştük ve bir kez ayrıldık sadece. 3 sene uzaktan hiç görüşmeden göturduk. Son ayrılığı ben istedim. Annesi beni istemiyor diye. Sonra yapamadım o da tabi. Ve üzerine evlendim. Eşimle çok mutluyum ailesi ile değil tabi. Ama eşim bana hep saygılı oldu hiç üzmedi beni ailesi dışında .

Kız trip atıp bitiriyorsa tekrar başlar ama erkek bitiriyorsa zannetmiyorum çünkü erkekler sevdikleri kızları kolay kolay terketmezler bu kadınlara has bir durumdur yani her tartışma da ayrılığı öne sürmek.Yeni bir hayata yelken açmak için erkeklerin ürettiği bahalerdir bunlar "seni üzüyorum,üzmek istemiyorum, ben sana layık değilim"klasik ilişki bitirme bahaneleri.Bence sizde kendinize yeni bir hayat kurun hiç dönmeyecekmiş gibi yolunuza devam edin.Dönmek isterse hâlâ seviyorsanız barışırsınız.

Valla biz dip dibe olduğumuz halde binlercee kez ayrıldık şimdi 3 senelik evliyiz

Gerçekten üzülüyordum ama rahatsızlığım nüksediyordu en basit kavgada bile. Oda hep üzüleceğine bir kez üzül dedi gitti paylaşımlarından mutlu olmadığı çok net görünüyor

6.5 ilişkim içinde sanıyorum ki en az bi 10 defa falan ayrıldık ama en uzun 1 hafta bile değildi. Geri çek kendini kaçana kovalanır mı desem, tavşan ol tazı mı gelsem desem öyle bişeyler

Bikere neden bekliosun geri donmesini sna cok hata! Kndine aci cektirirsin soyleyim yasadim bunlari evet geri geldi ama keske gelmeseydi. Bnce bos ver

Yanlış anlaşıldım sanırım :) Ben kimseyi beklemiyorum. Sizin neden pişman olduğunuzu sormuştum o kadar..

Yaşınız kaç bilmiyorum ama ben sizi çocukça buldum.. Ne demek sevgilisinden ayrılıp yeniden barışıp evlenen varmı demek :) Diyelimki şimdi ben sana desem evet ben varım diye ne olacak? Seninki benimkine mi benzeyecek benimki döndü geldi barıştık diye seninki de mi gelecek :)) Azcık mantık yaa... Her ilişki kendine özgü dinamikleri vardır.. benim yaşadığımı sen,senin yaşadığını ben yaşamam..

Haa haha :). Nedenmi pismanim kocam iyi aski

nda ama erken evlenmezdim beklerdim kaynanamla ayni evde oturmazdim bekarlik sultanlik ailenin kiymeni fln anlion oyle iste

Eşinizin iyiyse bir şeyler zamanla düzelebilir. İnşallah kendinize ait bir eviniz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…