- 19 Temmuz 2011
- 1.224
- 814
- 323
uzun soluklu bir ilişkim oldu. 7 sene görüştük ve bir kez ayrıldık sadece. 3 sene uzaktan hiç görüşmeden göturduk. Son ayrılığı ben istedim. Annesi beni istemiyor diye. Sonra yapamadım o da tabi. Ve üzerine evlendim. Eşimle çok mutluyum ailesi ile değil tabi. Ama eşim bana hep saygılı oldu hiç üzmedi beni ailesi dışında .Kızlar uzak mesafeden dolayı severek ayrıldık. Oda acı çekiyor bende. 4 5 ay daha kavuşamayacaktık ve acı çekiyoruz yapamıyoruz diyerek bitirdi. biz son zamanlarda biraz tartısmaya basladık yani hep ederdik ama yoğunlasmıstı. Ben bir nedenden dolayı kronik hastayım kavga edince fenalasıyorum üzüntüden oda seni sürekli üzeceğime bir kere üzül sonra seni üzen kimse olmayacak dedi. Ve mesafeyi bahane ederek bitirdi. Ben hıyarın tekiyim seni üzüyorum falan dedi. Bizim şarkılarımızı paylaşıyor, dokunmanın sevdiğinin yanında olması güzelliğini anlatan paylaşımlar yapıyor. Sizce bana geri döner mi? Var mı bu durumu yaşayan?
Vallah evet ben ama simdide evlendigime pismanim
Valla biz dip dibe olduğumuz halde binlercee kez ayrıldık şimdi 3 senelik evliyizKızlar uzak mesafeden dolayı severek ayrıldık. Oda acı çekiyor bende. 4 5 ay daha kavuşamayacaktık ve acı çekiyoruz yapamıyoruz diyerek bitirdi. biz son zamanlarda biraz tartısmaya basladık yani hep ederdik ama yoğunlasmıstı. Ben bir nedenden dolayı kronik hastayım kavga edince fenalasıyorum üzüntüden oda seni sürekli üzeceğime bir kere üzül sonra seni üzen kimse olmayacak dedi. Ve mesafeyi bahane ederek bitirdi. Ben hıyarın tekiyim seni üzüyorum falan dedi. Bizim şarkılarımızı paylaşıyor, dokunmanın sevdiğinin yanında olması güzelliğini anlatan paylaşımlar yapıyor. Sizce bana geri döner mi? Var mı bu durumu yaşayan?
Gerçekten üzülüyordum ama rahatsızlığım nüksediyordu en basit kavgada bile. Oda hep üzüleceğine bir kez üzül dedi gitti paylaşımlarından mutlu olmadığı çok net görünüyorKız trip atıp bitiriyorsa tekrar başlar ama erkek bitiriyorsa zannetmiyorum çünkü erkekler sevdikleri kızları kolay kolay terketmezler bu kadınlara has bir durumdur yani her tartışma da ayrılığı öne sürmek.Yeni bir hayata yelken açmak için erkeklerin ürettiği bahalerdir bunlar "seni üzüyorum,üzmek istemiyorum, ben sana layık değilim"klasik ilişki bitirme bahaneleri.Bence sizde kendinize yeni bir hayat kurun hiç dönmeyecekmiş gibi yolunuza devam edin.Dönmek isterse hâlâ seviyorsanız barışırsınız.
Bu ayrılık zamanlarında ne yapılmalı ne edilmeli hiç bilmiyorum sessiz mi kalmalı üstüne mi gitmeliValla biz dip dibe olduğumuz halde binlercee kez ayrıldık şimdi 3 senelik evliyiz
Bikere neden bekliosun geri donmesini sna cok hata! Kndine aci cektirirsin soyleyim yasadim bunlari evet geri geldi ama keske gelmeseydi. Bnce bos verNeden?
Peki napmalıyım? Hiç sesimi çıkarmıyorum ayrıldığımız gün yapma etme dedim dinlemedi bende kayıpları oynuyorum şuan bugün 5. Gün
Bikere neden bekliosun geri donmesini sna cok hata! Kndine aci cektirirsin soyleyim yasadim bunlari evet geri geldi ama keske gelmeseydi. Bnce bos ver
Kaç yasında cıkmaya başladınız :) ve kaç yasında evlendiniz??6 yıl çıktık 9 yıl ayrı kaldık şimdi 7 yıllık evliyiz
orta okul 3 başlıyordum 5-6 yıl çıktık sonra ayrıldık 28 yaşında evlendim :)Kaç yasında cıkmaya başladınız :) ve kaç yasında evlendiniz??
Bana geri donermi demen bnce beklemen olmus olioYanlış anlaşıldım sanırım :) Ben kimseyi beklemiyorum. Sizin neden pişman olduğunuzu sormuştum o kadar..
ilk aşk son aşk olduKaç yasında cıkmaya başladınız :) ve kaç yasında evlendiniz??
Bana geri donermi demen bnce beklemen olmus olio
Süpermiş vAllah. Mutlulugunuz daim olsun :)ilk aşk son aşk oldu
nda ama erken evlenmezdim beklerdim kaynanamla ayni evde oturmazdim bekarlik sultanlik ailenin kiymeni fln anlion oyle isteBen konu sahibi değilim :)
Haa haha :). Nedenmi pismanim kocam iyi aski
nda ama erken evlenmezdim beklerdim kaynanamla ayni evde oturmazdim bekarlik sultanlik ailenin kiymeni fln anlion oyle iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?