Sürekli böyle şehir dışında mı çalışıyorBenim gitme şansım var ama mümkün değil o pek. Çünkü temelli gitmedi evi bile yok orda zaten. Şantiyede yaşıyor.
Hayır geçici bir süreliğine gitmişti yurtdışında şuanSürekli böyle şehir dışında mı çalışıyor
Bilemiyorum şimdi sevgili olsanız yada evli bir süre ayrı kalsanız sıfırdan yine bunlar olur mu adama güveniyor musunHayır geçici bir süreliğine gitmişti yurtdışında şuan
Bende ayni durumu yaşadım. Defalarca ayrildik baristik. Daha sonra farkli şehire tasindik. O zaman cok tartisiyorduk. 1 ay ayri kaldık. 1ay sonra konuştuk ve evlenmeye karar verdik. Evlenmeye karar verdigimizde hala ayrıydık. Ve 2.5 yildir evliyiz. Seviyorsaniz eminseniz. Bir sekilde imkansiz deseniz bile oluyor.Kızlar uzak mesafeden dolayı severek ayrıldık. Oda acı çekiyor bende. 4 5 ay daha kavuşamayacaktık ve acı çekiyoruz yapamıyoruz diyerek bitirdi. biz son zamanlarda biraz tartısmaya basladık yani hep ederdik ama yoğunlasmıstı. Ben bir nedenden dolayı kronik hastayım kavga edince fenalasıyorum üzüntüden oda seni sürekli üzeceğime bir kere üzül sonra seni üzen kimse olmayacak dedi. Ve mesafeyi bahane ederek bitirdi. Ben hıyarın tekiyim seni üzüyorum falan dedi. Bizim şarkılarımızı paylaşıyor, dokunmanın sevdiğinin yanında olması güzelliğini anlatan paylaşımlar yapıyor. Sizce bana geri döner mi? Var mı bu durumu yaşayan?
Teşekkür ederim kaybetmedik şükürki :)uzun süreli bir beraberlikti bizimkisi, devamlı bir aradaydık. derken ayrı şehirlere taşınmak zorunda kaldık. hatta başka ülkeye de gittim ben bir ara. çokkoptuk, ayrılma noktasına geldik. çok yıpratmıştı mesafeler bizi. şu anda 1,5 senelik evliyiz =) arada saygı sevgi yok olmamışsa geriye dönüş olabilir neden olmasın...
Bizde de öyleydi ama sorunlar zamanla arttığında mesafe çözmeye engel oluyır düzelmeyecek şeyler değil ama insan üzülüyor iştrKısa ve öz mesafe aşka engel değildir diyorum
Ben istanbulda sevgilim şırnakta asker
Biz ayrılmayı düşünmenin aksine, buluşacağımız günü iple çekiyoruz
Sizin de öyle olmalıydı
daha evlenmedik ama nişanlıyız.
7 yıl görüştük, 2.yılımızda ayrıldık. uzak mesafe ilişkisi beş sene devam etti.
ayrıldığımızda bir ay hiç konuşmadık. her gün ağladım, zırladım, yürüdüm saatlerce... en son dayanamadım, aradım. saatlerce ağlayarak konuştuk salya sümük.
ondan sonra devam ettik. bir buçuk yıldır da nişanlıyız.
Ben yasadim bunu. Ayri ülkelerdeydik mesafeler yüzünden ayrilmistik ama suanda 2 yillik evliyiz:) ne olcagi hic belli olmaz canim seviyorsan oda seni seviyorsa vazgecme
Peki kızlar ne yapmalıyım? Adam sessizliğini koruyır 1 hafta olacak yarınBende ayni durumu yaşadım. Defalarca ayrildik baristik. Daha sonra farkli şehire tasindik. O zaman cok tartisiyorduk. 1 ay ayri kaldık. 1ay sonra konuştuk ve evlenmeye karar verdik. Evlenmeye karar verdigimizde hala ayrıydık. Ve 2.5 yildir evliyiz. Seviyorsaniz eminseniz. Bir sekilde imkansiz deseniz bile oluyor.
Bizde sessizligi korumustuk hatta ben telefonumu kapatip hic acmamistim. Hic beklemedigin anda bir anda gelisiyor.Peki kızlar ne yapmalıyım? Adam sessizliğini koruyır 1 hafta olacak yarın
Peki kızlar ne yapmalıyım? Adam sessizliğini koruyır 1 hafta olacak yarın
Ben varım sevgilimle ayrıldım sonra pişman oldum geri döndüm ve evliyiz 2 yıldırKızlar uzak mesafeden dolayı severek ayrıldık. Oda acı çekiyor bende. 4 5 ay daha kavuşamayacaktık ve acı çekiyoruz yapamıyoruz diyerek bitirdi. biz son zamanlarda biraz tartısmaya basladık yani hep ederdik ama yoğunlasmıstı. Ben bir nedenden dolayı kronik hastayım kavga edince fenalasıyorum üzüntüden oda seni sürekli üzeceğime bir kere üzül sonra seni üzen kimse olmayacak dedi. Ve mesafeyi bahane ederek bitirdi. Ben hıyarın tekiyim seni üzüyorum falan dedi. Bizim şarkılarımızı paylaşıyor, dokunmanın sevdiğinin yanında olması güzelliğini anlatan paylaşımlar yapıyor. Sizce bana geri döner mi? Var mı bu durumu yaşayan?
Hatali düşünüyorsun.senin onu sevdigin kadar seni sevip deger verse gidemez 1.gidip seni kurtarmis olmayi dusunmez 2.Ama işte ben hastayım :) en ufak streste fenalasıyorum adamın bana çok büyük yanlısları olmadı çokta çabaladı ama ben bazı şeyleri çok büyüten ve kendimi üzen biri oldum son zamanlarda oda kendi üzdüğünü mutlu edemediğini düşünüp kendince beni kurtarmıs oldu
Peki mutlu mu görünmeliyim sosyal ağlarda? Ben kullanmamayı bile düşünüyorum benden hiç haber alamasın istiyorum ne mutlu ne depresif görmesin beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?