Sevgimle ayrıldık sonra barışıp evlendik diyen var mı?

uzun süreli bir beraberlikti bizimkisi, devamlı bir aradaydık. derken ayrı şehirlere taşınmak zorunda kaldık. hatta başka ülkeye de gittim ben bir ara. çokkoptuk, ayrılma noktasına geldik. çok yıpratmıştı mesafeler bizi. şu anda 1,5 senelik evliyiz =) arada saygı sevgi yok olmamışsa geriye dönüş olabilir neden olmasın...

Kısa ve öz mesafe aşka engel değildir diyorum
Ben istanbulda sevgilim şırnakta asker
Biz ayrılmayı düşünmenin aksine, buluşacağımız günü iple çekiyoruz

Sizin de öyle olmalıydı

daha evlenmedik ama nişanlıyız.
7 yıl görüştük, 2.yılımızda ayrıldık. uzak mesafe ilişkisi beş sene devam etti.
ayrıldığımızda bir ay hiç konuşmadık. her gün ağladım, zırladım, yürüdüm saatlerce... en son dayanamadım, aradım. saatlerce ağlayarak konuştuk salya sümük.
ondan sonra devam ettik. bir buçuk yıldır da nişanlıyız.

Ben yasadim bunu. Ayri ülkelerdeydik mesafeler yüzünden ayrilmistik ama suanda 2 yillik evliyiz:) ne olcagi hic belli olmaz canim seviyorsan oda seni seviyorsa vazgecme

Bende ayni durumu yaşadım. Defalarca ayrildik baristik. Daha sonra farkli şehire tasindik. O zaman cok tartisiyorduk. 1 ay ayri kaldık. 1ay sonra konuştuk ve evlenmeye karar verdik. Evlenmeye karar verdigimizde hala ayrıydık. Ve 2.5 yildir evliyiz. Seviyorsaniz eminseniz. Bir sekilde imkansiz deseniz bile oluyor.

Teşekkür ederim kaybetmedik şükürki :)

Kısa ve öz mesafe aşka engel değildir diyorum
Ben istanbulda sevgilim şırnakta asker
Biz ayrılmayı düşünmenin aksine, buluşacağımız günü iple çekiyoruz

Sizin de öyle olmalıydı
Bizde de öyleydi ama sorunlar zamanla arttığında mesafe çözmeye engel oluyır düzelmeyecek şeyler değil ama insan üzülüyor iştr

Ben yasadim bunu. Ayri ülkelerdeydik mesafeler yüzünden ayrilmistik ama suanda 2 yillik evliyiz:) ne olcagi hic belli olmaz canim seviyorsan oda seni seviyorsa vazgecme

Peki kızlar ne yapmalıyım? Adam sessizliğini koruyır 1 hafta olacak yarın

hayir, yok. unutup önüne baksan daha iyidir, unutma ki erkekler maymun gibidir bir dali tutmadan diger dali birakmazlar bilmem anlatabildim mi?

Ben varım sevgilimle ayrıldım sonra pişman oldum geri döndüm ve evliyiz 2 yıldır
Bence bırak o dönsün o ayrılmış sonuçta..

Hatali düşünüyorsun.senin onu sevdigin kadar seni sevip deger verse gidemez 1.gidip seni kurtarmis olmayi dusunmez 2.
Yanından ayrilamaz ve seni mutlu edio destek olup anlamaya calisir.
Kendine zaman tani.

Peki mutlu mu görünmeliyim sosyal ağlarda? Ben kullanmamayı bile düşünüyorum benden hiç haber alamasın istiyorum ne mutlu ne depresif görmesin beni.

Hayur asil sosyal aglarini kapatirsan, onu onemsedigini dusunur. Bak ne kadar uzuluyor ki kapatmis der. Hic aldirma ne mutluluk pozlari ne de mutsuzluk pozlari nasilsan oyle kullanmaya devam et.

ne kolay bir kacis. ben hiyarin tekiyim uzerim seni bitsin.
hiyar olma kardesim o zaman madem seviyorsun.

yoluna bakmalisin.

sevgilimden ayrılmıştım. sonra ondan daha iyisini buldum. sonra bulduğumla evlendim. en sonra da iyi ki de ayrılmışız, rabbimin varmış bi bildiği dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…