Sevgisi Aylar Sonra Dönen Var Mı?

Carpedisunny, cok haklısın ben de hep benim icin hayırlıysa dönsün diyorum inan ayrıldgmdan beri delirmis gibi erkeklerle ilgili seyler okuyup duruyorum seneler sonra bile dönen var 3 ayda umudunu kesme derim ben

En basta sevildigini bildigin icin rhat olsun icin tatlım. Eminim dayanamıcak deliler gibi ozluyodur bana erkek arkadasım üzülmek yıpranmak hislerden daha önemli dedi erkekler icin böyle senin beklentilerini karsılayamıyo sana yetmediğni düsünüyo ne kadar ağır bisey onun icin düsünsene sakın bana yetmek icin cabalamadı deme senin aklına bile gelmeyen biseyi o kendinden taviz vermistir senin icin ona zaman ver her seyi netlestirdgi an dönecek

canım ben onu da anlıyorum ben her sıkıntısında hep yanındaydım onun arkadaşları diyo senin ilgini sevgini yokluğunu çok arıcak döncek diyo ama bi arkadaşı konuşmuş umut vermeyin ona demiş iki ucu keskin bıçak anlıcağın hele beklemek kadar kötü bişe yok

Ne yaşadığınıza bağlı.
Seven er ya da geç kıymetini anlayıp dönüyor.
İlişki içerisinde saygısızlık olmadıysa sevgi devam ediyorsa dönüyorlar.
Kavga gürültü süren bir ilişkiden hayır gelmiyor yüz göz olunuyor maalesef.

ya beni aldatmadığından eminim başka biri olmadığındanda eminim ama bu kadar kesin konuşuoken gelmicek gibi gelio bana yani hiç haketmedik çünkü gerçekten az süreye çok şey sığdırılmış bi ilişkiydi bizimkisi birbirimizin en yakın arkadaşı dostu kardeşi sevgilisi herşeyi olmuştuk ben bencillik yaptım diyorum onun çöküntüde olduğunu bildiğim halde kendim için ilgi bekledim o da o ilgiyi veremeyince azap çekiyorum sana karşı dedi yani çok karmaşık bugün tam 1 hafta oldu 8 gün sonra 1 yıl olcaktık ...

ne güzel benmki de çok kesindi şu ana kadar peşimde koşan ben her bitsin deyişimde kendinin paralayan adam bu sefer lanet olsun istemiyorum artık demişti ama noldu tıpışş tıpışş geldi.. tabi benmde katkım var gelmesinde sana tavsiyem onu en iyi sen tanırsın ona içini yakn b mesaj at attığında içi sızlasın hemen arayacaktır.

Carpedisunny, cok haklısın ben de hep benim icin hayırlıysa dönsün diyorum inan ayrıldgmdan beri delirmis gibi erkeklerle ilgili seyler okuyup duruyorum seneler sonra bile dönen var 3 ayda umudunu kesme derim ben

Senin ne demek istediğini ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Evime onun 42'' (42inc) fotografını astım ki bunu o da biliyordu. Araba kullanırken camları kapatarak bağıra bağıra ağladığımı, paket paket sigaralar bitirdim, işimi yaparken dalıp dalıp gittiğim günleri bir ben bir de Allah bilir. İnşallah hayırlıysa döner tez zamanda, senin de benimki de.

ne güzel benmki de çok kesindi şu ana kadar peşimde koşan ben her bitsin deyişimde kendinin paralayan adam bu sefer lanet olsun istemiyorum artık demişti ama noldu tıpışş tıpışş geldi.. tabi benmde katkım var gelmesinde sana tavsiyem onu en iyi sen tanırsın ona içini yakn b mesaj at attığında içi sızlasın hemen arayacaktır.

işte ona öyle bi msj attığımda iyice terse tepecek biliyorum herkes dio sen sessiz dur dönecek offf ... :(

Ne yaşadığınıza bağlı.
Seven er ya da geç kıymetini anlayıp dönüyor.
İlişki içerisinde saygısızlık olmadıysa sevgi devam ediyorsa dönüyorlar.
Kavga gürültü süren bir ilişkiden hayır gelmiyor yüz göz olunuyor maalesef.

biz saygı durumunu her koşulda koruyoduk birbirimize ses yükselttiğimiz bile ya bir ya ikiydi ...

İnsallah cnm 1,5 ay oldu hic bir saygısızlık falan olmadı ama kararlılığı korkutuyo beni seni de kendmi de üzmek istemiyorum artık dedi :(

Ayrılığımızın ilk 1.5 ayında Ahmet Kaya'dan ''Demek ki gidiyorsun'' ve ''Hiçbirşeyimsin'' şarkılarını paylaşmıştı. Ki hala onu takip ederim sosyal paylaşım sitelerinden. Ama bugun kendime yani 3. ayımda söz verdim. Her takibimde daha çok yıpranıyorum. Takiplemeyeceğim.

Arkadaşlar söyle de bir durum var. Beklenen beklendiği zaman gelmiyor. Siz ki ne zaman ümidi kesiyorsunuz yada hayatınıza başka biri giriyor işte o zaman hiç ummadığınız zamanda karşınıza bir şekilde çıkıyor.

Gitmek yenilmektir... Gitmek gitmektir işte....

Ah benim sevdalı başım, ah benim şair telaşım, ah benim sarhoşluğum, ah çılgın yüreğim, sus artık uslandır beni...

Ben bir ceviz ağacıyım Gülhane parkında ne sen bunun farkındasın ne de polis farkında..

''Unut onu evlat'' diye yazdı reçeteme doktor; sabah, öğle, akşam; Aşk karınla...

(bunlar biz ayrıldıktan sonraki paylaşımları ne diyosunuz kızlar )

Arkadaşlar söyle de bir durum var. Beklenen beklendiği zaman gelmiyor. Siz ki ne zaman ümidi kesiyorsunuz yada hayatınıza başka biri giriyor işte o zaman hiç ummadığınız zamanda karşınıza bir şekilde çıkıyor.

Bu da doğru.
O yüzden hep akışına bırakmaktan yanayım.
Ne kadar üzerine gidersek o kadar tersine dönüyor işler.
Adam ya poposu kalkık yeni kızlarda şansını deniyor ya da inada bindiriyor.
Oysa bitti hayırlısı buymuş dediğimizde uzaktan bizi izlemeye dayanamıyor koşup geliyor.
Bence asıl olan özletmek ve neler kaybettiğini göstermek.

Bu da doğru.
O yüzden hep akışına bırakmaktan yanayım.
Ne kadar üzerine gidersek o kadar tersine dönüyor işler.
Adam ya poposu kalkık yeni kızlarda şansını deniyor ya da inada bindiriyor.
Oysa bitti hayırlısı buymuş dediğimizde uzaktan bizi izlemeye dayanamıyor koşup geliyor.
Bence asıl olan özletmek ve neler kaybettiğini göstermek.

Kesinlikle, hatta o söylediğin daha doğru. Poposu kalkan taraf oluyorlar ve senin onu bırakamayacağını düşünüp daha çok emin olarak iplerin kendilerinde olduğunu düşünüyorlar. Ben de gittim en doğrusunu yaparak sessiz sedasız.

Back
X