- Konu Sahibi emreaydinfan
Carpedisunny, cok haklısın ben de hep benim icin hayırlıysa dönsün diyorum inan ayrıldgmdan beri delirmis gibi erkeklerle ilgili seyler okuyup duruyorum seneler sonra bile dönen var 3 ayda umudunu kesme derim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En basta sevildigini bildigin icin rhat olsun icin tatlım. Eminim dayanamıcak deliler gibi ozluyodur bana erkek arkadasım üzülmek yıpranmak hislerden daha önemli dedi erkekler icin böyle senin beklentilerini karsılayamıyo sana yetmediğni düsünüyo ne kadar ağır bisey onun icin düsünsene sakın bana yetmek icin cabalamadı deme senin aklına bile gelmeyen biseyi o kendinden taviz vermistir senin icin ona zaman ver her seyi netlestirdgi an dönecek
ya beni aldatmadığından eminim başka biri olmadığındanda eminim ama bu kadar kesin konuşuoken gelmicek gibi gelio bana yani hiç haketmedik çünkü gerçekten az süreye çok şey sığdırılmış bi ilişkiydi bizimkisi birbirimizin en yakın arkadaşı dostu kardeşi sevgilisi herşeyi olmuştuk ben bencillik yaptım diyorum onun çöküntüde olduğunu bildiğim halde kendim için ilgi bekledim o da o ilgiyi veremeyince azap çekiyorum sana karşı dedi yani çok karmaşık bugün tam 1 hafta oldu 8 gün sonra 1 yıl olcaktık ...
Carpedisunny, cok haklısın ben de hep benim icin hayırlıysa dönsün diyorum inan ayrıldgmdan beri delirmis gibi erkeklerle ilgili seyler okuyup duruyorum seneler sonra bile dönen var 3 ayda umudunu kesme derim ben
ne güzel benmki de çok kesindi şu ana kadar peşimde koşan ben her bitsin deyişimde kendinin paralayan adam bu sefer lanet olsun istemiyorum artık demişti ama noldu tıpışş tıpışş geldi.. tabi benmde katkım var gelmesinde sana tavsiyem onu en iyi sen tanırsın ona içini yakn b mesaj at attığında içi sızlasın hemen arayacaktır.
Ne yaşadığınıza bağlı.
Seven er ya da geç kıymetini anlayıp dönüyor.
İlişki içerisinde saygısızlık olmadıysa sevgi devam ediyorsa dönüyorlar.
Kavga gürültü süren bir ilişkiden hayır gelmiyor yüz göz olunuyor maalesef.
İnsallah cnm 1,5 ay oldu hic bir saygısızlık falan olmadı ama kararlılığı korkutuyo beni seni de kendmi de üzmek istemiyorum artık dedi![]()
İnsallah cnm 1,5 ay oldu hic bir saygısızlık falan olmadı ama kararlılığı korkutuyo beni seni de kendmi de üzmek istemiyorum artık dedi![]()
Arkadaşlar söyle de bir durum var. Beklenen beklendiği zaman gelmiyor. Siz ki ne zaman ümidi kesiyorsunuz yada hayatınıza başka biri giriyor işte o zaman hiç ummadığınız zamanda karşınıza bir şekilde çıkıyor.
Bu da doğru.
O yüzden hep akışına bırakmaktan yanayım.
Ne kadar üzerine gidersek o kadar tersine dönüyor işler.
Adam ya poposu kalkık yeni kızlarda şansını deniyor ya da inada bindiriyor.
Oysa bitti hayırlısı buymuş dediğimizde uzaktan bizi izlemeye dayanamıyor koşup geliyor.
Bence asıl olan özletmek ve neler kaybettiğini göstermek.
2 hafta önce mesajıma cevap vermemis biri bigun geri döner mi?