Sevgisiz olur mu??????

Merve1126

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
110
46
98
36
Herkese ii akşamlar
Çok uzatıp canınızı sıkmak istemiyorum
Sanırım yasadiklarim ve hayal kirikliklarim yüzünden eşime olan sevgimin bittiğini hissediyorum eminim de 3 yaşında bi oğlum var evliliğini bu şekilde devam ettirip mutlu olanlar var mı kafam çok karışık yorumlariniza ihtiyacım var. ...

Sevmediğin kesinleşirse ona göre karar alıp hareket et. Pek tabii oğlunun geleceğini düşünerek...

Kesin aslında uzun zamandır tekrar sevmek için uğraşıyorum ancak sonuç hep hüsran. .yanında vakit geçirmekten hoşlanmıyorum hayatı hep zorlastirdigini hissediyorum benim için es olmaktan çıktı kafamı karıştıran böle yarım yamalak bi evlilik mi yoksa çocuğumu babasından uzakta yetiştirmek mi? ??

Aynı şeyleri bende kendime soruyorum.. benimkişi sevgizlik ilgisizlik ve onun kendi içine dönük yaşantısı. Bir insanın eşiyle yada insanlarla paylaşacak konuşacak hiçbirşeyi olmaz mı ki. Ya da ben daha ne kadar sabır gösterebilirim bilmiyorum.. evi paylaşan iki arkadaş bile olamıyoruz.. mutlu olamıyorum..

Aynı şeyleri bende kendime soruyorum.. benimkişi sevgizlik ilgisizlik ve onun kendi içine dönük yaşantısı. Bir insanın eşiyle yada insanlarla paylaşacak konuşacak hiçbirşeyi olmaz mı ki. Ya da ben daha ne kadar sabır gösterebilirim bilmiyorum.. evi paylaşan iki arkadaş bile olamıyoruz.. mutlu olamıyorum..
yalnız değilsiniz kızlar hoş bende daha fazla nedenler var ama...

Back
X