sevigliler günü olayı

Benimki de yere düşürünce taksiti bitmeaadiiiii diye bagirir adam acil durum butonu gibi tlf düşsün devreye hep aynı söz giriyo dua et bacım şımardım mi acep diye ufacık tefecik şeyleri dert edip kotani doldurma

Biraz agir olcak biraz ama evet simariklik etmissin :) is yerine gelen butun cicekler gosteris:) gosteris yapamadin diye mi bu uzuntu :) kici kirik bi cicek bu kdr nasil psikolojinizi bozuyo anlamiyorum.. adamla anlasmissin ama genede beklentiye girmissin. Yahu erkekler genel anlamda duz mantik yani.. birsey deyip aslinda baska birsey demek istemiyceksin. Ha ne guzel almis adam sana guzel telefon kullan gitsin. Dertsiz basiniza ne diye dert arionuz:)

Sonuçta çiçekle de gelse sen gene zorla aldırdım diye düşünecektin.Zaten kafasında da varmış.Takma artık yapcak birşey yok.Ama bencede o konuşmanın üstüne eve hediyeyle gelmektense işyerine çiçek yollasaydı sana sürpriz olurdu ve daha şık olurdu.

Çiçek çikolatayı ne yapacaksın
Telefonınun modeli yükselmıs olur
Güle güle kullan

Seni anlıyorum ben de erkek arkadaşıma Doğum günümde gelmeyeceği için üzülmüş hediye de mi almadın demiştim kontrolü kaybedip sonra bi çiçek yollamış hiç kıymeti kalmadı zoraki almış gibi hissettim .

14 şubay diye bi anlayışımız yoktur yeni evliyiz, eşim tutup çiçek yollasa sevgililer günü kutlayan kocam olduğu için utanıp çiçeği taşımazdım o kadar da ciddiyim

Bizimki terslemekle yetindi.
Ben hamile halimle bütün gün gezdim.
Hediye aradım.
Neyse
En azından degerliymissin eşinin gözünde..
Biz öyle çöp gibi..

adamlar öyle ince düşünmez, 3 yıllık evliymişsiniz zaten.
çiçek çikilot yeniyken iyi gidiyor ama evlenip eskiyince aile reisi kafasıyla eksik tamamlama amaçlı,
göreve odaklı davranıyorlar. eksiğini tamamlamış hemde sevgililer gününde.
şimdi kafası çok rahattır eşinin. iyi günlerde kullan.

Bizimki terslemekle yetindi.
Ben hamile halimle bütün gün gezdim.
Hediye aradım.
Neyse
En azından degerliymissin eşinin gözünde..
Biz öyle çöp gibi..

o nasıl laf arkadaşım, sen de değerlisindir eşinin gözünde, çocuğunun annesi değerli olmaz mı.. her adamın huyu farklı işte çeşit çeşit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…