aynen öyle kendi kendine gelin güvey oluyorsun...o hayatına bakıyor sende öyle yap bence..
baban hasta olduğu için yazmış belliki sizde o hastayken gitmiştiniz hastaneye...onun için mesaj atmıştır..
Bence çok acele ediyorsun.adam hastaymis biraz toparlansin ve seni düşünmeye fırsatı olsun.sen sürekli kendini hatirlatirsan ararsan sorarsan bu iş olmaz. Sen gerektiği kadar mesajı vermişsin şimdi ona bırak. Seni düşünecek fırsat ver.surekli arayıp sorma hazır bir şekilde bekleme.
şöyle bir durumda olabilir erkekler kendilerini kötü hissettiklerinde güvenleri olmadığında bu tür olaylardan uzak dururlar biraz geride dur hiç oralı olma niyeti varsa kendisi gelir zaten
Olmaz bir iş değil. Ama sen de bitiyor bence.geri çekil hiç iletisime geçme. Hatta karşılaşma ihtimali olan yerlere dahi gitme.dur bir merak etsin noldu acaba bu kız desin.Haklısın ilk iletişime geçtikten sonra hep ben yazdım biraz kendimi geri çekersem sanırım yazar yani belki...umarım kendi kendime gelin güvey olmamışımdır.
Olmaz bir iş değil. Ama sen de bitiyor bence.geri çekil hiç iletisime geçme. Hatta karşılaşma ihtimali olan yerlere dahi gitme.dur bir merak etsin noldu acaba bu kız desin.
Bir daha da eski nişanlı konusu asla açma.hic olmadı öyle birşey gibi davran.hic bir erkek yenilgiyi başka bir kızla konuşmayı istemez adam aldatilmis ne diye açıyosun bu konulari.
bence fazla üstüne düşmeyin aslında tavsiyem geçmişini bildiğiniz biriyle birlikte olmamanız bir kavga anında kötü sözler söyleme ihtimaliniz yüksek...
bence fazla üstüne düşmeyin aslında tavsiyem geçmişini bildiğiniz biriyle birlikte olmamanız bir kavga anında kötü sözler söyleme ihtimaliniz yüksek...
Sorma bacim sorma.Canımm kendi kendine açtı gülerek konuştuk esprili biri zaten...Kendi dertleşmek istedi bence...
Bir daha yazmayacağım hala hastanede zaten nasıl oldun diye bile mi sormucam :)
Sorma bacim sorma.
Sorma da adam bir merak etsin.bu kız niye sormadı beni desin de arasın bir şekilde.
Hatta çıksın hastaneden geçsin iki üç gün annesine ya da ortak tanıdıklara sorarsin bunun da kulağına gider o zaman iyice düşünür bana niye sormadı. Arar işte o zaman.sen de dersin rahatsız oldun gibi hissettim rahatsız etmek istemedim...top şimdi onda.
Aha senaryoyu da yazdım. Sana sadece oynaması kaldı.
Eray' ın seni uzaktan akraba dışında bir profile oturttuğunu düşünmüyorum.
Yani boşa kafanda hayal kurup sonra üzülme
Adam hasta. Hastanede yattigina gore belli ki agrisi sizisi var. Ask mesk dusunecek durumda degilbyani. O yuzden sen de bu zamani normal bir zaman olarak degerlendirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?