geçmişi bilmeniz yeter bence bu iyi bişi deil benim gözümde...
30-40 gün önce aldatılmış bir erkeğin hem her kadına olan inancı gitmiştir, hem de yeni bir ilişkiyi istemez. Şayet ki aldatılmış erkekler bunun acısını uzun vadeli olarak başka kızLARDAN çıkartıyor. Kaderimizde ne yazılı bilmiyoruz ama olacaksa sanki bu sıralar mantıken olamaz gibi.
Banada bir senaryo yazarmisin :) konu sahibi kizmaz insallah.sevgilim olacak essekle yurt disina gitmeden once ayrilmistik.ama ben.oncesinde onun resminden ahsap puzzle yaptirmistim veremedimSorma bacim sorma.
Sorma da adam bir merak etsin.bu kız niye sormadı beni desin de arasın bir şekilde.
Hatta çıksın hastaneden geçsin iki üç gün annesine ya da ortak tanıdıklara sorarsin bunun da kulağına gider o zaman iyice düşünür bana niye sormadı. Arar işte o zaman.sen de dersin rahatsız oldun gibi hissettim rahatsız etmek istemedim...top şimdi onda.
Aha senaryoyu da yazdım. Sana sadece oynaması kaldı.
Dur buna birsey düşünecegim...gidip bir de ahşap yaptirmissin yaziktir gunahtir mukavva neyine yetmedi allahaskina.Banada bir senaryo yazarmisin :) konu sahibi kizmaz insallah.sevgilim olacak essekle yurt disina gitmeden once ayrilmistik.ama ben.oncesinde onun resminden ahsap puzzle yaptirmistim veremedim
Cope atamam pahaliya patladi.muhatapta olmak istemiyorum.ne.yapayim sence.( bide halen.daha.onu seviyorum ama o bunu bilmeyecek)
Hersey deger diye dusunmustum.ortak arkadasimiz var bu arada onami versemDur buna birsey düşünecegim...gidip bir de ahşap yaptirmissin yaziktir gunahtir mukavva neyine yetmedi allahaskina.
Ortak arkadasiniz var mı? Galiba buldum birsey. Bir de y.disina giden sen misin o mu?Banada bir senaryo yazarmisin :) konu sahibi kizmaz insallah.sevgilim olacak essekle yurt disina gitmeden once ayrilmistik.ama ben.oncesinde onun resminden ahsap puzzle yaptirmistim veremedim
Cope atamam pahaliya patladi.muhatapta olmak istemiyorum.ne.yapayim sence.( bide halen.daha.onu seviyorum ama o bunu bilmeyecek)
Banada bir senaryo yazarmisin :) konu sahibi kizmaz insallah.sevgilim olacak essekle yurt disina gitmeden once ayrilmistik.ama ben.oncesinde onun resminden ahsap puzzle yaptirmistim veremedim
Evet haklı olabilirsin belki de zamana ihtiycaı vardır, her şeyin.. acısının dinmesini bekliyor belki de../QUOTE]
AYinesev benim sevgilim daha once fena kandirilmis acisini benden cikardine desem ne yapsam yaln
soydigimi dusunuyordu cok zordu biturdim.sen bu.cocuk aşabilmismi bu durumu ogren bence
:))))Dur buna birsey düşünecegim...gidip bir de ahşap yaptirmissin yaziktir gunahtir mukavva neyine yetmedi allahaskina.
O gitti.arkafadimiz varOrtak arkadasiniz var mı? Galiba buldum birsey. Bir de y.disina giden sen misin o mu?
Tamam.ortak arkadaş varsa...kolay.Hersey deger diye dusunmustum.ortak arkadasimiz var bu arada onami versem
Ha ha guzelmis bnu yapacagimTamam.ortak arkadaş varsa...kolay.
Bak şimdi sen bu puzzleyi buna gönderirsen bunda ego tavan yapar.iyice bir havaya girer anaaa Resmimi yaptirmis der. Ne yapacaksın biliyor musun. Ortak arkadasa diyeceksin ki ben bunu yaptirmistim ahşap sevgilime ama biliyosun ayrıldık. Sana satiyim bunu yari fiyatina d.gununde filan verirsin yaziktir acıyorum para gitti diceksin. Ya da diceksin bana bunun ise yarayacagi birini bul da satiyim.hatta diceksin yeni sevgilisi olursa haber et ona benim yerime sat bunu. Ama bu ortak arkadaş soyliycek biri olmasi lazim.
Giden mesaj: zamanında sana bu kadar değer verdim ama boşaymis bari satayım da bi yarım ekmek et döner yerim.
Canımm kendi kendine açtı gülerek konuştuk esprili biri zaten...Kendi dertleşmek istedi bence...
Bir daha yazmayacağım hala hastanede zaten nasıl oldun diye bile mi sormucam :)
Ama bak ayrıntıya dikkat...sen paranın peşindesin o et döneri yemek istiyorsun tek hesabın bu.Ha ha guzelmis bnu yapacagim
Bu arada cok sagol allah razi olsun.yordum seniTamam.ortak arkadaş varsa...kolay.
Bak şimdi sen bu puzzleyi buna gönderirsen bunda ego tavan yapar.iyice bir havaya girer anaaa Resmimi yaptirmis der. Ne yapacaksın biliyor musun. Ortak arkadasa diyeceksin ki ben bunu yaptirmistim ahşap sevgilime ama biliyosun ayrıldık. Sana satiyim bunu yari fiyatina d.gununde filan verirsin yaziktir acıyorum para gitti diceksin. Ya da diceksin bana bunun ise yarayacagi birini bul da satiyim.hatta diceksin yeni sevgilisi olursa haber et ona benim yerime sat bunu. Ama bu ortak arkadaş soyliycek biri olmasi lazim.
Giden mesaj: zamanın,da sana bu kadar değer verdim ama boşaymis bari satayım da bi yarım ekmek et döner yerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?