SEVİL DE SEVME ,AĞLAMA AĞLAT YOKSA ZEHR OLUR BU TATLI HAYAT :( yardım kızlar

NASIL YAPCAM CANIM ONUUU

ilgisi olan insan emin olun belli eder heleki erkekse, elinde cep nosu var face var valla sabah akşam msj yağmuruna tutardı.Ya rahatsızlığı dolayısı ile kendini geri çekiyor yada ilgisi yok.Çok umutlanmayın bence

Umudum ümidim pek kalamdı zaten canımmm cok üzgünüm

Nasıl lehime çevircem canım off hiç anlamıyom bu işlerdeeen

O zaman da umursamamis gibi olmaz misin? Hastalığını yani.

Aynen ama sessizliğimi korucam şimdilik yapıcak bir şey yok en azında 2-3 gün hiç yamzıcammmm o da yazmassa zaten istemiyordur beni (

NASIL YAPCAM CANIM ONUUU

Yani biraz daha ilgili düşünceli olabilirsin belkim hissettklerini de belli edersin ufaktan. Uzmanıyım diyemicem ama.Erkekler ilgiyi şefkati sever diye biliyoruz.

Ay yazık sanki kedi yavrusu.ben katılmadım yorumunuza.
Erkek sonuçta. Şöyle düşünmesi lazım. Bu kız ilgilenmisti benimle şimdi ne oldu da sormuyor ki.

Ay yazık sanki kedi yavrusu.ben katılmadım yorumunuza.
Erkek sonuçta. Şöyle düşünmesi lazım. Bu kız ilgilenmisti benimle şimdi ne oldu da sormuyor ki.

Bende sormalısın demek istedim canım zaten :)

Bende sormalısın demek istedim canım zaten :)
İşte sormayacak ki adam merak edecek bir şekilde iletisime geçmek için ya da haber almak için adam da merak uyanacak.
Birden yok olacak ilgiyi sifirlayacak ki adam bir desin noldu acaba.

İşte sormayacak ki adam merak edecek bir şekilde iletisime geçmek için ya da haber almak için adam da merak uyanacak.
Birden yok olacak ilgiyi sifirlayacak ki adam bir desin noldu acaba.

O ikinci aşama olurdu genelde ama o da bir taktik yani öyle de yapabilir.

Nişanlısından yeni ayrılmış bir erkek kendisine meyilli olduğunu düşündüğü bir hatuna bu şekilde yaklaşıp sonrada hiçbişey olmamış gibi davranıyorsa. Yani özetle bir ilgi gösterip bir uzaklaşıyorsa o adamdan hızlıca uzaklaşmak gerekir. Ortada bir gönül ilişkisi olsa bile genelde bu ilişkideki bayan birhayli yıpranır. TECRÜBEYLE SABİTTİR..

Can
canım benim o şimdi hasta senin onunla ilgilenmen lazımki iyileşince bunları farketsin hastayken hep yanımdaydı diyebilsin hep ailenle gitme oraya bir kerede yalnız yahu bi şeylerde alabilirsin sürprizde yapabilirsin evet daha sevgili değilsiniz bi şey değilsiniz ama hasta olduğu için sürpriz yapmak abartılı değil merak etme bence bu kötü günlerinde sen ona destek olursan sana aşık değilse bile aşık olur insan etkilenir ister istemez

ama en son ben yazdım uyuyamazsan yanına gelemsem de konuşabiliriz burdayım dedim tamam yazmış sadce hala da ilgilencem mi canım yaaa ?

ama en son ben yazdım uyuyamazsan yanına gelemsem de konuşabiliriz burdayım dedim tamam yazmış sadce hala da ilgilencem mi canım yaaa ?
Yinesev kardeşim anladım sen bu çocuğu kacirtcan.
Sen benim sana olan mesajları bir bak.yok dayanamıyorum ilgilenicem arayacagim soracağım diyorsan geçmiş olsun hayırlısı kardeşim.

Yinesev kardeşim anladım sen bu çocuğu kacirtcan.
Sen benim sana olan mesajları bir bak.yok dayanamıyorum ilgilenicem arayacagim soracağım diyorsan geçmiş olsun hayırlısı kardeşim.

arayacağım sorcam demiyorum canımm sadece en mantıklısı hangisi onu anlamaya calısıyorumm

adam kanser diyorsun, ikinci kez hastaneye yatmış. canının derdinde. aşk meşk mi düşünecek

Daha nişanı atalı 30-40 gün oldu diyorsun tatlım, az bekle, kolaymı hemen o yaşadıklarını atlatmak? Hemen yeni bir ilişkiye başlamak icin zaman ver ona, o senden hoşlanıyorsa bile emin ol şuan ne senin icin nede onun icin dogru bir Zaman değil. Herşeyde vardır bir hayır, sen bekle ve sabret, sürekli kendini hatırlatıp durma. Belliki kolay şeyler yaşamamış, ümitlenmede ama zamana bırak, ilgini fazla belli etme

heyyy canım 4 gün oldu hala yazmadı adam tek bir kelime dahi...Whatsappta sürekli çevrimiçi...başkalarıyla konuşuyor belli...en son pazar akşam konumuştuk hiçbir şey yazmadı bana

Sence durum normal mi ????

En son pazar akşam konuşmuştuk 4-5 gün oldu adamdan hala tık yok sinir oluyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…